Hopp til innhold

STREAMING PÅ ANLEGGET
DEN ULTIMATE LØSNINGEN

For moderne musikkelskere er streaming er en gave sendt fra himmelen. Hvis du kobler en trådløs musikkstreamer på anlegget ditt, får du ikke bare all musikken og alle radiostasjonene du kan drømme om – du kan også få skikkelig god lyd.

Enkel trådløs betjening og superlyd

Selv om du er blant dem som ikke vil gå på akkord med lyden, betyr det ikke at du må avskrive streaming og alle de smidige trådløse mulighetene som følger med. Teknologien har forlengst beveget seg videre fra ananas- og grisehøyttalerne vi så da streamingen gjorde sitt inntog. I dag kan du streame musikken din med den fyldige og fine lyden du forbinder med et skikkelig stereoanlegg.

Behold anlegget og sats på en trådløs musikkstreamer!

Hvis du allerede har et godt stereoanlegg, er en trådløs musikkstreamer som f.eks. Sonos AmpHEOS Link eller Bluesound NODE et opplagt valg. Her får du en hendig liten boks som kan erstatte eller supplere CD-spilleren som lydkilde. I kombinasjon med for eksempel Tidal Hi-Fi får du tilgang til uendelige mengder musikk og en lydkvalitet som kan gi deg daglig gåsehud for samme månedspris som en enkel CD-plate.

Definitivt for audiofile ører

Lyden blir ikke bedre enn anlegget du kobler den trådløse spilleren til. Hvis du vil ha helt kompromissløs lyd, kan du gå hele high-end-veien og satse på en kraftig forsterkerløsning. Her kan du også montere inn en Bluesound-modul, slik at du til og med slipper å koble på en ekstern boks. 

Uansett om du velger en trådløs musikkstreamer eller en forsterker med innebygget streamingfunksjon, innebærer løsningen med en stereoforsterker at du har helt frie tøyler når det gjelder valg av høyttalere. Hvis du har et kresent musikkøre, kan du fritt velge blant toppmodellene i f.eks. B&Ws 700-serie eller DALIs RUBICON-serie uten en at du trenger å lure på om en trådløs forsterker kan drive dem.

Velg det rette anlegget til hvert rom

Hvis du vil ha en god totalopplevelse fra streamingsystemet ditt, anbefaler vi at du plasserer spillere i alle rom. De fleste vil allikevel slippe å ha et komplett stereoanlegg i hvert rom. Derfor finnes det også trådløse forsterkere som f.eks. Sonos AMPHEOS Amp og Bluesound POWERNODE (N330), som du kan koble til et par gode høyttalere og bruke på for eksempel kjøkkenet, soverommet eller hvor du måtte ønske. 

Dagens streamingsystemer omfatter også trådløse streaminghøyttalere i forskjellige størrelser, som fungerer fint på for eksempel soverom og bad. Og de klarer oppgaven sin mye bedre enn plasthøyttalere formet som frukter og alskens skapninger

Samme grunnprinsipp som tidligere

Et ordentlig godt anlegg er nøyaktig like viktig nå som før hvis du vil ha god lyd. Det er bare lydkilden som er byttet ut med en streamingspiller i stedet for en CD-spiller. At du da i prinsippet får mulighet til å høre på akkurat den musikken du vil i alle rom, er først og fremst en fantastisk bonus. Men husk at det er gåsehuden som teller i stuen – og for å få til det, trenger du fremdeles et ordentlig anlegg.