Hopp til innhold
HEGEL H95 Stereoforsterker med streaming
Få den autentiske Hegel-opplevelsen og massevis av muligheter fra en solid og elegant forsterker. En ren perle for seriøse musikkelskere.
stk17 998,-
Forventet på lager fredag 9. desember 2022
 Oppleves i

Les mer:

Beskrivelse

Hegel H95 – audiofil analog stereoforsterker med digitale kvaliteter

H95 er en audiofil 2 x 60 watt analog stereoforsterker med svært god lyd, som gir deg den autentiske Hegel-opplevelsen uten at prisen går til himmels. Her får du den samme elegante, innebygde D/A-konverteren som i den større H120, og det gir deg et markant kvalitetsløft i forhold til forgjengeren H90.

I forhold til de større modellene er det spart litt på effekten, finishen er noe mindre ekstravagant, og enkelte funksjoner er utelatt, blant annet balanserte XLR-tilkoblinger og Roon-støtte. Til gjengjeld sparer du en god dose penger, og du får stadig massevis av avanserte muligheter til avspilling av musikk, også den digitale sorten.

Perfekt match til seriøse hi-fi høyttalere

H95 er den perfekte forsterkeren til audiofile hi-fi høyttalere som for eksempel 700-serien fra Bowers & Wilkins og RUBICON-serien fra DALI. Den har imponerende strømressurser og en dempningsfaktor på hele 2000. Dette betyr i praksis at den vil holde høyttalerne dine under total kontroll, samtidig som den får frem alle kvalitetene i yndlingsmusikken din. Lydbildet er stort, dynamisk og detaljert med den unike musikaliten Hegel er kjent for. Hver eneste musikklytting blir en sublim opplevelse som vil lokke frem gåsehuden igjen og igjen.

Uansett om du spiller musikken din fra vinyl, CD eller streamingtjenester kan H95 gi deg en optimal løsning. Ut over den spektakulære analoge forsterkerdelen får du nemlig også digitale innganger og integrert nettverk med streaming. Fronten har bare Hegel-logoen, to dreiehjul, hodetelefonutgang og et enkelt display. Et elegant og minimalistisk design som fint glir inn i en stilren innredning.

Overlegen lyd fra PC og alle andre digitale lydkilder

H95 har digitale lydinnganger i form av coaxial, optisk og USB. Dermed kan du bruke den som en fremragende D/A-konverter (DAC) til alle digitale lydkilder, som f.eks. CD-spiller eller en trådløs musikkstreamer (Bluesound, Denon HEOS, Sonos eller andre). Med USB-B-inngangen kan du også bruke H95 til å få krystallklar digital lyd fra musikksamlingen din på en PC/Mac, inkludert høyoppløste 24-bit musikkformater.

Du får integrert nettverksfunksjon med Spotify Connect og Hegels egen audiofile implementering av Apple AirPlay,* som er langt mer seriøst gjennomført enn det simple chipsettet du finner i de fleste andre AirPlay-produkter. Les mer om Hegel her.

H95 fås i sort finish 

Test av HEGEL H95

Mer bilder av HEGEL H95

HEGEL H95 Stereoforsterker med streaming

Høydepunkter

 • Tung og stabil oppbygging
 • Kan drive selv de svært strømkrevende høyttalere uten problemer
 • Både analoge og digitale innganger
 • Tilkobling for hodetelefoner på fronten (6,3mm)
 • Spotify Connect og audiofil AirPlay-implementering

Vår
Ekspertvurdering

 • Tung og stabil oppbygging
 • Kan drive svært strømkrevende høyttalere uten problemer
 • Både analoge og digitale innganger
 • Tilkobling for hodetelefoner på fronten (6,3mm)
 • Integrert nettverksfunksjon med Spotify Connect og audiofil AirPlay-implementering
 • Audiofil USB-inngang til Mac/PC
 • Kan brukes som L/R-frontforsterker i et surroundsystem (valgfri fast/variabel på innganger)

Tekniske spesifikasjoner

Dempingsfaktor>2000
ForsterkerteknologiAnalog
Forvrengning<0,01%
Signal-støy-forhold>100 dB
Utgangseffekt 8 ohm60 watt

Tilbehør til HEGEL H95

Anbefalte produkter

DALI RUBICON 6 Gulvstående høyttaler
DALI RUBICON 6
Gulvstående høyttaler
44 996,- / par