Hopp til innhold
Hegel
CD-spiller

Hegel Mohican

34 995,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Vil du ha det absolutt beste ut av den høyt elskede musikksamlingen din? Her er CD-spilleren du aldri trenger å bytte ut!

Les mer:

Beskrivelse

Hegel The Mohican – den definitive CD-spilleren

The Mohican er en kompromissløs CD-spiller som vil gi deg uforglemmelige musikalske opplevelser fra den elskede CD-samlingen din. Hvis du foretrekker å høre musikken din fra CD-er og vil ha det så bra som mulig, så vil The Mohican sannsynligvis bli den siste CD-spilleren din. Derav navnet – den siste og mest legendariske av sitt slag.

I motsetning til mange andre av dagens high-end CD-spillere er The Mohican bare laget for å spille CD-er. Ikke SACD, DVD, MP3 eller andre formater og ting som kompliserer konstruksjonen og dermed fjerner fokus fra den optimale CD-lyden. Alle Hegels ressurser er satt inn til dette ene formålet, og det vil du høre når den silkemyke og naturlige lyden flyter ut av høyttalerne dine.

Glem alt om spesifikasjoner – de er gode nok, som Rolls-Royce pleide å si før i tiden. La heller ørene dine være vitne til det utrolige arbeidet Hegel har lagt i å skape den ultimate CD-spilleren. Da vil du innse hvor enestående The Mohican er.

The Mohican fås i sølv og sort finish (aluminium).

Spekket med avansert Hegel-teknologi
The Mohican er utstyrt med alt Hegel har kunnet riste ut av ermet for å gi deg den ultimate musikkopplevelsen fra CD-ene dine. Selve drevet er et originalt, dedikert Sanyo CD-drev, som Hegel har oppgradert med egne avanserte servoløsninger. Den har de nyeste og beste DAC-chipene som arbeider i ren 16-bit/44,1 kHz oppløsning. Clock-mekanismen er i absolutt referanseklasse og inkluderer Hegels egen patenterte SoundEngine-teknologi for et enestående lavt jitter-nivå.

Du får naturligvis også balanserte XLR-tilkoblinger, slik at du kan overføre det konverterte musikksignalet i høyeste mulige kvalitet til en matchende high-end-forsterker.

Hegel – kompromissløs kvalitet og autentisk lyd
Norske Hegel har røtter tilbake til slutten av 80-tallet og har siden da utviklet seg til et av hi-fi-bransjens mest anerkjente merker, både blant anmeldere og musikkentusiaster. I dag selges de prisbelønte Hegel-produktene over hele verden, og de vinner stadig vekk tester og sjarmerer musikkelskere på rekke og rad hver gang de får sjansen til å vise sine unike musikalske kvaliteter.

Hegel har spesielt profilert seg som forkjempere for de analoge lydkvalitetene på sitt beste. En Hegel-forsterker kombinerer krystallklare detaljer med analog varme og musikalitet, og hvis hjertet ditt banker for denne cocktailen, så får du det ikke stort bedre, uansett prisklasse.

Målet er å gi musikkelskere en lytteopplevelse som er så naturlig og engasjerende som mulig. Derfor bruker Hegel autentisk lyd fra akustiske instrumenter og stemmer fra kjente artister som hovedreferanse. Ingenting annet er godt nok når man skal finne den perfekte lyden. Når den er på plass, så kan du til gjengjeld spille alle slags musikk i enestående kvalitet – uansett om det er en sart kammertrio eller Rammstein på full guffe.

Hegels høye kvalitetsnivå er i høy grad et resultat av tradisjonelle dyder, som f.eks. tunge, vibrasjonsdempende kabinetter og enorme strømforsyninger som kan holde selv de mest krevende høyttalere i et urokkelig jerngrep. Men Hegel har også utviklet og anvendt en rekke avanserte prinsipper innen både analog og digital teknologi, som du kan lese mer om på Hegels hjemmesider .

Tilbehør til Hegel Mohican

Tekniske spesifikasjoner

Signal-støy-forhold-145 dB