Hopp til innhold

HEOS by Denon

1260 produkter
1260 produkter
  Sonos Arc Soundbar høyttaler
  Sonos Arc
  Soundbar høyttaler
  9 990,- / stk
  Sonos Roam Trådløs høyttaler med batteri
  Sonos Roam
  Trådløs høyttaler med batteri
  1 998,- / stk
  Denon AVC-X4700H Hjemmekinoreceiver
  Hjemmekinoreceiver
  17 498,- / stk
  DALI IO-6 Trådløs hodetelefon
  DALI IO-6
  Trådløs hodetelefon
  3 998,- / stk
  DALI OBERON 1 Kompakt høyttaler
  DALI OBERON 1
  Kompakt høyttaler
  4 496,- / par
  Samsung QE55QN95A Neo QLED-TV
  Samsung QE55QN95A
  Neo QLED-TV
  21 990,- / stk

  HEOS by Denon

   

  HEOS er et elegant, fleksibelt og velspillende trådløst multiroms hi-fi streamingsystem, som du finner innebygget i en rekke receivere, forsterkere, musikkstreamere og trådløse høyttalere fra den anerkjente hi-fi produsenten Denon. HEOS klarer både trådløs musikk, TV-lyd og trådløs surround. Sammen med et Denon-anlegg får du både optimal lydkvalitet og suveren brukervennlighet. En ekte hi-fi stamtavle, som du kan føle!

  1, 2, 3 – så er du i gang!
  Hvis du liker løsninger som både er enkle og gode, da er HEOS noe for deg! Det er superenkelt å komme i gang, og så snart du har lastet ned appen, kan du med noen få klikk få favorittmusikken til å strømme ut av høyttalerne. 

  Selv om multiroms kanskje høres omfattende ut, er det ikke noen grunn til panikk. Det eneste som er omfattende med HEOS er rekkevidden og de mange mulighetene systemet gir deg. Alt det krever er HEOS-appen, som er gratis, en strømmetjeneste som for eksempel Spotify, TIDAL, Deezer eller noe lignende og en trådløs wi-fi forbindelse. 

  Deretter starter det morsomme; jakten på den riktige høyttaleren. HEOS høyttalere kommer i mange størrelser og modeller, så du kan finne en løsning som passer perfekt inn i dine rom.

  Fantastisk lyd på kryss og tvers
  Uansett hvilket behov du har, kan du alltid finne en god løsning med HEOS. Du kan få trådløse høyttalere i forskjellige størrelser, så du kan få god lyd både i store og små rom. På de lange sommerkveldene kan du ta høyttalerne med ut på terrassen og med ekstra batterimoduler, som du kan få til noen høyttalere, kan du nyte din musikk i enda lengre tid.

  Vil du ha en mer gjennomført lyd, men fremdeles trådløst, kan du kjøpe to like HEOS-høyttalere som kan utgjør henholdsvis høyre og venstre kanal i stereo. Det gir deg god lyd, uten at du behøver å ha et separat anlegg stående.

  Til stuen anbefaler vi dog et skikkelig anlegg med ekte hi-fi høyttalere. Med de andre løsningene kommer du simpelthen ikke opp på samme nivå, uansett hvilket merke det handler om. 

  En enkelt høyttaler, surround sound eller noe i mellom?
  Med HEOS er det flere forskjellige muligheter for å bygge opp et godt anlegg, som kan gi deg lyd i toppklasse. Du kan for eksempel overveie HEOS Amp, som er et trådløst minianlegg med innebygget forsterker. Det er enkelt å koble et sett høyttalere til anlegget og deretter styrer du det akkurat som en alminnelig trådløs høyttaler. Til gjengjeld vil du oppdage at lyden er i en helt annen liga. Det er en veldig god løsning i stuen, eller der hvor du som regel oppholder deg når du skal nyte god musikk. En lang rekke av Denons surround receivere har også innebygget HEOS, så du kan blåse opp musikken i stort format.

  HEOS står også bak forskjellige lydplanke-høyttalere, så du kan få en elegant og stilfull løsning til din TV-lyd. Hvis du på sikt vil bygge ut systemet ditt, kan disse suppleres av andre høyttalere, så du får enda mer og bedre lyd.

  Skal du ha surround lyd, kan HEOS naturligvis også klare det. Med noen TV lydplanker fra HEOS kan du bygge ut med en trådløs subwoofer og trådløse bakhøyttalere, så slipper du å trekke stygge kabler på tvers av stuen. På den måten kan du både få sublim lyd til TV-en og nyte skjønn musikk når fjernsynet ikke står på. Uansett hvordan du bygger opp systemet ditt, styrer du det lettvint fra den smarte HEOS-appen.

  HEOS – et hav av muligheter
  Det geniale med HEOS-systemet er at du kan bygge det ut i etapper, når det passer for deg. Så snart du har appen og en høyttaler, er du i gang. Når tiden er inne for det, så tilføyer du bare noen flere høyttalere. Du kan for eksempel utvide din lydopplevelse til neste stadie, når vi har utvalgte HEOS-høyttalere på tilbud, eller hvis du bare synes det er på tide med en oppgradering av ditt system.

  Det er forskjellig hva som er viktigst for oss, så kom gjerne innom i din lokale HiFi Klubben butikk, så vi kan høre om dine ønsker og du kan lære mer om de mange mulighetene HEOS gir.

  Uansett om du skal ha full surround fra starten, eller du vil starte litt enklere med en eller to høyttalere, er det alltid en god idé å besøke en av våre butikker, så du kan se og oppleve de forskjellige høyttalerne før du kjøper. Det gir deg både en idé om materialet, utseendet og selvfølgelig lydkvaliteten når du opplever en høyttaler med egne øyne og ører, før du beslutter deg. 

  Vil du ha enda flere muligheter enn de som HEOS gir, kan du også sjekke ut Bluesound multiromssystemet.