Hopp til innhold
NAD C388 Forsterker med Bluetooth

NADC388Forsterker med Bluetooth

Fullstørrelses MDC-tungvekter som åpner døren til fremtiden med 2 x 150 watt, suveren lyd og utallige muligheter for både digital og analog musikk.
stk17 998,-
 Oppleves i

Les mer:

Beskrivelse

NAD C388 – 2 x 150 watt stereoforsterker med suverene krefter og fleksibilitet til fremtidens digitale musikkunivers

C388 er den største stereoforsterkeren i NADs New Classic-serie. En voldsom 2 x 150 watts, hybrid-digital stereoforsterker som i beste NAD-tradisjon kan drive selv de mest strømkrevende høyttalere med overbevisning uansett lydtrykk. Designet er enkelt og diskret som alltid, men du kan ikke unngå å legge merke til det nye frontdisplayet som gir forsterkeren et både rått og moderne visuelt uttrykk.

Med C388 har NAD tatt alle sine beste kvaliteter og tilpasset dem både dagens og morgendagens digitale teknologi og musikkilder. Resultatet er så overbevisende at man uten å overdrive kan kalle C388 og New Classic-småsøsknene dens for fremtiden innen fullstørrelses stereoanlegg.

Du får den samme fyldige og dynamiske lyden som i de legendariske analoge forgjengerne, bare enda bedre og med langt lavere strømforbruk. Du får også alle mulighetene du kan ønske deg til både digital og analog musikk, inkludert 24-bit HD-lyd og oppgraderingsmulighet til streaming og multirom.

Overlegne tilkoblinger og enkel betjening – også til TV-en

Selv i basisversjonen er C388 så allsidig at det er en ren fornøyelse å ha den stående som et kontrollsenter i stereoanlegget ditt. Den leveres med de vanlige digitale lydtilkoblingene (coaxial, optisk), analoge innganger, inkludert platespiller (MM) samt tilkoblinger for to par høyttalere som kan drives samtidig. Du får også en hodetelefonutgang som er drevet av en separat, innebygget, høykvalitets hodetelefonforsterker.

Den innebygde Bluetooth-funksjonaliteten gir deg trådløs musikkstreaming direkte fra f.eks. smarttelefonen eller nettbrettet, og som en virkelig smart detalj kan C388 også spille musikk trådløst til et sett Bluetooth-hodetelefoner. Med alle de fine modellene som nå er på markedet, er dette en finesse som virkelig er verdt å ta med. Endelig kan du også styre forsterkeren fra smarttelefon/tablet via den dedikerte Bluetooth appen fra NAD (Bluetooth tillater kun én enhet tilkoblet om gangen).

NAD har også gjort det enkelt å få superlyd fra TV-en din. Ikke bare kan du koble TV-lyden digitalt til den optisk inngangen – du kan også styre volumet fra den eksisterende TV-fjernkontrollen din! Du trenger bare å én gang for alle "fortelle" forsterkeren din hvilket merke TV-en er, så går alt automatisk etterpå.

C388 kan også slå seg på automatisk fra standby når du slår på TV-en. Dette betyr at du får TV-lyd i superkvalitet hver eneste gang – uten ekstra bryderier, uten ekstra fjernkontroller, og uten at du trenger å bekymre deg for neste strømregning.

Gå fremtiden i møte med geniale MDC-moduler

Tro det eller ei: Alt dette er bare begynnelsen! C388 har nemlig også to plasser til NADs geniale MDC-oppgraderingsmoduler. Hva sier du for eksempel å få wi-fi og markedets lydmessig ledende multiromssystem bygget inn i forsterkeren? Like enkelt som å si "Bluesound"!

Du kan også få HDMI-inngang til for eksempel filmlyd i HD-kvalitet i stereo. Med MDC kan du trygt gå fremtiden i møte. C388 er stereoforsterkeren som vil oppfylle hi-fi-drømmene dine både i dag og i morgen.

NAD C388 fås i grafitt finish.

Mer bilder av NAD C388

NAD C388 Forsterker med Bluetooth

Høydepunkter

 • Overlegne krefter ved alle belastninger
 • Enestående lyd og fleksible tilkoblingsmuligheter for både digitale og analoge musikkilder, inkludert platespiller (MM)
 • Wi-fi/Bluesound-musikkstreaming og HDMI-tilkobling med MDC-moduler (ekstrautstyr)
 • Innebygget Bluetooth-funksjon for trådløs avspilling fra smarttelefoner m.m.
 • Styring av TV-lyd med eksisterende TV-fjernkontroll, samt automatisk av/på

Vår
Ekspertvurdering

 • Suverene krefter ved alle belastninger
 • Fremragende lyd og fleksible tilkoblinger for både digitale og analoge musikkilder, inkludert platespiller (MM)
 • MDC-oppbygging for enkel modul-oppgradering
 • Flott og lettlest frontdisplay
 • Wi-fi/Bluesound-musikkstreaming og HDMI-tilkobling med MDC-moduler og må kjøpes separat (ekstrautstyr, 2 modulplasser)
 • Innebygget Bluetooth-funksjon for trådløs avspilling fra smarttelefon m.m.
 • Mulighet for Bluetooth app-kontroll(iOS/Android) (kommer senere)
 • Styring av TV-lyd med eksisterende TV-fjernkontroll, samt autotomatisk påslåing
 • Støtter HD-stereolyd opp til 24-bit/192kHz
 • Pre-out for subwoofer/full-range L/R
 • Hodetelefonutgang med innebygget, høykvalitets hodetelefonforsterker
 • Kan spille musikk trådløst til Bluetooth-hodetelefoner
 • Tilkobling for to par høyttalere
 • Svært lavt strømforbruk i forhold til utgangseffekten

Tekniske spesifikasjoner

Dempingsfaktor150
Dynamisk effekt250 watt
Forvrengning0,02%
Signal-støy-forhold95 dB
Utgangseffekt 4 ohm150 watt
Utgangseffekt 8 ohm150 watt

Tilbehør til NAD C388

Anbefalte produkter

NAD C700 Musikkanlegg med streaming
Musikkanlegg med streaming
14 998,- / stk
DALI RUBICON 5 Gulvstående høyttaler
DALI RUBICON 5
Gulvstående høyttaler
32 996,- / par