Hopp til innhold
Bowers & Wilkins
In-wall høyttalere

Bowers & Wilkins CWM664

3 498,-stk
Forventet på lager lørdag 1. juni 2024
  -
Prisgunstig 6” høyttaler for innbygging i vegg der du vil ha usynlig bakgrunnsmusikk i fornuftig kvalitet. Svært enkel montering.

Les mer:

Beskrivelse

B&W CWM664 – 6” høyttaler for innbygging i vegg til budsjettpris

CWM664 er en økonomisk toveis høyttaler for innbygging i vegg til alle steder der du har behov for usynlig bakgrunnsmusikk i fornuftig kvalitet uten at det koster mer enn høyst nødvendig. Dette kan for eksempel være kjøkken/allrom, soverom, spisestue, kontor eller andre steder.

Selv om du ikke får riktig så avanserte løsninger som i B&Ws dyrere alternativer, gir CWM664 deg likevel ørevennlig og musikalsk lyd du kan få stor glede av. Hvis du er bekymret for at dette er en høyttaler som bare kan gi deg ”heislyd”, kan du ta det helt med ro, det er tross alt en B&W!

Usedvanlig enkel montering uten verktøy

CWM664 er usedvanlig enkel å montere. Når hullet er laget kan du legge vekk verktøykassen og fikse resten med ren håndkraft. Med B&Ws smarte QuickDog-system begynner du med å feste den separate monteringsrammen i veggen ved hjelp av fjærbelastede klemmer. Deretter fester du kablene i terminalene og klikker på plass selve høyttaleren. Til slutt fester du den magnetiske frontgrillen. Hele prosessen er gjort på et øyeblikk, og du har hele tiden to hender til disposisjon. Enklere får det ikke blitt.

Den elegante og supertynne kanten rundt høyttaleren stikker bare 4 mm ut fra veggen, slik at høyttaleren er nesten usynlig når den først er montert. Grillen kan selvfølgelig spraylakkeres i den fargen du måtte ønske.

Det er hyggelig å nyte god musikk ute på terassen eller andre steder, men det kan jo hende naboene dine har mer lyst til å høre på fuglesang enn radiohits på stille sommerkveld. Ønsker du å spille for hele nabolaget kan du kanskje invitere til en fest, så kan dere nyte den gode musikken sammen.

Tekniske tegninger kan lastes ned her


Trenger jeg en backbox?

En backbox er et eget kabinett som du monterer på baksiden av en innbyggingshøyttaler skjult i vegg eller tak, typisk for å oppnå en helt lufttett montering. HiFi-klubben anbefaler i utgangspunktet å montere en backbox med et innvendig volum på 25 liter. Dersom dette ikke er mulig på grunn av plassbegrensninger, finnes det alternative løsninger. Du kan lese mer om backboxer her.

Tilbehør til Bowers & Wilkins CWM664

Tekniske spesifikasjoner

Impedans8 ohm
Frekvensområde (-6dB)45-35.000 Hz
Følsomhet87,5 dB

Anbefalte produkter

CI 980
Effektforsterker til installasjon
16 498,- / Stk
CI 940
Effektforsterker til installasjon
9 998,- / Stk