Hopp til innhold
Denon AH-D5200 Head-fi headset

DenonAH-D5200Head-fi headset

Er ikke ”bra” godt nok for deg? Da må du oppleve disse overdådige over-ear-hodetelefonene. Overlegen lyd, finish og komfort!
stk6 998,-
Forventet på lager lørdag 11. februar 2023
 Oppleves i

Les mer:

Beskrivelse

Denon AH-D5200 – eksklusive over-ear-hodetelefoner med overlegne hi-fi-kvaliteter

AH-D5200 er et par overdådige over-ear-hodetelefoner med finish, teknologi og lydkvalitet i absolutt luksusklasse. Ekte tre og ultrarent kobber er med på å gi deg en uforglemmelig, autentisk totalopplevelse. Du kommer svært tett på den enda mer eksklusive EISA-prisbelønte AH-D7200, men til en merkbart lavere pris. Som en ekstra bonus får du også en elegant minijack-til-jack adapter med på kjøpet.

AH-D5200 er resultatet av Denons mer enn 50 års erfaring med å produsere høykvalitets hodetelefoner, og det er lagt sjel i hver detalj. Hodebøylen er mykt polstret med supermykt skinn, ørekoppene er laget i tre, og hver minste detalj er tunet for maksimal ytelse helt ned til kablingen, som er i ultrarent kobber.

Laget for det beste utstyret
AH-D5200 er relativt lett å drive, så du kan koble den til hodetelefonutgangen på en hvilken som helst forsterker uten problemer. Du kan også koble den rett i telefonen hvis den har minijack-tilkobling, men det vil ikke yte disse fantastiske hodetelefonene rettferdighet.

Hvis du virkelig ønsker å oppleve den fulle lydkvaliteten fra AH-D5200, så anbefaler vi på det sterkeste en seriøs, separat hodetelefonforsterker. I dag finnes det høykvalitets hodetelefonforsterkere til både hjemmebruk og til bærbare enheter, og med en slik kombinasjon er musikkopplevelsen din på god vei opp i den syvende lydhimmel!

AH-D5200 fås med finish i ekte tre (Zebrawood).

Mer bilder av Denon AH-D5200

Denon AH-D5200 Head-fi headset

Høydepunkter

  • Fantastisk lydkvalitet med 50mm FreeEdge Drivere
  • Sublim finish i tre og ekte aluminium
  • Overlegen bærekomfort uansett hodeform
  • Alle ledere er i 4N ultrarent, oksygenfritt kobber
  • Relativt lav vekt til å være high-end-hodetelefoner

Tekniske spesifikasjoner

Aktiv støykanselleringNei
Akustisk konstruksjonLukket
BluetoothNei
Følsomhet103 dB
Frekvensområde5-40.000 Hz
HodetelefontypeOver-ear, Head-Fi
Impedans passiv24 ohm
MikrofonNei

Tilbehør til Denon AH-D5200