HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Plasser TV-en hvor du vil

Stativ og fester til alle behov

Både TV-er og fester er forskjellige, så tenk deg om en ekstra gang før du bare løper ut og kjøper det billigste på hyllene. Vi har kvalitetsfester til alle TV-er og alle behov, og her kan du se noen av dem.

Flatt på veggen

Montering flatt på veggen er en veldig populær løsning. Det er enkelt og plassbesparende, og TV-en din henger nesten som et maleri. Det finnes veggfester til TV-er i alle størrelser, og noen har smarte løsninger som innebygget vater eller enkel tilgang til tilkoblinger.

 

 

 


Midt på gulvet

Hvis du f.eks. har store glassoverflater eller en frittstående sofagruppe i stua, så kan et gulvstativ være den mest egnede løsningen. Da trenger du ikke å bore hull i veggen, og du har helt frie tøyler til å sette TV-en akkurat der du vil.

 

 

 


Oppunder taket

Noen ganger er det mest praktisk å henge TV-en oppunder taket, for eksempel på kjøkkenet eller soverommet. Da kan du velge et feste som kan tiltes fremover, slik at du får optimal innsynsvinkel til bildet på skjermen.

 

 

 


Drei i alle retninger

Når du ikke kan møblere etter TV-en, kan du henge den på et dreiefeste i stedet. Da henger TV-en tett inntil veggen når du ikke bruker den. Og når du skal nyte yndlingsfilmen din, så drar du den bare ut og vrir den mot sofaen. Elegant og fleksibelt! 

 

 

Vi tror du vil like mer enn bare denne siden