Hopp til innhold
1 990,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Smart og kompakt høyttaler for trådløs musikk i mindre rom som f.eks. bad eller barnerom. En god inngangsbillett til Sonos-universet.

Les mer:

Beskrivelse

Sonos One SL – superkompakt trådløs høyttaler med multirom

 • Kompakt og stilrent design
 • Velg mellom full app-styring og enkel touch-styring
 • Spiller perfekt sammen med andre trådløse Sonos høyttalere i hjemmet ditt
 • Kjøp to og få ekte stereo eller trådløse bakhøyttalere for surroundlyd
 • Tåler plassering i fuktige rom

Sonos One SL er en superkompakt og stilren trådløs høyttaler som er perfekt til mindre rom der liten formfaktor og enkelt betjening betyr mer enn den store hi-fi-lyden. Den er en fin inngangsbillett til Sonos-universet og den spiller perfekt sammen med resten av Sonos-systemet, som på et øyeblikk kan gi deg enkel trådløs musikk i hele hjemmet. 

Med smart touch-kontroll på topplaten kan du justere volum, sveipe for å bytte spor, sette musikken på pause m.m. Du får også hele utvalget av trådløse Sonos-muligheter med på kjøpet, inklusiv full app-kontroll, Apple AirPlay 2, og markedets største utvalg av integrerte strømmetjenester som Spotify, Tidal, Apple Music og mer.

Sonos One SL tåler plassering i fuktige rom slik at du kan ha den stående på badet, men den skal naturligvis ikke med i badekaret eller inn i dusjen. Med et spesialdesignet veggfeste kan den også henges opp på veggen (ekstrautstyr).

Trenger du innebygd stemmestyring – og hva med stereo og surround?

Sonos One SL er identisk med den populære Sonos One (Gen 2) bortsett fra den utelatte mikrofonen til stemmestyring og den lavere prisen. Hvis du ikke har bruk for stemmestyring kan du spare en del penger, og ellers er Sonos One SL ideell når du ikke har behov for stemmestyring integrert i selve høyttaleren. 

For eksempel er Sonos One SL ideell for å spille sammen med Sonos One (Gen 2) i et høyre/venstre stereo-oppsett, der det ikke er nødvendig med mikrofon i begge høyttalerne. Du kan imidlertid også enkelt bruke to Sonos One SL sammen, både for stereo og som trådløse surroundhøyttalere i ditt Sonos hjemmekinoanlegg.

Du trenger to høyttalere for fet lyd – ikke gå glipp av det

Er du overrasket over at vi i HiFi Klubben fortsetter å snakke om stereo og to høyttalere, når du enkelt kan nøye deg med en enkelt? Kom innom i en av våre butikker og lytt til favorittmusikken din på den trådløse høyttaleren du har sett deg ut. Deretter legger vi til en ekstra høyttaler slik at du kan oppleve musikken i stereo, med detaljer, dynamikk og 3-D realisme i lyden. 

Hvis du ikke synes at den ekstra høyttaleren er verdt pengene, må du gjerne kalle oss en gjeng med sprø hi-fi-nerder. Vi vil holde døren åpen for deg med et smil og ønske deg velkommen tilbake når du forlater butikken med din nye trådløse høyttaler. Vi er nemlig ganske sikre på at du snart kommer tilbake for en til.

Sonos One SL fås i sort eller hvit finish. 

Sonos – det originale trådløse multiroms musikksystemet 

Sonos er det originale komplette multiroms musikksystemet til hele familien din og hele hjemmet ditt. Alle skjønner hvordan det fungerer nærmest umiddelbart, og nesten alle tenkelige streamingtjenester for musikk er fullt integrert. Sonos er markedets suverent mest solgte og gjennomtestede streamingsystem.  

Sonos blir hele tiden oppdatert med nye funksjoner. Oppdateringene lastes ned automatisk i Sonos-systemet, og på den måten blir Sonos-opplevelsene dine bedre og bedre med tiden – helt automatisk!*

TV-lyd i surround på den enkle måten

Hvis du elsker god lyd til film og TV, men vil slippe anlegg og kabler, så har Sonos løsningen for deg. Du kan nemlig legge til to trådløse Sonos-høyttalere som bakkanaler til Sonos-lydplanken din. Da får du et 5-kanals surroundsystem som løfter filmopplevelsene dine opp på neste nivå. Hvis du vil ha mer og bedre bass, så kan du bygge ut ytterligere med en trådløs Sonos-subwoofer.  

Selv om det ikke blir en helt ekte surroundhjemmekino, får du fortsatt en filmlyd som fint matcher den flotte bildekvaliteten på dagens TV-er. Helt uten oppsettet og kablene som følger med en tradisjonell løsning. Og du kan naturligvis styre volumet med fjernkontrollen til TV-en. Så enkelt og elegant kan det gjøres.

Sonos app – all verdens musikkstreaming under fingertuppene dine 

Via den gratis Sonos-appen til Apple iOS/Android får du all verdens musikk i din hule hånd. Det gjelder både din egen musikksamling på PC/Mac eller nettverksharddisk samt internettradio og streamingtjenester som f.eks. TIDAL, Spotify, Apple Music og Deezer.  

Spesielt nettbrett-appen er i en klasse for seg – med en stor skjerm blir navigasjonen en lek, du kan virkelig studere platecovere til øynene blir store og våte. Alternativt kan du velge å styre det hele fra datamaskinen din.  

Uansett om du velger den ene eller den andre løsningen, får du et pent og oversiktlig brukergrensesnitt, som gjør det til en lek å spille musikk i hele huset. Enhetene kommuniserer fritt seg imellom, slik at alle i familien kan bruke hver sin app-kontroll i forskjellige rom – samtidig!

Stream musikk direkte fra telefonen eller nettbrettet 

Foretrekker du å ha med deg musikken din på smarttelefonen i lomma, så er du også godt hjulpet med Sonos. Når du er på det trådløse nettverket ditt trenger du bare åpne Sonos-appen, velge ”Min Sonos” og spille musikk fra det bærbare musikkbiblioteket ditt. Telefonen eller nettbrettet ditt er også et smart sted å oppbevare den musikken som du av en eller annen grunn ikke har tilgang til på streamingtjenestene. På noen bærbare Sonos-høyttalere får du også Bluetooth, slik at du kan spille trådløs musikk overalt uten å ha et wi-fi-nettverk tilgjengelig.

Masser av muligheter for kresne ører 

Med Sonos kan du streame lyd i full CD-kvalitet, og det kan du utnytte til å bygge opp en skikkelig hi-fi-løsning. Enten ved å streame fra en ”lossless” musikktjeneste som f.eks. TIDAL HiFi eller fra din egen musikksamling på en PC eller nettverksharddisk.  

En trådløs Sonos-forsterker er faktisk et komplett anlegg som kan drive et par gode hi-fi-høyttalere på egen hånd, og allerede her er du oppe i neste kvalitetsklasse i forhold til en enkeltstående trådløs høyttaler. Den ultimate Sonos-løsningen er imidlertid en trådløs Sonos-musikkstreamer koblet på et separat anlegg i full størrelse. Da får du en fullvoksen hi-fi-opplevelse, samtidig som du får alle de trådløse mulighetene og den elegante app-styringen.

Multirom – lettvinn trådløs musikk i hele hjemmet ditt

Sonos kan sende trådløs musikk ut i hvert hjørne av hjemmet ditt. Stue, kjøkken, soverom, kontor, barnerom, bad – det finnes en musikkspiller eller trådløs høyttaler fra Sonos til ethvert behov. Oppsettet av Sonos er noe alle kan klare på et øyeblikk, og siden du ikke må bygge noe inn i veggen kan du ta med deg hele stasen hvis du flytter.  

For å komme i gang trenger du bare en telefon, et nettbrett eller en PC og én enkelt trådløs Sonos-høyttaler. Vil du ha trådløs musikk i et annet rom, kan du bare plugge inn en ny trådløs høyttaler, følge den enkle instruksen på skjermen og vente et øyeblikk, så er alt klar til bruk. 

Hvis du bruke Sonos sitt eget, ekstra stabile trådløse nettverk (SonosNet) i stedet for ditt eget, så må én høyttaler/musikkspiller (eller en Sonos nettverksadapter) ha kabelforbindelse til ruteren.  

SonosNet kan gi en vesentlig bedre dekning fordi de enkelte Sonos-komponentene supplerer hverandre i et såkalt mesh-nettverk som sprer signalet til hele hjemmet ditt. En stor fordel hvis du for eksempel bor i et stort hus eller over flere etasjer.

Trueplay – optimalisert lyd uansett plassering 

Trueplay er en smart funksjon som bruker din iPhone/iPad og en serie med testtoner til å optimalisere lyden fra en rekke av Sonos’ egne høyttalere, både når de er alene, i kombinasjon med en Sonos-subwoofer eller i et surroundoppsett. Du plasserer bare høyttaleren eller høyttalerne der du vil ha dem og følger hjelpeguiden i appen.  

Når du har gjort en liten håndfull målinger med testtonen, kan Sonos automatisk justere klangbalansen, slik at du får den beste mulige lyden i et størst mulig lytteområde, uten at du må inn og manuelt streve med tonekontrollene. På noen Sonos-høyttalere kjører Trueplay helt automatisk, uten at du trenger å ta opp telefonen. Så kan du konsentrere deg helt om å nyte den gode lyden.

Ideelt til innbyggingsløsninger

Hvis du planlegger lyd i hele huset i forbindelse med nybygg eller ombygning, gir Sonos deg utallige muligheter. Du kan f.eks. installere innbyggingshøyttalere i alle ønskede rom, trekke høyttalerkablene inne i veggen til et sentralt teknisk skap eller et kontor. Her plasserer du alle nødvendige Sonos-enheter og eventuelle effektforsterkere, så har du usynlig lyd i hele huset, med full fjernstyring og med den kvaliteten du ønsker i hvert enkelt rom. 

Sonos har egne innbyggingshøyttalere til både vegger og tak og til utendørsbruk (for eksempel på terrassen). Men du kan også bruke andre modeller fra det enorme utvalget av innbyggingsmodeller fra DALI og B&W. Alt dette er ting som HiFi Klubben kan hjelpe deg med. 

* Streamingtjenester og funksjoner på Sonos er under konstant utvikling og oppdatering. Besøk Sonos’ egen hjemmeside for å se gjeldende status.  

OBS: Noen eldre Sonos-produkter – f.eks. CONNECT (Gen 1), CONNECT:AMP (Gen 1) og PLAY:5 (Gen 1) støttes ikke av den nye Sonos S2-appen, og de blir ikke oppdatert med de nyeste funksjonene. Hvis du vil bruke dem i Sonos-systemet ditt, alene eller sammen med nyere Sonos-produkter, må du bruke den opprinnelige Sonos S1-appen. Spør i din lokale HiFi Klubben-butikk, eller sjekk systemet ditt på sonos.com for mer info.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Kompakt og stilrent design
 • Enkel og fleksibel i oppsett og daglig bruk
 • To stykk One SL kan kombineres til høyre/venstre stereo, evt. sammen med en Sonos subwoofer
 • Touch-kontroll på topplaten (play/pause/lydstyrke m.m.)
 • Trueplay romkorreksjon (via Apple iOS)
 • Tåler plassering i fuktige rom
 • To stykk One SL kan fungere som trådløse surround bakhøyttalere sammen med en Sonos Soundbar (og evt. Sonos subwoofer)
 • Full trådløs integrasjon med Sonos-systemet, inkl. internettradio og streamingtjenester (TIDAL, Spotify, Deezer, Napster og mange flere)*
 • Trådløs kontroll via smartphone/tablet (Apple iOS/Android) eller PC/Mac
 • Apple AirPlay 2
 • Stemmestyring via separat smarthøyttaler eller telefon (Google Assistant / Amazon Alexa)

Begrensninger

 • Ikke tilkobling for hodetelefoner
 • Ikke musikkavspilling via Bluetooth
 • Ikke avspilling fra USB-medier
 • Ikke lydinngang for andre apparater som f.eks. platespiller eller TV
 • Ikke innebygde mikrofoner til stemmestyring
 • Ekte hi-fi krever fortsatt en god forsterker og separate høyttalere

Reviews

Videoer om Sonos One SL

Tilbehør til Sonos One SL

Tekniske spesifikasjoner

Tweeter Amount1x
Woofer Amount1x

Anmeldelser


4.7
41 anmeldelser
5
33
4
5
3
2
2
0
1
1
Martin
Tyskland
3/15/2024
Martin
Tyskland
Jürgen
Tyskland
2/1/2024

Jeg er veldig fornøyd med kjøpet. Raskt og ukomplisert. Gjerne igjen

Jürgen
Tyskland
Sahmer
Tyskland
2/1/2024

Sammen med en Sonos One resulterer dette i et flott stereoresultat som ikke tar mye plass. Jeg har dem på kjøkkenet vårt. Leveransen fra HIFi Klubben var også meget tilfredsstillende.

Sahmer
Tyskland
Nico
Tyskland
1/19/2024
Nico
Tyskland
Allard
Nederland
1/18/2024

Sonos, alltid godt, fint økosystem å ha.

Allard
Nederland

Anbefalte produkter