Hopp til innhold
MoFi Electronics
Platespiller

MoFi Electronics Fender x MoFi PrecisionDeck

34 998,-stk
Leveringstid 3-4 uker
Unik Limited Edition i ekte Fender-design, som vil bringe tårer i øyekroken til ekte rockentusiaster. Svært begrenset antall!

Les mer:

Beskrivelse

Fender x MoFi PrecisionDeck – unik high-end Limited Edition platespiller i ikonisk Sunburst-design

 • Ikonisk og autentisk Fender Sunburst-design
 • Limited Edition (kun 1000 eksemplarer globalt)
 • Fender-logo og individuelt nummerert metallskilt
 • MoFi MasterTracker pickup montert fra fabrikken
 • Støvdeksel og RCA-kabel medfølger

Fender x MoFi PrecisionDeck er en unik high-end platespiller som vil få hjertet til å banke hos enhver musikkelsker med rock og rytmisk musikk i blodet. Den dypglødende tretone Sunburst-finishen er nøyaktig den samme som du finner på den ikoniske Fender Precision Bass, også kjent i dagligtalen som "Fender-bassen".

Utallige verdensstjerner har hatt Fender-bassen som sin trofaste følgesvenn i mange tiår, og listen over musikkopptak og berømte album som denne bassen legger grunnlaget for er nesten uendelig lang. Så den har i høyeste grad fortjent sin status som et rock-ikon. Og PrecisionDeck er ikke bare en billig etterligning - det er nemlig Fenders egne spesialister som har designet, bygget og lakkert plinten på denne fantastiske platespilleren!

Limited Edition til 1000 heldige samlere

Fender x MoFi PrecisionDeck er laget for å markere Fenders 75-årsjubileum. Dette er en begrenset utgave, som er produsert i kun 1000 eksemplarer for entusiaster over hele verden. Så hvis du vil ha et symbol på rockens DNA hjemme på hylla bør du ikke vente for lenge med å bestille. Hver platespiller er utstyrt med et individuelt nummerert metallskilt på baksiden, som er med på å trekke tråden tilbake til Fender-gitarene.

Avanserte og eksklusive løsninger

På MoFi Fender x MoFi PrecisionDeck er den tunge Delrin-platetallerken hele 33 mm tykk og ekstra resonansdød for å kunne skape en helt ren bakgrunn for musikken din. Tonearmens kabling er fra spesialisten Cardas Audio, og plinten er laget av nøyaktig samme amerikanske asketre og lakkert i nøyaktig samme lakk som gitarene fra Fender. Plinten er til og med spesialtunet av HRS, så PrecisionDeck høres enda bedre ut enn den EISA-vinnende UltraDeck, som har levert den tekniske plattformen for dette unike samlerobjektet.

MoFi Fender x MoFi PrecisionDeck fås i høyglans Sunburst-finish. Fabrikkmontert MasterTracker MM-pickup, støvdeksel og tonearmskabel medfølger. 

GRATIS MONTERING: Hvis du kjøper en ny pickup hos HiFi Klubben, så monterer vi den på platespilleren din gratis. Spør i din lokale HiFi Klubben-butikk for info.

Mobile Fidelity – lyden fra masterbåndet i din egen stue

Mobile Fidelity – MoFi i dagligtale – er et amerikansk firma som har vært spesialister på høykvalitets vinylmastring og utstyr til avspilling av vinyl siden 50-tallet. Hvis du er en garvet entusiast, har du sikkert sett overskrifter som ’Half Speed Mastering’, ’Original Master Recording’ og ’Mobile Fidelity Sound Lab’ på ekstra gode og audiofile LP-utgivelser med en rekke av verdens største artister. Blant annet Beatles, Pink Floyd, Bob Dylan og Miles Davis, bare for å nevne noen få.  

Kort fortalt går Mobile Fidelity-filosofien ut på å skaffe den beste mulige originalen – aller helst det opprinnelige masterbåndet – og gjennomføre den perfekte skjæringen av en vinylmaster herfra, som kan overføre lyden fra originalen til vinyl. En prosess som krever både blod, svette, tårer og ikke minst penger.  

For å kunne sjekke kvaliteten på arbeidet sitt trengte ingeniørene i masterstudioet platespillere og pickuper som gjenga lyden fra vinyl-prøvetrykkene presist og ufarget – og slik oppsto MoFi Electronics. Siden MoFi har en direkte kobling til masterstudioet, har de en unik referanse og teknisk ekspertise til rådighet når de utvikler produktene sine. Samtidig har de inngått avtaler med en rekke av bransjens ledende spesialister om å utvikle komponenter som presist møter kravene til ren og ufarget lydgjengivelse. 

MoFi arbeider med 100% fokus på lydkvalitet ned til de aller minste detaljene, og selv om produktene deres ser mindre prangende ut enn mange alternativer, skal du ikke lytte i mange sekunder før du innser forskjellen. Her får du nemlig rendyrket, fantastisk musikkglede for hver eneste krone!

10” tonearm med eksklusiv kabelføring 

Fender x MoFi PrecisionDeck er utstyrt med en eksklusiv 10” tonearm i aluminium. Den ekstra lengden gir en gunstigere geometri i forhold til platerillen og dermed bedre sporing for diamanten. Samtidig flytter det pickupen lenger vekk fra kulelageret til tonearmen og eventuell støy herfra. Tonearmen kan justeres for både azimuth og loddrett sporingsvinkel (VTA), og med fabrikkmontert MoFi Master Tracker pickup, er alle nødvendige innstillinger selvfølgelig gjort, slik at alt er klart til bruk fra begynnelsen.  

Armen hviler på høykvalitets kulelagre for helt fri bevegelse i både loddrett og vannrett plan, og all kabelføring fra pickupen og frem til RCA-terminalene er gjort med ekstremt fleksible high-end-kabler i ultrarent kobber fra det høyt respekterte spesialfirmaet Cardas Audio. Tonearmen matcher en lang rekke av markedets eksklusive MC-pickuper, hvis du har ambisjoner om å bevege deg opp i den rendyrkede high-end-klassen der lydkvaliteten betyr mer enn prisen.

Kostbare materialer og ekstrem presisjon 

Platetallerkenen på Fender x MoFi PrecisionDeck er ekstra tykk og tung for perfekt resonansdemping og helt stabil rotasjon. Den er laget i Delrin – en svært sterk og stabil krystallinsk polymer, som ofte blir brukt til krevende formål i industrien. Delrin er utviklet av Dupont, som også står bak det velkjente Teflon-materialet. Dette materialet kan formes med ekstremt høy presisjon, og de akustiske egenskapene er fremragende for vinylplater. Derfor trenger du ikke en egen platematte på Fender x MoFi PrecisionDeck.  

Motor, drivreim og dempeføtter er også laget i Delrin, noe som understreker de fantastiske mulighetene med dette eksklusive materialet. Den inverterte senterforingen er laget i herdet stål, bronse og safir, og toleransene er også her ekstremt små for å sikre en fullstendig stabil og støyfri rotasjon mange år fremover. Et kvalitetsnivå som du normalt bare finner på langt dyrere konstruksjoner. Som en siste unik og genial MoFi-detalj er selve spindelen (sentertappen) separert fra senterforingen og isolert mot vibrasjoner herfra.

Ingen adgang for vibrasjoner

AC-motoren er effektivt mekanisk avkoblet fra plinten, igjen gjennom bruk av avanserte dempematerialer fra Harmonic Resolution Systems (HRS), som er verdensledende innen vibrasjonsdempning av lydutstyr. De elegante dempeføttene er også utviklet i samarbeid med HRS, og de isolerer platespilleren effektivt mot vibrasjoner fra både underlaget og fra luften. De kan naturligvis høydejusteres, slik at du uten problemer kan oppnå en perfekt vannrett plassering av platespilleren.  

Kabeltilkoblingen skjer på forgylte RCA-kontakter med jordskrue, slik at du har mulighet for å oppgradere den medfølgende signalkabelen til en enda bedre type hvis du ønsker det, fra for eksempel AudioQuest.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Ikonisk og autentisk Fender Sunburst-design
 • Plint designet, bygget og lakkert hos Fender
 • Limited Edition (kun 1000 eksemplarer globalt)
 • Individuelt nummerert metallskilt på baksiden
 • MoFi MasterTracker pickup montert fra fabrikken
 • 10” tonearm i aluminium
 • Ekstra tung og resonansdød 33 mm platetallerken i Delrin-polymer
 • Eksklusiv kabelføring fra Cardas Audio
 • Forgylte RCA-terminaler
 • Høydejusterbare HRS dempeføtter
 • Støvdeksel og RCA-kabel medfølger

Begrensninger

 • Ingen start/stop-automatikk
 • Ikke elektronisk veksling mellom 33/45 omdr/min
 • Ikke innebygget RIAA-forsterker
 • Ikke motordrev i separat hus

Tilbehør til MoFi Electronics Fender x MoFi PrecisionDeck

Tekniske spesifikasjoner

AutomatiseringNei
DrevetReim
Hastighet33, 45
PickuptypeMoving Magnet
PickupMOFi MasterTracker
RIAA-forforsterkerNei
Effektiv tonearmlengde10"
Effektiv armvekt35 g
Tallerkenvekt3,1 kg

Anbefalte produkter