Hopp til innhold
Hegel
Forforsterker

Hegel P20

31 998,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Eksklusiv analog forforsterker som gir deg de unike Hegel-kvalitetene uten at prisen går helt til himmels.

Les mer:

Beskrivelse

Hegel P20 – kompromissløs analog high-end stereo-forforsterker til anlegg i den audiofile toppklassen

 • Ekstremt støyfri analog konstruksjon
 • Balanserte XLR-tilkoblinger
 • Hodetelefonforsterker kan kobles på ’Fixed’-utgang
 • Kan brukes til frontkanaler i et surroundsystem (sammen med effekttrinn)
 • Fjernkontroll i metall

P20 er en eksklusiv analog forforsterker som gir deg de unike Hegel-kvalitetene uten at prisen går helt til himmels. På overflaten er den nesten identisk med den kompromissløse toppmodellen P30, og selv om noen av de kostbare løsningene er forenklet en smule, så presterer P30 fremdeles et imponerende dynamisk, detaljert og naturlig lydbilde som kan matche markedets aller beste utstyr og høyttalere.

P20 er en opplagt match til Hegels egen effektforsterker H20, men den kan også brukes sammen med matchende high-end-komponenter fra andre produsenter.

Uansett om du spiller musikken din fra CD-er, streaming eller vinyl (gjennom en ekstern RIAA), så vil P20 gi deg den høyeste mulige lydkvaliteten til det tilkoblede effekttrinnet. Du finner også en ’Fixed’ RCA-utgang som er perfekt til en høykvalitets hodetelefonforsterker. Den solide aluminiumsfronten har bare Hegel-logoen og tre enkle knapper. Selvsikkert og minimalistisk, akkurat som et isfjell der det vesentlige er under overflaten.

P20 fås i sort eller sølv aluminiumsfinish. Systemfjernkontroll medfølger.


Også til surroundanlegg og musikkstreamer

P20 har XLR inn/ut, slik at du kan ha en fullbalansert signalvei fra musikkilden din og videre til effekttrinnet. Dette er den lydmessig optimale løsningen, men du får også to variable RCA-utganger som gir deg mulighet til å koble til f.eks. både effekttrinn og aktiv subwoofer på RCA.

Hvis du vil ha både stereo og surround i maksimal kvalitet, så kan du sette én av inngangene på P20 til ’Fixed’ lydnivå og koble den på Pre-Out fra hjemmekinoreceiveren din. Da kan du (i kombinasjon med et separat effekttrinn) bruke P20 som high-end-forsterker til fronthøyttalerne når du hører surround. Skifter du tilbake til f.eks. CD eller musikkstreamer, så er du i trygg havn med luksus-stereo.

På denne måten kan du ha et surroundanlegg tilkoblet hvis du vil ha flerkanals lyd til film, men prioriterer musikk i to kanaler høyest. Ved hjelp av Fixed-innstillingen kan du også koble til en musikkstreamer fra f.eks. Bluesound eller Sonos og styre både musikk og volum 100% fra streaming-appen.

Hegel – kompromissløs kvalitet og autentisk lyd

Norske Hegel har røtter tilbake til slutten av 80-tallet og har siden da utviklet seg til et av hi-fi-bransjens mest anerkjente merker, både blant anmeldere og musikkentusiaster. I dag selges de prisbelønte Hegel-produktene over hele verden, og de vinner stadig vekk tester og sjarmerer musikkelskere på rekke og rad hver gang de får sjansen til å vise sine unike musikalske kvaliteter.

Hegel har spesielt profilert seg som forkjempere for de analoge lydkvalitetene på sitt beste. En Hegel-forsterker kombinerer krystallklare detaljer med analog varme og musikalitet, og hvis hjertet ditt banker for denne cocktailen, så får du det ikke stort bedre, uansett prisklasse.

Målet er å gi musikkelskere en lytteopplevelse som er så naturlig og engasjerende som mulig. Derfor bruker Hegel autentisk lyd fra akustiske instrumenter og stemmer fra kjente artister som hovedreferanse. Ingenting annet er godt nok når man skal finne den perfekte lyden. Når den er på plass, så kan du til gjengjeld spille alle slags musikk i enestående kvalitet – uansett om det er en sart kammertrio eller Rammstein på full guffe.

Hegels høye kvalitetsnivå er i høy grad et resultat av tradisjonelle dyder, som f.eks. tunge, vibrasjonsdempende kabinetter og enorme strømforsyninger som kan holde selv de mest krevende høyttalere i et urokkelig jerngrep. Men Hegel har også utviklet og anvendt en rekke avanserte prinsipper innen både analog og digital teknologi, som du kan lese mer om på Hegels hjemmesider .

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Ekstremt støyfri analog konstruksjon
 • Balanserte XLR-tilkoblinger
 • Hodetelefonforsterker kan kobles på ’Fixed’-utgang
 • Kan brukes til frontkanaler i et surround-system (ved hjelp av ’Fixed’-inngang og eksternt effekttrinn)
 • Fjernkontroll i metall

Begrensninger

 • Kun analoge tilkoblinger
 • Ikke integrert wi-fi, streaming eller Bluetooth
 • Ikke dedikert platespillerinngang
 • Ikke IR inn / 12V trigger ut
 • Ikke display på front

Tilbehør til Hegel P20

Tekniske spesifikasjoner

Forvrengning0,005%
Signal-støy-forhold130 dB

Anbefalte produkter

H30
HEGEL H30
Effektforsterker
99 998,- / Stk