HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

SONOS AMP

Kraftigere streaming og fet TV-lyd

Den nye Sonos Amp er et 2 x 125 watts trådløst musikkanlegg med streaming, stemmestyring, multirom og god TV-lyd via HDMI. Legg til et par hi-fi-høyttalere etter eget valg, så får du lyd som virkelig gjør inntrykk!

Vil du ha de beste trådløse mulighetene og virkelig god lyd uten å samtidig få et stort anlegg i stua? Da er den nye Sonos Amp som sendt fra oven. Denne lille, sorte boksen kan få de beste ut av et par skikkelige hi-fi-høyttalere og gi deg virkelig store musikkopplevelser. En super løsning til stua, der det gjerne skal være litt elegant. Spesielt siden du i samme slengen kan løfte TV-lyden mange klasser opp.

Amp er også forberedt til stemmestyring. Da kan du ved hjelp av en smarthøyttaler (fra Sonos eller andre) eller en smarttelefon styre en masse funksjoner bare ved å fortelle Amp hva den skal gjøre. Stemmestyring er under rivende utvikling, og her får du sjansen til å bli med på bølgen fra start

PIC1_SONAMP_LP_1800x1300.jpg

Praktisk TV-lyd med HDMI

De bittesmå innebygde høyttalerne i TV-en din er ikke i nærheten av å yte det flotte bildet rettferdighet. Du fortjener en langt bedre opplevelse, og derfor har Amp HDMI-tilkobling. På den måten kan du koble til TV-en, få optimal digital lydkvalitet og samtidig styre volumet fra den eksisterende TV-fjernkontrollen din. Da får du både super lyd og praktisk styring.

Enkel betjening og super multiromsfunksjon

Du får hele paletten av herlige Sonos-muligheter med på kjøpet, inkludert full integrasjon av et utall streamingtjenester som Spotify, TIDAL, Apple Music, Deezer, Napster, SoundCloud m.fl. All verdens musikk rett under fingertuppene – i én og samme app!

Amp inngår som en del av det overlegent brukervennlige multiromssystemet Sonos, som kan gi deg lett tilgjengelig trådløs musikk i hele hjemmet ditt. Vil du ha musikk i flere rom, så legger du bare til trådløse Sonos-høyttalere i passende størrelse og trykker på et par knapper, så er du oppe og går én gang for alle. Og alle i familien kan styre alt sammen fra hver sin Sonos-app!

PIC2_SONAMP_LP_1800x1300.jpg