HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Burn in – Trade in Innbytterabatt på QLED

Spar 20%

Samsung har 10 års garanti mot innbrenning slik at kunden alltid kan føle seg trygg på kjøpet. Nå vil vi gi alle kunder som har opplevd innbrenning sjansen til å oppgradere til en ny QLED – og dermed unngå innbrenning for godt.

Derfor tilbyr vi innbytterabatt. For å kunne benytte rabatten må kunden fotografere TV-en med innbrenning og laste opp bildet på samsung.com, eller på forhandlerens nettside. Vi sender deg en e-post med en personlig rabattkode innen en time på virkedager.

Slik gjør du:


1. Ta et bilde av din TV med innbrenning

2. Last opp bildet på samsung.com, og utfyll dine
personopplysninger

3. Innen en time får du din personlige
rabattkode på e-post (gjelder virkedager)

Registrer deg her

Kampanjemodeller:

 

* Tilbudet gjelder 1. mai – 30. juni 2019 og kan ikke kombineres med andre tilbud Alle TV-er med innbrenning som er kjøpt i Norden godkjennes for innbytterabatt. Når du har lastet opp et bilde av din TV med innbrenning, må vi se og godkjenne det – deretter får du din personlige rabattkode tilsendt på e-post innen en time på virkedager. Innbytterabatten gjelder utvalgte QLED-modeller: QE49Q70RATXXC, QE55Q70RATXXC, QE65Q70RATXXC, QE75Q70RATXXC, QE82Q70RATXXC, QE55Q90RATXXC, QE65Q90RATXXC, QE75Q90RATXXC.