Hopp til innhold
9 990,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Råsterk Bluetooth-høyttaler med batteri for fet musikk i 40 timer eller enda mer. Tar stemningen til topps på alle fester og arrangementer.

Les mer:

Beskrivelse

SOUNDBOKS (Gen. 3) – batteridrevet Bluetooth-høyttaler med massevis av krefter til fester og arrangementer

 • Lydtrykk på opp til 126 dB
 • Kan pares trådløst med opp til 4 x SOUNDBOKS (Gen. 3)
 • Tilkobling for mikrofon, DJ-mikser og instrumenter
 • Utskiftbart batteri med opptil 40 timers musikk (ekstra batteri fås separat)
 • Tåler både vann, snø, kulde og varme

SOUNDBOKS (Gen. 3) er en ekstremt sterk batteridrevet Bluetooth-høyttaler, som leverer opp til 40 timers musikk. Og hvis ikke det er nok kan du raskt bytte til et nytt batteri og fortsette festen (ekstrautstyr). Bruk TeamUP-funksjonen for å koble den trådløst sammen med andre SOUNDBOKS trådløst – så får du enda mer lyd og skikkelig stereo.

Metallgitteret på fronten kan skrus av og spraylakkeres, slik at du kan gi SOUNDBOKS (Gen. 3) en look som vil gjøre selv Banksy misunnelig. Det er også et hull gjennom høyttaleren som bidrar til å gjøre bassen bedre, eller du kan bruke det å ta kreative Instagram-bilder som imponerer vennene dine.  

SOUNDBOKS (Gen. 3) er bygget for å takle det meste. Den tåler både regn, snø, øl og ekstrem varme og kulde. Den enormt solide konstruksjonen i kryssfiner og metall gjør at den tåler all slags juling, enten den blir veltet, mistet eller kjørt over.  

HUSK: Du kan ikke alltid regne med at naboene dine er like feststemt som deg. Med store krefter følger stort ansvar – så vær omtenksom når du bruker din SOUNDBOKS!  

Ta festene dine til nye høyder

SOUNDBOKS (gen. 3) har også gitt deg muligheten til å lage ditt eget PA-system. Du kan nemlig koble både mikrofoner, DJ-mikser og instrumenter til høyttaleren. Her kan du lage ditt eget mobile diskotek.  

Batterier som er kjøpt til SOUNDBOKS (Gen. 2) passer også til SOUNDBOKS (Gen. 3). Batteritiden er på opptil 40 timer ved middels volum og 5 timer ved maksimalt volum på 126 dB.  

SOUNDBOKS (Gen. 3) fås i sort finish. Oppladbart batteri, lader/strømforsyning og unbrakonøkkel medfølger. Ekstra batteri (BATTERYBOKS) fås som ekstrautstyr.

SOUNDBOKS kan mye mer enn du tror. Gi den det riktige tilbehøret – så har du en skikkelig problemløser som du kan ta med deg overalt. Les mer om tilbehør her

Den ultimate appen til den ultimate festhøyttaleren  

Med SOUNDBOKS' egen app får du enda fetere opplevelser. Når du først har lastet ned appen og koblet til SOUNDBOKS (Gen. 3) med Bluetooth med den unike TEAMID-en din, så er du klar til å feste. Du kan sette et passord på Bluetooth-signalet ditt, slik at ingen på festivalcampen eller festen kan overta lyden og ødelegge stemningen. Du får også auto-connect med Bluetooth og en av-knapp i appen. 

Med multibånds EQ kan du få ekstra trykk i bassen eller gjøre andre justeringer og få lyden til å treffe deg rett i mellomgulvet. Med Pro SKAA-innstillingen kan du koble sammen to stk. SOUNDBOKS (Gen. 3) til å spille høyre/venstre-stereo i perfekt sync, og i ProPanel finner du feedback-filter, mikrofonjustering, Guitar Mode, inngangs-EQ og andre godsaker for total kontroll over lyden. I fremtiden vil det komme enda flere herlige funksjoner i appen, så her har du ting å glede deg til.   

Fetere lyd og bedre bass

SOUNDBOKS (Gen. 3) har bedre lydkvalitet enn forgjengeren, med en ny horndiskant og et nytt forsterkersystem. Hjørnene er laget av støtabsorberende silikonkuler som både beskytter høyttaleren og gir en bedre bass. En morsom bonus er at kan du merke bassen dunke i håndtakene når du flytter festen til et nytt sted.  

Fest i dagesvis med et ekstra batteri

På høyresiden av høyttaleren kan du bruke touch-knapper til å slå av og på, bruke TeamUp-funksjonen og justere volum, som går helt opp til 11 – en snedig liten detalj. På venstre side kan du på få sekunder skifte til et nytt batteri hvis det gamle skulle være flatt (ekstrautstyr). Begge sider er utstyrt med håndtak, slik at du enkelt kan ta med deg høyttaleren overalt.

TILBEHØR FOR ENHVER ANLEDNING

SOUNDBOKS kan mye mer enn du tror. Gi den det riktige tilbehøret – så har du en skikkelig problemløser som du kan ta med deg overalt. Les mer om tilbehør her

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Ekstremt lydtrykk på 126 dB
 • Kan pares trådløst med opptil 4 x SOUNDBOKS (Gen. 3)
 • Tilkobling for mikrofon, DJ mixer og instrumenter
 • Bluetooth 5.0
 • Dedikert app med mange fete funksjoner
 • Batteritid i opptil 40 timer (ekstra batteri fås separat)
 • Holder til både regn, snø, kulde og varme
 • Solid bygget i metal og kryssfiner
 • Front kan skrus av og spraymales
 • Stativ, bæresele, batteri, mikrofon m.m. fås som ekstrautstyr

Begrensninger

 • Det er på mange måter en stor enhet, også i størrelsen
 • Detaljene i lyden er ikke på høyde med en skikkelig hi-fi løsning
 • Ta hensyn til omgivelsene dine

Reviews

Videoer om SOUNDBOKS (Gen. 3)

Unboxing

Tilbehør til SOUNDBOKS (Gen. 3)

Tekniske spesifikasjoner

Frekvensområde (-6dB)40-20.000 Hz
Forsterker72 watt
Diskantstørrelse1"
Størrelse på basselement10"
Woofer Amount2x
VanntettJa
IP RatingIPX5

Anmeldelser


4.7
20 anmeldelser
5
14
4
6
3
0
2
0
1
0
Sandvika
Norge
4/22/2024
Sandvika
Norge
Guido
Tyskland
3/27/2024

Gen 4 har vært ute lenge, men i lyttesammenligningen i butikken hadde gen 3 vunnet med meg ... Heldigvis var det en online retur hvor jeg var i stand til å slå ... Mega fornøyd og levering gjort innen 1 dag ... Dunker opp...

Guido
Tyskland
Jonas
Sverige
3/3/2024

Kul festboks.

Jonas
Sverige
Achim
Tyskland
2/22/2024

Soundboks 3 låter overraskende varmt for en PA-høyttaler. Dette gjelder både de to hardmonterte 25 cm basshøyttalerne og diskanthøyttaleren med hornfeste. Med tromme og bass er høyttaleren i sitt rette element. Men selv med klassisk musikk låter høyttaleren bra, der oppløsningen til de enkelte instrumentene eller deres romlige svimlende selvfølgelig ligger bak oppløsningen til hi-fi-høyttalere av svært høy kvalitet. Selv om jeg personlig foretrekker instrumental musikk, høres stemmer i jazz og funk også godt hørbar og ikke for skarp, noe som taler for konstruksjonen av Hochtornhorn. Batteriet varer ganske lenge, selv om jeg bare har betjent høyttaleren på fullt volum i noen minutter så langt, fordi det maksimale volumet ikke lenger er kompatibelt med boligblokker. Kort sagt, jeg er helt fornøyd.

Achim
Tyskland
Erik
Nederland
2/16/2024
Erik
Nederland

Anbefalte produkter

1 Pro
Trådløs høyttaler med batteri
16 498,- / Stk