Hopp til innhold
Samsung
QLED-TV

Samsung Q60C 43"

6 990,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

4K QLED-TV med Edge-LED, Supreme UHD Dimming, flott design og alt det nødvendige til en utrolig god pris.

Les mer:

Beskrivelse

Samsung Q60C – 4K QLED-TV med flott design, Supreme UHD Dimming og pause/opptaksfunksjon via USB

 • 4K Edge Backlight QLED med Quantum Processor Lite 4K og Supreme UHD Dimming
 • Auto Game Mode
 • Eco Smart Control med solceller
 • Pause/opptaksfunksjon via USB
 • Kan monteres helt inn til vegg via Slim Fit veggfeste (ekstratilbehør)

Samsung Q60C er et lekkert 4K QLED-TV med alt det nødvendige til en fet TV-opplevelse. Billedkvaliteten er en ren fornøyelse for øynene, og Auto Game Mode gjør det ekstra enkelt å spille på din PlayStation eller Xbox uten forsinkelse eller hakkende bilder. Med innebygget USB pause/opptaksfunksjon får du frihet til å se dine favorittprogrammer, når du vil.

Via det smarte Slim Fit veggfeste (ekstratilbehør) kan du montere TV’et helt flatt inn til veggen akkurat som et maleri. En designdetalj, som er med på å gjøre dette fantastiske TV til prikken over i’en i boligen din. Via eARC kan du overføre ukomprimert surroundlyd inkl. Dolby Atmos gjennom HDMI-kabelen. For eksempel til en fet hjemmekino eller en matchende soundbar, som er laget for å gjengi Atmos høyde informasjon i lyden.

Du kan også stemmestyre TV’en via fjernkontrollens mikrofon (Amazon Alexa) eller en separat smarthøyttaler (Google Assistant). Støtte av stemmestyring på dit lokale språk avhenger av hva den enkelte tjenesten tilbyr.

Samsung Q60C fås i Black finish. Bluetooth-basert Eco Smart Control med solceller følger med. Solcellene virker selv i stuebelysning og sparer både deg og naturen for unødvendige batterier. Tradisjonelle infrarød trykknapp-fjernkontroll – for eksempel til supplement – kan kjøpes separat (TM1240A).

OBS: HiFi Klubben anbefaler på det sterkeste å koble til et sett aktive høyttalere, en god soundbar eller et separat stereo- eller surroundanlegg, så lyden kan leve opp til den flotte billedkvalitet. 

Ambient Mode – gjør TV-en til en aktiv bilderamme

Ambient Mode er en smart funksjon for deg som ikke er overbegeistret over synet av en stor, sort firkant når TV-en ikke står på. Med Ambient Mode kan bildepanelet brukes aktivt på forskjellige måter, for eksempel til å etterligne tapetet eller veggstrukturen, eller eventuelt til å vise bilder, tid/vær eller andre ting, som en aktiv bilderamme. Ambient Mode ser virkelig stilig ut, men bruker en del mer strøm enn hvis TV-en er helt avslått. Derfor kan funksjonen selvfølgelig slås av og på som du vil.

Auto Game Mode – forrykende gaming på storskjerm

Har du en spillkonsoll eller PC koblet direkte til TV-en via HDMI, sørger Auto Game Mode for å optimalisere din spillopplevelse. Da går bildesignalet rundt flere av TV-ens innbyggede prosessorer, og du oppnår en lynrask og glidende respons akkurat som på en PC-monitor. Med Game Bar 2 har du også et komplett kontrollpanel dedikert utelukkende til gaming.

Se det beste av verdens filmer og serier med streaming

Som eier av QN60C kan du glede deg over å få tilgang til video-streamingtjenester som f.eks. Netflix. Med et abonnement får du tilgang til nesten ubegrensede mengder av film og TV-serier over nettet, og både lyd og bilde er i toppkvalitet inklusive et raskt voksende utvalg av film og serier i ekte 4K/UHD/HDR-kvalitet.

Opptak- og pausefunksjon med USB – se TV når det passer deg

Med QN60B kan du sette direkte-TV på pause, spole tilbake eller ta de opp, hvis du ønsker å se de på et senere tidspunkt. Dette krever imidlertid at du investerer i en portabel USB-harddisk, som kan fås i fornuftige størrelser for noen få hundrelapper og som enkelt kan gjemmes ute av syne. Når den først er koblet til kan du i praksis glemme den helt.

Opptaks- og pausefunksjonen gir deg en utrolig frihet i TV-hverdagen fordi du ikke lengre trenger å sitte klar i sofaen når sendingene starter. Du kan også lynraskt programmere ukens opptak via den elektroniske programguiden (EPG).

Knivskarp digital bildekvalitet via antenne, kabel-TV og satellitt

QN60C har innebygde DVB-T2, DVB-C og DVB-S2 tunere for knivskarpt og støyfri digital-TV (inkl. HDTV) via både antenne, kabel-TV og parabol/satellitt (Canal Digital). Du trenger derfor ikke en separat tuner-boks med tilhørende fjernkontroll for å nyte suveren digital bildekvalitet.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • 4K Edge Backlight QLED med Supreme UHD Dimming
 • Quantum Processor Lite 4K
 • Eco Smart Control med solceller
 • Auto Game Mode
 • Kan monteres helt inntil vegg via Slim Fit veggfeste (ekstratilbehør)
 • Høy lysstyrke
 • Alle HDMI-innganger er HDMI 2.1 kompatible
 • Pause/opptaksfunksjon via USB
 • Innebygget mikrofon i fjernkontrollen til stemmestyring

Begrensninger

 • Kun standard QLED-teknologi
 • Kun basale gaming-funksjoner
 • Ikke dobbelte TV-tunere
 • Ikke Dolby Atmos
 • Ikke Dolby Vision
 • Slim Fit veggfeste er ekstratilbehør

Tilbehør til Samsung Q60C 43"

Tekniske spesifikasjoner

Oppløsning 4K Ultra HD
Skjermteknologi QLED
HDR-Formater HDR10+, HLG, HGiG
Skjermoppdatering 50 Hz
Bildeprosessor Quantum Processor Lite 4K
Game modeJa
Full / edge backlightEdge Backlight

Anmeldelser


4.6
9 anmeldelser
5
7
4
1
3
2
2
0
1
0

Anbefalte produkter