Hopp til innhold
Sonos One SL Trådløs høyttaler

SonosOne SLTrådløs høyttaler

Smart og kompakt høyttaler for trådløs musikk i mindre rom som f.eks. bad eller barnerom. En god inngangsbillett til Sonos-universet.
Hvit
stk1 990,-
Forventet på lager tirsdag 6. desember 2022
 Oppleves i

Les mer:

Beskrivelse

Sonos One SL – superkompakt trådløs høyttaler med multirom

Sonos One SL er en superkompakt og stilren trådløs høyttaler som er perfekt til mindre rom der liten formfaktor og enkelt betjening betyr mer enn den store hi-fi-lyden. Den er en fin inngangsbillett til Sonos-universet og den spiller perfekt sammen med resten av Sonos-systemet, som på et øyeblikk kan gi deg enkel trådløs musikk i hele hjemmet. 

Med smart touch-kontroll på topplaten kan du justere volum, sveipe for å bytte spor, sette musikken på pause m.m. Du får også hele utvalget av trådløse Sonos-muligheter med på kjøpet, inklusiv full app-kontroll, Apple AirPlay 2, og markedets største utvalg av integrerte strømmetjenester som Spotify, Tidal, Apple Music og mer.

Sonos One SL tåler plassering i fuktige rom slik at du kan ha den stående på badet, men den skal naturligvis ikke med i badekaret eller inn i dusjen. Med et spesialdesignet veggfeste kan den også henges opp på veggen (ekstrautstyr).

Trenger du innebygd stemmestyring – og hva med stereo og surround?

Sonos One SL er identisk med den populære Sonos One (Gen 2) bortsett fra den utelatte mikrofonen til stemmestyring og den lavere prisen. Hvis du ikke har bruk for stemmestyring kan du spare en del penger, og ellers er Sonos One SL ideell når du ikke har behov for stemmestyring integrert i selve høyttaleren. 

For eksempel er Sonos One SL ideell for å spille sammen med Sonos One (Gen 2) i et høyre/venstre stereo-oppsett, der det ikke er nødvendig med mikrofon i begge høyttalerne. Du kan imidlertid også enkelt bruke to Sonos One SL sammen, både for stereo og som trådløse surroundhøyttalere i ditt Sonos hjemmekinoanlegg.

Du trenger to høyttalere for fet lyd – ikke gå glipp av det

Er du overrasket over at vi i HiFi Klubben fortsetter å snakke om stereo og to høyttalere, når du enkelt kan nøye deg med en enkelt? Kom innom i en av våre butikker og lytt til favorittmusikken din på den trådløse høyttaleren du har sett deg ut. Deretter legger vi til en ekstra høyttaler slik at du kan oppleve musikken i stereo, med detaljer, dynamikk og 3-D realisme i lyden. 

Hvis du ikke synes at den ekstra høyttaleren er verdt pengene, må du gjerne kalle oss en gjeng med sprø hi-fi-nerder. Vi vil holde døren åpen for deg med et smil og ønske deg velkommen tilbake når du forlater butikken med din nye trådløse høyttaler. Vi er nemlig ganske sikre på at du snart kommer tilbake for en til. 

Sonos One SL fås i sort eller hvit finish. 

Test av Sonos One SL

Mer bilder av Sonos One SL

Sonos One SL Trådløs høyttaler

Høydepunkter

 • Kompakt og stilrent design
 • Velg mellom full app-styring og enkel touch-styring
 • Spiller perfekt sammen med andre trådløse Sonos høyttalere i hjemmet ditt
 • Kjøp to og få ekte stereo eller trådløse bakhøyttalere for surroundlyd
 • Tåler plassering i fuktige rom
Richard Selmer
Oslo Marcus Thranes gate
99 butikkerFinn nærmeste butikk
Richard Selmer

Vår
Ekspertvurdering

 • Kompakt og stilrent design
 • Enkel og fleksibel i oppsett og daglig bruk
 • To stykk One SL kan kombineres til høyre/venstre stereo, evt. sammen med en Sonos subwoofer
 • Touch-kontroll på topplaten (play/pause/lydstyrke m.m.)
 • Trueplay romkorreksjon (via Apple iOS)
 • Tåler plassering i fuktige rom
 • To stykk One SL kan fungere som trådløse surround bakhøyttalere sammen med en Sonos Soundbar (og evt. Sonos subwoofer)
 • Full trådløs integrasjon med Sonos-systemet, inkl. internettradio og streamingtjenester (TIDAL, Spotify, Deezer, Napster og mange flere)*
 • Trådløs kontroll via smartphone/tablet (Apple iOS/Android) eller PC/Mac
 • Apple AirPlay 2
 • Stemmestyring via separat smarthøyttaler eller telefon (Google Assistant / Amazon Alexa)

Videoer om Sonos One SL

Tekniske spesifikasjoner

Tweeter Amount1
Woofer Amount1

Anmeldelser


4.8
10 anmeldelser
5
9
4
0
3
1
2
0
1
0
Marco
Tyskland
9/2/2022

Anbefalt

NIKOLAJ
Danmark
10/28/2022
NIKOLAJ
Danmark
10/28/2022
Per
Danmark
8/12/2022

Det var høyttaler nr. 5 og 6 av denne typen, så den høye standarden og funksjonaliteten er allerede kjent.

Yuri
Nederland
11/5/2022

Etter 16 år med et "normalt" 5.1-sett, var det nå opp til min kone å stille krav: Ingen synlige ledninger og så få høyttalere som mulig i sikte. Etter en lyttetest av to systemer var det klart at den klare (Atmos) lyden av Arc-, Sub- og One SL-høyttalerne oppfylte disse betingelsene uten å ofre for mye av filmopplevelsen. Sub har en hendig størrelse slik at den kan stå mellom veggen og sofaen. One SL-høyttalerne skiller seg ikke ut på grunn av farge og størrelse. Alt kan justeres godt med en iPhone. Vi er veldig fornøyd med det og håper å kunne gå videre med dette til et barnerom kan forvandles til et musikk- og filmrom.

Tilbehør til Sonos One SL

Anbefalte produkter

Sonos Arc Soundbar høyttaler
Sonos Arc
Soundbar høyttaler
9 990,- / stk
Sonos Amp Musikkanlegg med streaming
Musikkanlegg med streaming
7 990,- / stk
Sonos Five Trådløs høyttaler
Sonos Five
Trådløs høyttaler
5 990,- / stk