Hopp til innhold
HEGEL H390 Stereoforsterker med streaming

HEGELH390Stereoforsterker med streaming

Er kun det beste godt nok? Denne EISA-belønte forsterkeren fra Hegel oppfyller de heteste musikalske drømmene dine!
stk62 998,-
Forventet på lager fredag 9. desember 2022
 Oppleves i

Les mer:

Beskrivelse

Hegel H390 – EISA-belønt og kompromissløs analog high-end stereoforsterker med digitale kvaliteter

H390 er en ekstremt tung og kompromissløs 2 x 250 watt analog Dual Mono stereoforsterker som vant den ettertraktede EISA-prisen som årets beste high-end-forsterker 2019-2020. Den kan drive selv de mest strømkrevende high-end-høyttalere med total kontroll, og den gir deg alle de supre kvalitetene fra Hegel-universet med massive krefter i tillegg. Resultatet er et gigantisk lydbilde med en overflod av dynamikk og detaljer, kombinert med en enestående naturlighet og musikalitet.

Perfekt match til krevende høyttalere

Hvis du kan unnvære et par tilkoblinger og leve med en anelse mindre effekt enn den vanvittige toppmodellen H590, så får du nesten de samme prestasjonene her, men til en langt lavere pris. Og selv om H390 ikke akkurat er gratis, så gir den allikevel imponerende mye valuta for pengene. Den er en perfekt forsterkermatch med store high-end-gulvhøyttalere, som for eksempel 800-serien fra Bowers & Wilkins og EPICON-serien fra DALI. Den vil vri ut det fulle potensialet i både innspillinger og høyttalere, og hver eneste musikklytting blir en sublim opplevelse som vil lokke frem gåsehuden igjen og igjen.

Uansett om du spiller musikken din fra vinyl, CD eller streamingtjenester kan H390 gi deg en optimal løsning. Ut over den spektakulære analoge forsterkerdelen får du nemlig også digitale innganger og integrert nettverk med streaming. Den solide aluminiumsfronten har bare Hegel-logoen, to knapper og et enkelt display. Selvsikkert og minimalistisk, som et isfjell der det fundamentale ligger under overflaten.

Overlegen lyd fra PC og alle andre digitale lydkilder

H390 har digitale lydinnganger i form av coaxial, optisk og USB. Dermed kan du bruke den som en fremragende D/A-konverter (DAC) til alle digitale lydkilder, som f.eks. CD-spiller eller en trådløs musikkstreamer (Bluesound, HEOS, Sonos eller andre). Med USB-B-inngangen kan du også bruke H390 til å få krystallklar digital lyd fra musikksamlingen din på en PC/Mac, inkludert DSD/SACD og høyoppløste musikkfiler helt opp til 32-bit/384kHz.

Du får integrert nettverksfunksjon med Spotify Connect og Hegels egen audiofile implementering av Apple AirPlay,* som er langt mer seriøst gjennomført enn det simple chipsettet du finner i de fleste andre AirPlay-produkter. Med de audiofile streamingtjenestene TIDAL HiFi og Roon kan du også via en PC få glede av MQA-formatet, som gir deg ekte 24-bit-kvalitet fra et raskt voksende antall musikktitler. HD-lyd formidlet gjennom en Hegel-forsterker gir deg en helt enestående musikkopplevelse som kombinerer alt det beste fra både det nye og det tradisjonelle hi-fi-universet. Les mer om Hegel her.

H390 fås i sort aluminiumsfinish. Systemfjernkontroll medfølger.

Test av HEGEL H390

Mer bilder av HEGEL H390

HEGEL H390 Stereoforsterker med streaming

Høydepunkter

 • Ekstremt tung og stabil oppbygging
 • Kan drive selv de mest strømkrevende høyttalere uten problemer
 • Både analoge og digitale innganger
 • Spotify Connect og audiofil AirPlay-implementering*
 • Støtter MQA og DSD/SACD

Vår
Ekspertvurdering

 • Svært tung og stabil oppbygging
 • Kan drive selv svært strømkrevende høyttalere med total kontroll
 • Dual Mono-konstruksjon
 • Både analoge og digitale innganger
 • Integrert nettverksfunksjon med Spotify Connect og audiofil AirPlay-implementering*
 • Støtter MQA og DSD/SACD
 • Audiofil USB-inngang til Mac/PC
 • Både variabel og fast Pre-Out (til f.eks. hodetelefonforsterker)
 • Kan brukes som L/R-frontforsterker i et surroundsystem (valgfri fast/variabel på innganger)
 • Fjernkontroll i metall

Videoer om HEGEL H390

Tekniske spesifikasjoner

Dempingsfaktor4000
ForsterkerteknologiAnalog
Forvrengning0,005%
Signal-støy-forhold100 dB
Utgangseffekt 8 ohm250 watt

Tilbehør til HEGEL H390

Anbefalte produkter