Hopp til innhold

Bowers & Wilkins800 D3Gulvstående høyttaler (par)

Kanskje verdens beste hi-fi-høyttaler, uansett pris. Har du plassen og budsjettet, så har du nådd toppen her. Hva mer er det egentlig å si?
Hvit

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

Bowers & Wilkins 800 D3 – den ultimate gulvhøyttaleren

800 D3 er 800-seriens monumentale og kompromissløse toppmodell. Med sine nesten 100 kg og to 10" Aerofoil-basser er den umulig å overse. Den fortjener også å bli lagt merke til, for her får du en fullstendig makeløs lydopplevelse som bringer verdens beste artister rett inn i din egen stue. 800 D3 er kort sagt favoritten til tittelen som verdens beste hi-fi-høyttaler, uansett pris!

Med 800 D3 har B&W gått inn for å skape den ultimate høyttaleren de i det hele tatt er i stand til, med alle tilgjengelige krefter og teknologier sprøytet inn. Når du sammenligner den med noen av de gigantiske alternativene på markedet – ofte til mangedobbel pris – vil du fort innse at 800 D3 er litt av et mirakel.

Den takler alt, men den er allikevel elegant, til tross for størrelsen. Og den er overkommelig å kjøpe. Det er nettopp det som er poenget: B&W har ønsket å lage den ultimate høyttaleren og samtidig gjøre den tilgjengelig for så mange som mulig!

De samme teknologiene – bare enda bedre

800 D3 er kronen på verket i 800-serien, og den har vært svært etterlengtet siden lanseringen av resten av serien. B&W har tatt seg tid til å analysere de fantastiske resultatene i den litt mindre 802 D3 og har funnet noen områder der ting kan forbedres enda mer. Så 800 D3 er ikke bare større – den er også enda mer eksklusiv.

Delefilteret er oppgradert med blant annet enda bedre og ekstremt eksklusive komponenter i mellomtone-high-pass (Mundorf Supreme). Magnetsystemet er kraftigere, basselementene har firetommers svingspoler i stedet for to som på 802 D3, og støvhetten er laget av Aerofoil i stedet for et enkelt karbonfiberlag.

Sammen gir disse oppgraderingene forbedret linearitet og en drastisk reduksjon av både 2. og 3. ordens forvrengning. Dette er spesielt fordelaktig i overgangen til mellomtonen, der overtoner fra forvrengningsartefakter ofte forurenser lydgjengivelsen. Resultatet er en enestående klarhet og realisme som ikke engang den fantastiske 802 D3 kan oppnå. 800 D3 er den ultimate opplevelsen!

Høyteknologi i musikkens tjeneste – både for musikkelskere og profesjonelle

Selv om 800 D3 er en svært avslørende høyttaler, har den også en nesten magisk evne til å få det beste ut av enhver musikksjanger eller innspilling. Musikken kommer krystallklart og uten forvrengning ut av høyttaleren på en overbevisende naturlig måte som gjør det mulig å lytte i timevis uten å bli sliten i ørene.

I tillegg til at 800-modellene i mange år har vært et ultimat valg for musikkentusiaster over hele verden, har de også vært svært populære i profesjonelle musikkstudioer, spesielt når noe skal mastres. Her er høy pålitelighet og lav forvrengning essensielt for at man skal kunne jobbe i timevis med dem. Man får presentert musikken med størrelse, nøytralitet, timing og en dynamikk i alle områder av lydspekteret, noe som gir dyp innsikt i alle aspekter av musikken eller filmmiksen.

Man kan med rette si at 800 kombinerer det beste fra både den profesjonelle verden og musikkelskerens univers. Og D3-versjonen er mer enn klar til å videreføre den stolte tradisjonen!

800 D3 er tilgjengelig med finish i høyglanset sort pianolakk, hvit lakk eller rosentre.

Høydepunkter

 • Nesten ubegrenset dynamikk, selv ved høye lydnivåer i svært store lytterom
 • Ekstremt oppløst, tredimensjonalt og realistisk lydbilde uansett musikkgenre
 • Continuum FST-mellomtone i separat Turbine-hus
 • Diamantdiskant i separat Nautilus-hus
 • Eksklusiv møbelfinish i sort pianolakk, hvit lakk eller ekte trefiner
Reidar Jäger
Hamar
99 butikkerFinn nærmeste butikk
Reidar Jäger

Vår
Ekspertvurdering

 • Nesten ubegrenset dynamikk, selv ved høye lydnivåer i svært store lytterom
 • Ekstremt oppløst, tredimensjonalt og realistisk lydbilde uansett musikkgenre
 • Kan leve opp til nivået i selv de mest ambisiøse high-end-anlegg
 • Continuum FST-mellomtone i separat Turbine-hus
 • Diamantdiskant i separat Nautilus-hus
 • Oppgraderet delefilter med bl.a. Mundorf Supreme kondensatorer
 • Aerofoil-basselementer med ekstra stor svingspole og Aerofoil-støvhetter
 • Resonansdødt "reverse wrap" Matrix-kabinett
 • Eksklusiv møbelfinish i sort pianolakk, hvit lakk eller ekte trefiner

Videoer om Bowers & Wilkins 800 D3

Tekniske spesifikasjoner

Diskantstørrelse1"
Følsomhet90 dB
Frekvensområde (-3dB) 15-28.000 Hz
Frekvensområde (-6dB)13-35.000 Hz
Impedans8 ohm (minimum 3) ohm
Mellomtonestørrelse6"
Størrelse på basselement10"

Tilbehør til Bowers & Wilkins 800 D3

Anbefalte produkter

Lyngdorf TDAI-3400 Integrert forsterker
Lyngdorf TDAI-3400
Integrert forsterker
62 998,- / system
7
HEGEL H590 Integrert forsterker
Integrert forsterker
99 998,- / stk
4