HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

AudioQuest Dragonfly Black + Apple Lightning USB-adapter

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
AudioQuest Dragonfly Black + Apple Lightning USB-adapter

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Bærbar hodetelefonforsterker-pakke med batteridrift til Iphone. Inkludert USB til Lightning adapter.

DragonFly Black er en genial, mobil D/A-konverter (DAC) som for en ytterst fornuftig pris kan løfte lyden fra smarttelefonen eller datamaskinen din til nye høyder med en god hodetelefon.

Til tross for at den ikke er større enn en vanlig USB-pinne er DragonFly Black spekket til bristepunktet med avansert, digital teknologi. Og den presterer en lydkvalitet som garantert vil gjøre den til den nye bestevennen til hodetelefonene dine, enten du hører på musikk hjemme eller ute på farten.

Dragonfly Black fås i sort finish.

MD821AM Lightning er en original USB-adapterkabel som du kan bruke til å koble Apple iOS-telefonen/-nettbrettet ditt til de portable USB-D/A-konverterne DragonFly Red/Black fra AudioQuest.

Vær oppmærksom på at du må bruke denne originale Apple-adapterkabelen til dette formålet. Andre eller uoriginale kabeltyper vil ikke fungere.

Du kan lese mer om Dragonfly Black her

Du kan lese mer om adapteren her 

OBS: Vær oppmerksom på at DragonFly Black må være koblet til smarttelefonen/nettbrettet med en USB-kabel som kjøpes separat. For Android (4.1 eller nyere), trenger du en Micro USB-til-hun-USB-A-kabel som støtter OTG (on-the-go). Smarttelefonen/nettbrettet må også støtte OTG. Apple iOS-brukere må bruke en original Apple Lightning adapterkabel (MD821AM). Andre eller uoriginale kabeltyper vil ikke fungere på iOS.

OBS 2: En del Andriod-produsenter har fortsatt ikke lansert drivere, som tillater DragonFly Black å fungere sammen med deres smarttelefoner. Hvis du vil være helt sikker på at Dragonfly Black fungerer sammen med din Andriod-enhet anbefaler vi at du tester dette i en av våre butikker. Apple iOS enheter er ikke berørt av dette problemet.

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.