Hopp til innhold
En Bluetooth-høyttaler med innebygget batteri gir deg lettvinn trådløs musikk overalt, både utendørs, på farten og hjemme hos deg selv. Her er en guide for hvordan du finner den riktige modellen for akkurat dine behov.

Bluetooth-høyttaleren er genial når du vil nyte trådløs musikk så enkelt som mulig. Her kan du og vennene dine spille musikk trådløst fra telefonen, og i forhold til den innebygde høyttaleren i telefonen er lyden en ren fornøyelse – hvis du altså kjøper en Bluetooth-høyttaler i skikkelig kvalitet.

Video:

Slik velger du riktig
Bluetooth
høyttaler

Det finnes massevis av utmerkede Bluetooth-høyttalere å velge mellom på markedet, også ut over til dem vi fører i HiFi Klubben. Hos oss finner du et håndplukket utvalg fra ledende produsenter, som kan dekke de aller fleste behov. Vi står 100 prosent inne for kvaliteten på produktene våre, og du er alltid velkommen til å komme innom en av butikkene våre, slik at du kan se, høre og oppleve forskjellen selv.

Bluetooth
høyttalere

Hva skal
Bluetooth
høyttaleren brukes til?

Bluetooth-høyttalere er forskjellige, og det er også stor forskjell på hvordan de låter. Derfor er det en god idé å begynne med å spørre deg selv om hvor og hvordan du vil bruke høyttaleren din:

 • Skal du bruke den mest ute eller hjemme?
 • Skal den få plass i ryggsekken?
 • Skal den være vanntett?
 • Skal du bruke den til fest eller festival?
 • Hvor viktig er designet for deg?
 • Hvor viktig er lydkvaliteten for deg?
 • Vanntett
  Klar for alt

  Mange Bluetooth-høyttalere er vann- og støvtette i større eller mindre grad. Noen modeller tåler vannsprut og fuktige rom, mens andre er helt vanntette og fortsetter å spille uanstrengt selv om du mister dem i bassenget eller ruller dem i sand på stranda.

  Du kan få vanntette høyttalere i lommestørrelse, men også større og kraftigere modeller som virkelig kan pumpe ut lyd. Lyden kan absolutt være god selv om høyttaleren er robust bygget, så her må du bare lytte deg frem.
  Se vanntette Bluetooth-høyttalere

  Eksklusiv stil
  Elegant design og god lyd

  Når det skal være virkelig eksklusivt og stilig, så er aluminium og lær rett og slett bedre enn plast. Hvis du også er mer opptatt av lydkvalitet enn å spyle ned høyttaleren med fatøl, så finnes det heldigvis massevis av gode muligheter også for deg.

  Du kan få både små og store Bluetooth-høyttalere som er superelegante og som vil gi deg mange års eierglede, uansett om de er på- eller avskrudd. En god håndfull av dem er til og med vanntette og robuste, slik at du får alle fordelene på en gang. Lekkert design og eksklusive materialer setter prikken over i-en for mange brukere, og er du en av dem kan det lett være verdt den ekstra kostnaden.

  Bærbar musikk ute
  – multirom hjemme

  En vanlig Bluetooth-høyttaler er beregnet for å gi deg musikk akkurat der du er. Med et multiroms musikksystem kan du få trådløs musikk i hele hjemmet ditt, og hvis du tenker i de baner, så kan du også få mobile løsninger. Noen trådløse multiromshøyttalere har nemlig også Bluetooth og mulighet for batteridrift, slik at du kan ta dem med ut av huset og bruke dem på samme måte som andre Bluetooth-høyttalere.

  Når du er hjemme setter du bare høyttaleren i stikkontakten, så er den igjen en integrert del av multiromssystemet ditt og klar til å fylle alle rom med all verdens musikk fra nettradio og stremingtjenester. Det er hva vi kaller fleksibelt!

  Både Sonos, Denon og Bluesound tilbyr bærbare multiromshøyttalere med Bluetooth. Batteriet er enten innebygd eller tilgjengelig som en smart batterimodul som du raskt kan feste på. Da kan du ta med deg høyttaleren ut i hagen eller i campingvognen og spille av all verdens musikk trådløst fra smarttelefonen.

  SOUNDBOKS
  Fet lyd for fest og festival 

  Ønsker du bærbar lyd som både kan høres og føles er SOUNDBOKS som sendt fra himmelen. SOUNDBOKS er en batteridrevet Bluetooth-høyttaler som tar over når andre høyttalere gir opp. Fest, festival, event, sport, trening - SOUNDBOKS leverer all lyden du trenger, og den spiller på batteri så lenge at gjestene dine må være i eksepsjonelt god form for å vare lenger enn musikken. Du kan også få mikrofoner, stativer, seler og annet tilbehør som gjør det hele enda bedre.

  Verd å vite om
  Bluetooth
  høyttalere

  • Bluetooth-høyttaleren er laget for å gi deg lettvinn trådløs musikk overalt, direkte fra telefonen.
  • Ekte hi-fi med store og autentiske musikkopplevelser i stereo krever fortsatt en god forsterker og to separate høyttalere.
  • Sjekk batteritiden hvis du skal bruke høyttaleren mye på reise. Det kan være stor forskjell fra modell til modell.
  • Med IP-kodene kan du se nøyaktig hvor vanntett og støvtett høyttaleren er.
  • Noen Bluetooth-høyttalere kan via USB fylle ny strøm på mobilen din, mens den spiller, men det forkorter selvfølgelig høyttalerens batteritid.

  Nyeste trådløse
  Bluetooth
  høyttalere

  LYTT
  FØR DU HANDLER

  Bluetooth-høyttaleren din skal selvfølgelig passe til dine behov, din stil og din smak. I HiFi Klubben kan du teste lyd, funksjon og finish på de ulike modellene før du bestemmer deg, og vi står selvsagt klare for å hjelpe deg. Da blir det mye lettere å velge riktig.
  Finn nærmeste butikk her