HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Høyttalere til ethvert anlegg

Hos Hi-Fi Klubben finner du hundredvis av forskjellige kvalitetshøyttalere, og det er nesten bare plassen og budsjettet som setter grensene. Skal det være en smart, liten hyllemodell eller en stor og tung gulvhøyttaler som lager konsertstemning hjemme i stua? Firkantet eller fargerikt, organisk design? Tre, metall eller andre materialer?

Du vet garantert best selv hva som ser best ut i hjemmet ditt. Til gjengjeld krever det kunnskap og erfaring å finne den høyttaleren som gir deg den lyden som passer best til ditt anlegg og dine behov. Vi er her for å hjelpe deg – spør oss!

 

 

 

Høyttalere
til anlegget

Små, store, flate, runde, firkantede, fargerike, tre, metall, rock, jazz, klassisk – vi har høyttalere til enhver smak og ethvert anlegg.

 

Høyttalere
til smartphone

Stream musikk fra nettet over til en Bluetooth-høyttaler eller til anlegget i fet stereo. Få trådløs musikk i hele hjemmet ditt med multirom.

 

Høyttalere
til TV

Gi TV-en din ordentlig lyd, og få mye mer ut av både film og vanlige sendinger. Smarte løsninger til alle behov.

 

Høyttalere
til PC/MAC

Gaming eller musikk? PC-en din fikser det meste, og med et par gode aktive høyttalere er lydopplevelsen din i boks– også trådløst.

 

Høyttalere
til hjemmekino

Få den autentiske kinofølelsen hjemme i din egen stue. Vi hjelper deg med å sette sammen det rette surroundsystemet.