Hopp til innhold

Stor, liten, vanntett, eksklusiv – finn din egen stil

Slik velger du
Bluetooth
høyttaler

En Bluetooth-høyttaler med innebygget batteri gir deg lettvinn, trådløs musikk overalt. Perfekt på stranda, i båten, på hytta, på campingturen og til bakgrunnsmusikk hjemme. Og til fest og festival – de største Bluetooth-høyttalerne kan nemlig spille vanvittig høyt!

Bluetooth-høyttaleren med batteri – enkel trådløs musikk overalt

En Bluetooth-høyttaler med batteri følger deg overalt: på stranda, i båten, på campingturen, hos vennene, i hagen, eller hvor du enn måtte bevege deg. Med Bluetooth kan du og vennene dine spille musikk trådløst fra smarttelefoner eller nettbrett i en fei, og i forhold til den innebygde høyttaleren i telefonen din er lyden en ren fornøyelse – hvis du altså kjøper en Bluetooth-høyttaler i ordentlig kvalitet.

Det finnes massevis av utmerkede Bluetooth-høyttalere å velge mellom på markedet, også ut over til dem vi fører på HiFi Klubben. Hos oss finner du et håndplukket utvalg fra ledende produsenter, som kan dekke de aller fleste behov. Vi står 100 prosent inne for kvaliteten på produktene våre, og du er alltid velkommen til å komme innom en av butikkene våre, slik at du kan se, høre og oppleve forskjellen selv.

Bluetooth
høyttalere

Sonos Roam Trådløs høyttaler med batteri
Sonos Roam
Trådløs høyttaler med batteri
1 990,- / stk

Hva skal du bruke Bluetooth-høyttaleren din til?

Selv om mange Bluetooth-høyttalere ligner på hverandre, er det massevis av forskjeller under overflaten, og det er også stor forskjell på hvordan de låter. Derfor er det en god idé å starte med å spørre deg selv hvor og hvordan du først og fremst vil bruke høyttaleren:

 • Skal du bruke den mest ute eller hjemme?
 • Skal den kunne gå i ryggsekken?
 • Skal den være vanntett?
 • Skal du bruke den til fest eller festival?
 • Hvor mye betyr designet?
 • Hvor mye betyr lydkvaliteten?

Det er stor overlapp mellom de forskjellige kategorierene, og det ene utelukker ikke nødvendigvis det andre. Men la oss starte i den robuste enden der du finner de vanntette modellene.

BANG & OLUFSEN
EXPLORE

B&O Beosound Explore er en eksklusiv superkompakt Bluetooth-høyttaler, som du kan ha med deg overalt. Batteritiden er helt opp til 27 timer, designet er støv- og vanntett, og den elegante finishen i aluminium er ekstra slitesterk.
Les mer

Vanntett og støvtett – klar for alt

Mange Bluetooth-høyttalere er vann- og støvtette i større eller mindre grad. Noen modeller tåler sprut og fuktige rom, mens andre er helt vanntette og spiller fint videre, selv om du mister dem i bassenget eller ruller dem i sanda på en strand. Du kan få vanntette høyttalere i lommestørrelse, men også større og kraftigere modeller som virkelig kan pumpe ut lyd. Lyden kan absolutt være god, selv om høyttaleren er robust bygget, så her må du bare lytte deg frem.

Den såkalte IP-koden forteller nøyaktig hvor mye vann og skitt et gitt produkt er bygget for å tåle. Dermed kan du sjekke på forhånd om høyttaleren kan leve opp til dine krav. Les mer om IP-kodene her.

SOUNDBOKS – vanvittig lydtrykk til fest og festival

Hvis du vil ha lyden høyere enn høyt, så er SOUNDBOKS som sendt fra himmelen (eller fra helvete, hvis naboene ikke deler din begeistring). SOUNDBOKS (Gen. 3) er et monster av en batteridrevet Bluetooth-høyttaler laget for festivalelskere og lydtrykksnarkomane. Den kan overdøve enhver annen Bluetooth-høyttaler i nærheten, og den spiller så lenge på ett batteri at gjestene dine skal være i uvanlig god form for å holde ut lenger enn musikken. Les mye mer om SOUNDBOKS her.

Bærbar & Multiroom

Sonos Roam
Vanntett Bluetooth-høyttaler

Sonos Roam er en superkompakt trådløs høyttaler med batteri, Bluetooth og den unike Sonos-opplevelsen som gir lettvinn musikk både på farten og overalt i hjemmet ditt. Vanntett, robust design, opptil 10 timers batteritid og stemmestyring.
Kjøp her

Lekkert design, eksklusiv stil og god lyd

Når det skal være virkelig eksklusivt og stilig, så er aluminium og lær rett og slett bedre enn plast. Hvis du også er mer opptatt av lydkvalitet enn å spyle ned høyttaleren med fatøl, så finnes det heldigvis massevis av gode muligheter også for deg.

B&O er verdenskjente for sitt stilrene og friske design med tekniske løsninger i verdensklasse. Bluetooth-høyttalerne deres er noe du vil være stolt av å gå hånd i hånd med overalt - B&O høyttalere.

Sjekk også ut den smarte KATCH fra danske DALI – enkel å plukke opp og fylt til randen med herlig lydkvalitet!

Bærbar musikk ute – multirom hjemme

En vanlig Bluetooth-høyttaler er beregnet på å gi deg musikk akkurat der du er. Med et multiroms musikksystem kan du få trådløs musikk i hele hjemmet ditt, og hvis du tenker i de baner, så kan du også få mobile løsninger. Noen trådløse multiromshøyttalere har nemlig også Bluetooth og mulighet for batteridrift, slik at du kan ta dem med ut av huset og bruke dem på samme måte som andre Bluetooth-høyttalere.

Når du er hjemme setter du bare høyttaleren i stikkontakten, så er den igjen en integrert del av multiromssystemet ditt og klar til å fylle alle rom med all verdens musikk fra nettradio og stremingtjenester. Det er hva vi kaller fleksibelt!

Sonos ROAM og MOVE er to eksempler på mobile multiromshøyttalere. Begge har innebygget Bluetooth, og du kan få en smart batterimodul til begge, som du kan feste lynraskt, slik at du for eksempel kan ta med høyttaleren ut i hagen eller i campingvogna og spille all verdens musikk trådløst fra smarttelefonen.

Argon Audio
Style Mini

Argon STYLE MINI er en superkompakt Bluetooth-høyttaler med god lyd til en fornuftig pris. Elegant design med stofftrekk, topplate i ekte tre og smarte trykknapper. Spiller trådløst i opptil 8 timer på én lading og passer perfekt til små rom.
Se mer

Verdt å vite om Bluetooth-høyttalere

 • Ekte hi-fi med store og autentiske musikkopplevelser i stereo krever alltid en god forsterker og to separate høyttalere. Bluetooth-høyttaleren er et praktisk supplement til steder der du bare vil ha enkel og bærbar bakgrunnsmusikk.
 • Sjekk batteritiden hvis du skal bruke høyttaleren din mye på farten. Det kan være stor forskjell fra modell til modell.
 • Med IP-kodene kan du se helt nøyaktig hvor vanntett og støvtett høyttaleren din er.
 • Noen høyttalere kan bevare ”paringen” med helt opptil åtte Bluetooth-apparater (f.eks. smarttelefoner), slik at du og vennene dine lettere kan spille på den samme høyttaleren. Noen Bluetooth-høyttalere kan lade telefonen din med USB mens den spiller, men det forkorter selvfølgelig batteritiden på høyttaleren.
 • Med NFC trenger du bare å føre smarttelefonen din inntil en NFC-kompatibel høyttaler én gang, så er du klar til å spille trådløs musikk (kun Android).

Bluetooth
høyttalere

Sonos Roam Trådløs høyttaler med batteri
Sonos Roam
Trådløs høyttaler med batteri
1 990,- / stk