Hopp til innhold
HEGEL H90 Stereoforsterker med streaming
Få den autentiske Hegel-opplevelsen og spennende muligheter fra en solid og elegant forsterker. En ren perle for seriøse musikkelskere.

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

Hegel H90 – audiofil analog high-end stereoforsterker med digitale kvaliteter

H90 er en audiofil 2 x 60 watt analog stereoforsterker med svært god lyd, som gir deg den autentiske Hegel-opplevelsen uten at prisen går til himmels. I forhold til de dyrere modellene er det litt lavere effekt her, og enkelte funksjoner er utelatt, som balanserte XLR-tilkoblinger og integrert Spotify Connect.

Til gjengjeld sparer du en god håndfull med penger – som du f.eks. kan bruke på en ordentlig musikkstreamer fra f.eks. Sonos, HEOS eller Bluesound. Og du får fortsatt massevis av avanserte muligheter, også til den digitale musikken din.

Perfekt match til seriøse hi-fi-høyttalere

H90 er en perfekt forsterkermatch med audiofile hi-fi-høyttalere, som for eksempel 700-serien fra Bowers & Wilkins og RUBICON-serien fra DALI. Den har imponerende strømressurser og en dempingsfaktor på hele 2000. Dette betyr i praksis at den vil holde høyttalerne dine under total kontroll, samtidig som den får frem alle kvalitetene i yndlingsmusikken din. Lydbildet er stort, dynamisk og detaljert med den unike musikaliteten Hegel er kjent for. Hver eneste musikklytting blir en sublim opplevelse som vil lokke frem gåsehuden igjen og igjen.

Uansett om du spiller musikken din fra vinyl, CD eller streamingtjenester kan H90 gi deg en optimal løsning. Ut over den spektakulære analoge forsterkerdelen får du nemlig også digitale innganger og integrert nettverk med streaming og AirPlay. Den solide aluminiumsfronten har bare Hegel-logoen, to knapper, hodetelefonutgang og et enkelt display. Et elegant og minimalistisk design som fint glir inn i en stilren innredning.

Overlegen lyd fra PC og alle andre digitale lydkilder

H90 har digitale lydinnganger i form av coaxial, optisk og USB. Dermed kan du bruke den som en fremragende D/A-konverter (DAC) til alle digitale lydkilder, som f.eks. CD-spiller eller en trådløs musikkstreamer (Bluesound, HEOS, Sonos eller andre). Med USB-B-inngangen kan du også bruke H90 til å få krystallklar digital lyd fra musikksamlingen din på en PC/Mac, inkludert høyoppløste 24-bit musikkformater.

Du får integrert nettverksfunksjon med Hegels egen audiofile implementering av Apple AirPlay,* som er langt mer seriøst gjennomført enn det simple chipsettet du finner i de fleste andre AirPlay-produkter.

H90 fås i sort aluminiumsfinish. Systemfjernkontroll medfølger.

Høydepunkter

 • Tung og stabil oppbygging
 • Kan drive selv de svært strømkrevende høyttalere uten problemer
 • Både analoge og digitale innganger
 • Tilkobling for hodetelefoner på fronten (6,3mm)
 • Audiofil AirPlay-implementering*

Vår
Ekspertvurdering

 • Tung og stabil oppbygging
 • Kan drive svært strømkrevende høyttalere uten problemer
 • Både analoge og digitale innganger
 • Tilkobling for hodetelefoner på fronten (6,3mm)
 • Integrert nettverksfunksjon med audiofil AirPlay-implementering*
 • Audiofil USB-inngang til Mac/PC
 • Kan brukes som L/R-frontforsterker i et surroundsystem (valgfri fast/variabel på innganger)

Tekniske spesifikasjoner

Dempingsfaktor2000
ForsterkerteknologiAnalog
Forvrengning0,01%
Signal-støy-forhold100 dB
Utgangseffekt 8 ohm60 watt

Tilbehør til HEGEL H90