Hopp til innhold

La oss punktere fordommene om hjemmekinoen

Hjemmekino
Hverken dyrt eller vanskelig

Mange tror at hjemmekino er kompliserte greier – de tar feil! Med dagens utstyr kan hvem som helst sette opp en god hjemmekino i stuen, og hvis du allikevel møter på utfordringer, så hjelper vi i Hi-Fi Klubben deg i mål.

Det kan være ulike årsaker til at folk som kanskje har lyst på en hjemmekino ikke får seg til å ta steget. Kanskje de er redd for at den er vanskelig å bruke, eller de tror at den vil ta for mye plass i stuen. Men det er ingenting å frykte – Hi-Fi Klubben er her for å hjelpe deg!

Skal det være diskret? Ikke noe problem!

Vi hører ofte at folk ikke vil ha hjemmekino fordi det innebærer så mange kabler. Men hvis du vil, kan du få et komplett system uten en eneste synlig kabel. Det krever litt forarbeid, men belønningen er et system som er både elegant og diskret. 

Dagens hjemmekinoreceivere har dessuten blitt så lette å bruke at man raskt kommer i gang med de store lydopplevelsene. Vi har laget flere guider til hvordan du setter opp hjemmekinoen din enkelt og rask. Bare se her. 

Trenger ikke å være dyrt

Noen synes at det er en litt voldsom investering å kjøpe hele drømmesystemet på en gang. Hvis du er av samme oppfatning, kan det være en idé å bygge opp systemet litt i etapper. Man kan starte med en receiver og to fronthøyttalere, og deretter bygge ut resten av systemet litt etter litt. En naturlig rekkefølge vil være receiver og fronthøyttalere, så subwoofer, så senterkanal og bakhøyttalere etter hvert som pengene ruller inn.

Trenger ikke å være vanskelig

Hjemmekinojungelen kan virke stor og uoversiktlig. Derfor har vi laget en liten guide som går gjennom et par ting du bør huske på når du skal velge høyttalere til hjemmekinoen.

Spør oss i Hi-Fi Klubben: Vi veileder deg hele veien og forteller deg hva du trenger.

Og husk: En hjemmekino er og blir den beste løsningen hvis du vil se film og konserter hjemme. Kom innom og opplev ordentlig hjemmekino i din nærmeste Hi-Fi Klubben-butikk.