Hopp til innhold
Innebygd lyd og et trådløst musikkanlegg med multirom er en genial kombinasjon som kan fylle hele hjemmet ditt med trådløs musikk. Her får du den gode lyden og alle de smarte mulighetene uten å gå på kompromiss med den elegante innredningen din.

Uansett om du har et stort hus eller om du har få kvadratmeter å jobbe med, vil du elske multirom med innbyggingshøyttalere. Du får mer ut av plassen i hjemmet ditt, du slipper å gå på kompromiss med estetikken, du slipper å løpe rundt og skru på ulike systemer, og du får høy lydkvalitet. Ren vinn-vinn.

Et trådløst multiromssystem som f.eks. Sonos eller Bluesound gir deg et hav av fordeler. Streamingtjenester på nettet gir deg tilgang til uendelige mengder av musikk, og du kan spille den i alle rom du måtte ønske. Enten forskjellig musikk i forskjellige rom eller den samme musikken overalt i hjemmet ditt. Alt sammen kobles opp på det trådløse nettverket ditt én gang for alle, så er det bare å styre alt fra telefonen eller nettbrettet. Alle kan klare å bruke et multiromssystem, og når du først har prøvd det, vil du aldri se deg tilbake.

Skjul høyttalerne og det
tekniske

Med multirom kan du skjule all teknologien, slik at du ikke trenger å se på annet enn de diskrete frontgrillene på høyttalerne i vegg og tak. Du kan til og med spraymale dem i samme farge som veggen, noe som gjør dem nesten usynlige. Kabler og høyttalere sitter skjult inne i veggen, og du kan samle all elektronikken i et sentralt teknisk skap, hvorfra du trekker kabler ut til de enkelte høyttalerne.

Det er selvsagt noe arbeid med selve installasjonen, men når den er vel overstått har du et stilig hjem, hvor musikken kan strømme fritt overalt, uten at du trenger å tenke på annet enn å velge neste låt eller spilleliste på telefonen. Enklere og mer praktisk kan det knapt bli.

Innbyggingshøyttalere finnes i mange ulike prisklasser, og du kan enkelt nøye deg med små og rimelige høyttalere i de rommene hvor du bare vil ha enkel og diskret bakgrunnsmusikk, for eksempel på badet. Da kan du bruke mer krutt på de stedene hvor lyden virkelig betyr noe. For eksempel på kjøkkenet eller i en mindre stue, hvor både du og familien tilbringer mye tid, eller inne i TV-stua, hvor det handler om flotte musikkopplevelser og god lyd til TV og film.

In-wall-høyttalere og takhøyttalere fungerer på samme måte som helt vanlige høyttalere. Derfor trenger du også et anlegg som kan sende musikken ut til dem – gjennom kablene du har skjult i veggen. Vi hjelper deg selvfølgelig der du måtte trenge det.

Enkelt å
supplere
og utvide

Heldigvis trenger ikke multirom og innebygging å være enten-eller. De komplette systemene og den trådløse betjeningen gjør det superenkelt å supplere med trådløse høyttalere i rom hvor man av praktiske eller økonomiske årsaker ikke ønsker å bygge inn i vegger eller tak.

Spesielt praktisk er det at de separate trådløse høyttalerne fortsatt snakker med resten av systemet og er en integrert del av din totale musikkløsning som du styrer fra telefonen. Dette gjelder selv om du kanskje har valgt en trådløs høyttaler med innebygd batteri som du flytter rundt i hjemmet eller tar med ut i hagen. Multirom gir deg en brukeropplevelse på et nivå som ingen Bluetooth-høyttaler kan matche.

Kom innom HiFi Klubben og opplev ekte hi-fi med multirom - så hjelper vi deg med å velge riktig innebyggingsløsning!

Book et
Gratis
møte om innbygningslyd

Vi vil gjerne gi deg den beste og mest personlige veiledningen til lydplanene dine. Book tid til en gratis og uforpliktende prat, så er du allerede på god vei til et supert resultat. Du er selvfølgelig også velkommen til å stille spørsmål i en av butikkene våre.

Gode forberedelser
er halve jobben

Gode ​​forberedelser gjør alt mye enklere, og hvis du har lyst på en innbyggingsløsning, får du her noen tips om hva du bør vurdere før du tar turen til HiFi Klubben:

  • Hvor oppholder du deg mest hjemmet ditt?
  • Vær oppmerksom på TV-en i rommet før du plasserer høyttalerne.
  • Hvor stort er budsjettet ditt?
  • Skal du bygge nytt hus eller pusse opp, ta med plantegningene. Da er det mye lettere å få oversikt over hvor det vil være optimalt å bygge inn høyttalere.
  • Du kan med fordel undersøke hvordan vegger, tak og evt. etasjeskille er konstruert.
  • Er vegger og tak massive, eller er det lette, hule konstruksjoner av gips eller lignende?
  • Bor du i hus kan du undersøke om du har tilgang fra taket.

Sett sammen dine egne
lydmøbler

De elegante hi-fi-møblene fra clic og unnu er en individuell og fleksibel løsning hvor du selv kan sette sammen møblene slik at de matcher anlegget og interiøret ditt.
Les mer her