HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

ALL MUSIKKEN DIN I ETT APPARAT

Juke Box E platespiller + Valgfri kompakthøyttaler = Spar 1496kr

Juke Box E er gaven for deg som både vil spille vinyl, trådløs Bluetooth-musikk og alt mulig annet, men som fortsatt bare vil ha ett apparat i bokhylla. En enkel, smart og original løsning – og du velger høyttalere helt selv! 

En platespiller er en stilig sak, men den kan også være litt tungvinn når du både må ha et separat anlegg og en RIAA-forsterker for å få lyd ut i høyttalerne. Med Juke Box E fra Pro-Ject slipper du det problemet fullstendig – her er alt sammen nemlig bygget inn i platespilleren!

I ett kompakt kabinett får du både stereoanlegg, platespiller, Bluetooth for trådløs musikk rett fra smarttelefonen samt tilkoblinger for andre lydkilder. Du får selvfølgelig også fjernkontroll, og du kan velge mellom elegant sort eller hvit høyglansfinish.

Så enkelt kan du få god lyd

Juke Box E leveres klar til bruk med støvdeksel og ferdigmontert pickup – ren plug-and-play! Du trenger bare å koble til et par høyttalere, og her har du fritt valg fra alle hyller. Den avbildede superkompakte ZENSOR PICO fra DALI er en god match, men det finnes massevis av andre muligheter. Under kan du se noen forslag.  

OBS: Du får samme rabatt ved valg av dyrere høyttalere.

Les mer om Juke Box E

Les mer om DALI ZENSOR PICO

Vi anbefaler en av høyttalerne nedenfor, eller du kan se alle våre kompakthøyttalere her