Hopp til innhold
DALI
Subwoofer

DALI SUB E-12 F

7 298,-stk
Valnøtt

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Varen inngår i et system eller pakke
Fyll stuen med overraskende stor basslyd fra et forholdsvis lite kabinett. Den digitale forsterkren gjør dette mulig. Flere farger.

Les mer:

Beskrivelse

DALI SUB E-12F – kraftig subwoofer med flott design

SUB E-12F er en elegant 12” subwoofer som er et lekkert supplement til DALIs ZENSOR-serie og til andre høyttalersystemer i god kvalitet. Med sin 220 watts klasse D-forsterker og bunnsolide long-stroke element med membran i ren aluminium har du krefter nok til de fleste formål, enten det er musikk eller film.

Designet er også på topp med høyglanslakkert front og fot i aluminium. Og hvis du velger å bruke SUB E-12F uten grillen, kan du glede deg over den utrolig elegante membranen med sin laserinngraverte DALI logo. Grillen er montert med magneter, slik at du kan fjerne den og nyte det flotte synet uten skjemmende monteringshull.

Perfekt til både musikk og film

SUB E-12F er, i motsetning til mange andre subwoofere på markedet, konstruert for å spille like godt på både musikk og film. For å klare dette trengs det både presisjon og rå styrke. Her er det ikke snakk om ufokusert buldring, men om å få den dypeste oktaven naturlig integrert i lydbildet slik at du kan lytte både med ørene og kroppen.

Når SUB E-12F er riktig plassert og innstilt, får du hele opplevelsen fra bassgitarer, trommer og eksplosjoner, uten å måtte slite med den overdrevne og grøtete bassen som du får i mange billige subwoofere.

SUB E-12F får du i sort eller hvit.


Enkel plassering med bassport i bunnen og aluminiumsfot

Kabinettet til SUB E-12F er laget i solide MDF-plater, og bassporten er plassert i bunnen. I tillegg til å gjøre subwooferen enklere å plassere, gir denne løsningen også en bedre akustisk kobling til rommet og en dypere avstemmingsfrekvens enn det vanligvis ville være mulig å få til i et kabinett i denne størrelsen.

Den elegante aluminiumsfoten får subwoofer til å nesten ”sveve” over gulvet, og den sørger også for at bassporten plasseres i riktig høyde over gulvet slik at den utnyttes optimalt.

SUB E-12F kan kobles til linjeutgangen eller pre-out på din forsterker/hjemmekinoreceiver. Du kan naturligvis også justere volum, delefrekvens og fase slik at subwooferen blir tilpasset perfekt til ditt anlegg og rom.

Aluminium for styrke og stivhet

SUB E-12F er utstyrt med et helt nyutviklet low-loss, long-throw-element med membran i ren aluminium. Dette materialet er valgt på grunn av sin stivhet og lave vekt som gjør membranen i stand til å holde følge ved selv de minste impulser uten forvrengning. Resultatet er en usedvanlig presis og dynamisk lydgjengivelse som passer til både musikk og film.

Magnetsystemet er solid dimensjonert og ventilert slik at varmeutvikling og forvrengning holdes på et lavest mulig nivå. Og helt i tråd med DALIs low-loss prinsipp er membranopphenget laget for å gi lang og uhindret vandring, slik at lyden blir optimal, uavhengig av volum.

Effektiv Klasse D-forsterker med 220 watt

SUB E-12F har en klasse D-forsterker med en maksimal effekt på 220 watt, som er mer enn nok for de fleste formål. Som en ekstra bonus får du med en nyutviklet ”limiter”-funksjon som hele tiden overvåker signalet og sørger for en kurvet avrulling ved kraftige spisser i lyden, som ellers ville forvrenge lyden eller rett og slett skade subwooferen.

En klasse D-forsterker, som den du finner i SUB E-12F, omsetter 70 % av den elektriske energien til lyd. Dette minimerer energiforbruket, og varmeutviklingen blir så lav at det ikke lenger er behov for digre kjøleribber på baksiden, slik du finner på mange andre subwoofere.

Subwooferkabler kjøpes seperat.  Subwooferkabler finner du her.

Tilbehør til DALI SUB E-12 F

Tekniske spesifikasjoner

Frekvensområde Hz (-3dB)28-190
Forsterker220 watt
Delefrekvenser40-120 Hz
Størrelse på basselement12"
KabinettkonstruksjonBass-refleks

Anmeldelser


4.8
21 anmeldelser
5
17
4
3
3
1
2
0
1
1

Anbefalte produkter