HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Hi-Fi Klubben Gavekort

{{product.price}} /stk
Hi-Fi Klubben  Gavekort

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Ønsker brudeparet, jubilanten, konfirmanten eller bursdagsbarnet noe fra Hi-Fi Klubben, men du er ikke sikker på hva? Med et gavekort får han/hun alltid ønsket sitt oppfylt! Velg variant for å endre sum under.

Hi-Fi Klubbens gavekort – lydgaven som aldri blir byttet

  • Sendes med sporing
  • Send direkte hjem til den du vil glede
  • Legg ved personlig beskjed i kommentarfeltet av ordre som vi skriver for hånd og legger ved gavekortet

Vi sender gavekort med sporing til den du ønsker. Leveringsadressen velger du selv, det kan være rett hjem til deg eller den du vil glede. Ønsker du en personlig håndskrevet beskjed i forsendelsen? Legg ved en kommentar i ordren så skriver vi den ut og legger den ved! Husk at e-post og mobilnummeret du bruker i din ordre vil motta sporingen. 

Tekniske spesifikasjoner

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her