HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Musikk i hele huset?

- Velg det rette streamingsystemet

I dag kan du velge mellom flere forskjellige trådløse hi-fi-systemer som kan fylle hele hjemmet ditt med all verdens musikk, for eksempel fra streamingtjenester som Spotify og WiMP. Du kan få trådløse spillere både for små rom og for anlegget i stuen. Spørsmålet er bare hvor enkelt og fleksibelt det skal være. Og hvor mye vektlegger du lydkvalitet?

Hi-Fi Klubben tilbyr tre ulike løsninger: Bluesound, HEOS og Sonos. Alle tre leverer høy kvalitet, integrerte streamingtjenester og elegant app-styring fra smarttelefoner eller nettbrett. Men det ligger forskjeller i detaljene. Kom inn og opplev dem så blir det mye enklere å ta det rette valget etterpå!

 

 

Bluesound – det kompromissløse

Bluesound er verdens første komplette streamingsystem for kompromissløse musikkelskere. Du får fremragende hi-fi-lyd, mulighet til å spille alt fra høyoppløst 24-bit musikk til Bluetooth, når det skal bare være så enkelt som mulig. Spotify Connect og Tidal HiFi er integrert, du kan rippe CD-samlingen din uten bruk av datamaskin, og du får massevis av multiromsmuligheter. Bluesound kan dessuten bygges inn i utvalgte forsterkere og hjemmekinoreceivere fra NAD.

Les mer om Bluesound her.

Se alle produkter fra Bluesound her.

HEOS – det nye 

HEOS er utviklet av Denon, en av verdens eldste og mest ærverdige hi-fi-produsenter. Du får markedets suverent mest praktiske app-grensesnitt og overbevisende lydkvalitet, enten du velger en alt-i-ett-høyttaler eller en mer ambisiøs hi-fi-løsning til for eksempel stuen. HEOS integrerer også fantastisk bra med en rekke nåværende og tidligere Denon-forsterkere/-receivere. Dermed kan du nyte full trådløs brukervennlighet i kombinasjon med et ekte hi-fi-anlegg.

Les mer om HEOS her.

Se alle produkter fra HEOS her.

Sonos – det originale

Sonos er det originale komplette multiromsstreamingsystemet som passer til hele familien og hele hjemmet. Alle kan lynraskt lære å bruke det, og nesten alle tenkelige streamingtjenester er fullt integrert. Sonos har markedets største utvalg av spillere, inkludert TV-lydplanke og trådløs subwoofer. Sonos er markedets suverent mest solgte og gjennomprøvde streamingsystem – en enkel og svært fleksibel løsning.

Les mer om Sonos her.

Se alle produkter fra Sonos her.

Vi tror du vil like mer enn bare denne siden