Hopp til innhold
NAD
Forforsterker

NAD C165BEE

9 998,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Den perfekte forforsterkeren for deg som vil ta skrittet videre og få bedre lydkvalitet og mer fleksibilitet enn en integrert løsning kan gi.

Les mer:

Beskrivelse

NAD C165BEE – gjennomført ned til minste detalj

Med C165BEE har NAD i prinsippet tatt forforsterkerdelen fra den integrerte C375BEE-forsterkeren og satt den inn i et eget kabinett. Ved siden av en forbedring av de mest kritiske kretsløpene har C165BEE blant annet også fått en høykvalitets innebygd phono-forforsterker, som passer til både MM- og MC-pickuper. Du kan derfor få fullt utbytte av en god platespiller, uten å investere i et separat RIAA-trinn.

Med forforsterkeren i et separat kabinett isoleres de følsomme linjesignalene fra de kraftige komponentene i effektdelen, slik at du får færre forstyrrelser og bedre signal/støyforhold - med andre ord, bedre lyd. C165BEE er i utgangspunktet laget for å matche effektforsterkeren C275BEE, men den kan fint brukes sammen med effektforsterkere fra andre produsenter.

C165BEE leveres i grafittfinish.

Unike detaljer for suveren lyd
De eksklusive BEE-initialene forteller at NADs legendariske sjefskonstruktør Bjørn Erik Edvardsen har etterlatt sine markante fingeravtrykk på C165BEE. Forsterkeren er nykonstruert helt fra bunnen av, og det forbedrede printlayoutet bidrar sammen med bruken av de såkalte surface mount devices (SMD) til å redusere støy og forvrengning til et ekstremt lavt nivå.
 
Klasse A-teknologi i inngangene
Superstjernene i C165BEE er imidlertid de rene Klasse A-inngangsmodulene, som er tatt direkte fra NADs eksklusive Masters-serie. Klasse A-modulene kombinerer den korte signalveien fra IC-baserte Op-amps med den høyere signal- og strømkapasiteten fra diskrete transistorer. I C165BEE er SMD-teknologien brukt til å minimere kretsløpets fysiske dimensjoner, samtidig som kjøleprofilene i aluminium sørger for optimal arbeidstemperatur.

Denne unike NAD-konstruksjonen gir C165BEE lynrask transientrespons og en utrolig presis bassgjengivelse, samtidig som de høye frekvensene spiller silkemykt, uten å gi lyttetretthet.  Det samlede løftet i lydkvaliteten sammenlignet med tidligere modeller er så dramatisk, at du simpelthen må høre det med dine egne ører for å verdsette det ordentlig.
 
Skjemmer bort platespillere og hodetelefoner
Hvis du er den lykkelige eier av en god platespiller kan du glede deg over en usedvanlig gjennomført RIAA-forforsterker i C165BEE. Komponentkvaliteten er selvfølgelig på topp, men i tillegg har phono-modulen to tretrinns-justeringer som muliggjør optimalisering av både resistans og kapasitans på utgangen. Dermed kan du skape helt perfekte arbeidsforhold for din pickup, uansett om det er en MM eller en MC.

C165BEE har også fått en innebygd hodetelefonforsterker, som ligger milevis foran de andre konstruksjonene på markedet hva lydkvalitet angår. Her har du mulighet til å utnytte den fantastiske musikkgjengivelsen som de beste av dagens hodetelefoner faktisk kan levere.

Hensiktsmessige tonekontrollere
Hvis du av og til skulle ha lyst til å fintrimme klangen – for eksempel ved avspilling av eldre innspillinger – kan du glede deg over at NADs tonekontroller kun virker der det er bruk for dem, nemlig i ytterområdene. Du kan derfor dempe en litt for buldrende bass eller en overdreven diskant, uten at gardina trekkes for for resten av musikken, som på mange andre konstruksjoner. Tonekontrollene kan selvsagt kobles helt ut når du ikke har bruk for dem (Tone Defeat).

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

  • Tung og stabil mekanisk konstruksjon
  • Separat innebygd hodetelefon-forsterker
  • Avansert innebygd MM/MC phono-forforsterker
  • Systemfjernkontroll

Begrensninger

  • Ikke dedikert inngang for MP3-spiller

Tilbehør til NAD C165BEE

Tekniske spesifikasjoner

Forvrengning0,05%
Signal-støy-forhold112 dB

Anbefalte produkter