Hopp til innhold
HEGEL P30 Forforsterker

HEGELP30Forforsterker

Er kun det beste godt nok? Hegels kompromissløse forforsterker garanterer enestående analog lydkvalitet på anlegget ditt.
Sølv

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

Hegel P30 – kompromissløs analog high-end stereo-forforsterker til anlegg i den audiofile eliteklassen
P30 er den beste forforsterkeren Hegel noensinne har utviklet. Med sin patenterte teknologi og de håndmatchede komponentene er den i absolutt referanseklasse og en het kandidat til tittelen som verdens beste analoge forforsterker, uansett pris. Den oppfyller sin fremste oppgave til perfeksjon: å samle og forsterke signalet fra musikkildene dine og sende det videre til effektforsterkeren uten å påvirke det i det hele tatt.

P30 er en opplagt match til Hegels egen effektforsterker H30, men den kan også brukes sammen med matchende high-end-komponenter fra andre produsenter.

Kostbare løsninger for unik lydkvalitet
Den fysiske volumkontrollen i P30 brukes bare til å angi den ønskede lydstyrken for et raffinert system av Gigahertz MOS-transistorer. Disse sender musikksignalet videre gjennom et nett av eksklusive presisjonsmotstandere som regulerer lydnivået.

Selve forforsterkertrinnet bruker Hegels patenterte SoundEngine-teknologi i kombinasjon med håndmatchede FET-transistorer. Totalt passerer signalet kun gjennom 2 transistorer og 1-3 motstandere på veien gjennom P30. Resultatet er et uhørt lavt nivå av støy og forvrengning. Og en enestående naturlig og organisk lyd.

Uansett om du spiller musikken din fra CD-er, streaming eller vinyl (gjennom en ekstern RIAA), så vil P30 gi deg den høyeste mulige lydkvaliteten til det tilkoblede effekttrinnet. Den solide aluminiumsfronten har bare Hegel-logoen og tre enkle knapper. Selvsikkert og minimalistisk, akkurat som et isfjell der det vesentlige er under overflaten.

P30 fås i sort eller sølv aluminiumsfinish. Systemfjernkontroll medfølger.

Tekniske spesifikasjoner

Forvrengning0,005%
Signal-støy-forhold130 dB

Tilbehør til HEGEL P30

Anbefalte produkter