Hopp til innhold
DALI PHANTOM E-60 Takhøyttaler

DALIPHANTOM E-60Takhøyttaler

Dytt den store lyden opp i taket og glem store høyttalere. Seriøs teknikk, brukervennlighet og fornuftig pris er stikkordene her.
stk2 198,-
Ikke på lager
 Oppleves i

Les mer:

Beskrivelse

DALI PHANTOM E-60 – fyldig og usynlig kvalitetslyd i taket

PHANTOM E-60 er en høykvalitets toveis innbyggingshøyttaler som er ideell til montering i tak. Med sitt solide 6,5” bass-/mellomtoneelement har den råstyrke nok til å fylle f.eks. et kjøkken eller soverom med lyd i overbevisende kvalitet, uten at den visuelt gjør mer ut av seg selv en aller høyst nodvendig. Den fungerer også strålende som side- eller bakhøyttaler i hjemmekinoen.


I tillegg til overbevisende lydkvlaitet rommer også PHANTOM E-60 en rekke smarte detaljer som gjør den utrolig fleksibel. Monteringen er enkel, og du kan justere både høyttaleren og diskanten så lyden får optimal spredning. Med membran i fuktbestandig polypropylen er et bad eller en overbygd uteplass også innenfor rekkevidde.


Som noe ekstra spesielt i PHANTOM E-serien er E-60 ideell for ettermontering i ferdig tak, hvis du for eksempel er nødt til å montere en bakboks (ekstrautstyr) av brann- eller støymessige hensyn.


Høydepunkter

  • Høy lydkvalitet Perfekt til takmontering, inklusive ettermontering i ekstisterende ferdig tak Enkel å drive for forsterkeren Enkel å montere via ”dogleg”-fester Elektronisk sikret mot overbelastning

Tekniske spesifikasjoner

Følsomhet88 dB
Frekvensområde (-3dB)52-25.000 Hz
Impedans8 ohm

Tilbehør til DALI PHANTOM E-60

Anbefalte produkter

Sonos Amp Musikkanlegg med streaming
Musikkanlegg med streaming
7 998,- / stk
NAD CI 980 Flerkanals effektforsterker
Flerkanals effektforsterker
14 998,- / stk