Hopp til innhold

Det rette anlegget i det rette møbelet gjør susen

Flotte møbler med usynlig lyd

Et komplett hi-fi-møbel med anlegg gir deg alt som skal til for å fylle et rom med god lyd, uten at du trenger å forholde deg til elektronikk og kabler.

Et hi-fi-møbel er den perfekte løsningen hvis du ikke liker synet av anlegget ditt og ikke har mulighet for eller lyst til å bygge inn høyttalere og kabler i vegger og tak. Her kan du få en kjøreklar løsning som det er bare å pakke ut og henge opp på veggen i stua eller i et hvilket som helst annet rom. Møblene fra clic og unnu er designet for skikkelig hi-fi, så slik at du får helt korrekte dimensjoner og gode muligheter til å skjule alt det tekniske utstyret. I hverdagen ser du ikke annet enn møbelet, og det glir inn som en elegant og naturlig del av innredningen din.

Løsninger til ethvert behov

Det finnes utallige kombinasjoner av møbler og hi-fi, så du kan trygt gå ut fra at det også finnes en løsning som møter ditt behov. På disse sidene viser vi noen eksempler på møbler med hi-fi i forskjellige størrelser og prisklasser. Vi har satt sammen noen løsninger som dekker typiske behov vi ofte blir spurt om i butikkene våre. Og i motsetning til noen av alternativene du møter ellers på markedet, utstråler møblene våre også seriøs kvalitet når dørene er åpne.

De avbildede systemene er helt klare til bruk og inneholder alt som trengs for en diskre, elegant og velspillende musikkløsning i hjemmet ditt. Vi står naturligvis klare med råd og veiledning hvis du vil ha en annen kombinasjon, eller hvis du er i tvil om noe. Hvis du ikke har lyst til å sette opp møbel og anlegg selv, så har vi også montører som kan gjøre det for deg.

Nerdehjørnet

  • Gjem elektronikk i flotte møbler

    Møbelseriene clic og unnu er ikke bare pene, velproduserte møbler i dansk kvalitet. De er stappfulle av fiffige og gjennomtenkte detaljer. Veggfestet er for eksempel en løsning med fokus på akustikken. De fleste veggfester til hyllesystemer består av en list med en skrå kant som er limt inn i topplaten. Listen kombineres med en motsatt skrådd list som sitter på veggen. Da blir det vanskelig å justere møbelet i vater, og det er en risiko for vibrasjoner hvis du plasserer en subwoofer eller høyttaler i kabinettet. Disse kan vibrere, og det er ikke bra for lyden.

    I stedet for den ovennevnte løsningen bruker clic et spesielt veggfeste der bæringen sitter i de loddrette sidene. Hvert feste har tre pinner med en diameter på 10 mm, og det er forboret hull til pinnene i vangen på møblene. Møbelet kan justeres etterpå med skruer i veggfestet, og det kan spennes stramt inntil veggen. Dette har en visuell fordel, siden toppkanten blir tett, og en akustisk fordel, siden møbelet er boltet til veggen. Derfor kan man for eksempel plassere en subwoofer i møbelet. Imidlertid anbefaler clic å bruke et adskilt skap hvis man har en platespiller også.