Hopp til innhold

True Wireless

14 produkter
Viser 14 produkter ut av 14

True Wireless hodetelefoner – små og kraftfulle

True Wireless hodetelefoner er de ultimate trådløse hodetelefonene. De har nemlig hverken vanlig kabel eller nakkekabel og det betyr at det bare er to små earbuds du setter inn i ørene. True Wireless earbuds er perfekte til trening, men er også et godt valg hvis du ser etter diskrete hodetelefoner du enkelt kan ta med deg i lomma eller en liten veske. De gir deg full fleksibilitet og er ideelle til nesten alt – fra stille dager på kontoret til hard trening i treningssenteret. De finnes nemlig i mange varianter og flere av dem har en rekke ekstrafunksjoner som gjør din lydopplevelse helt unik.

True Wireless earbuds: Samme fordeler som andre hodetelefoner – bare mindre

Til tross for den kompakte størrelsen kan True Wireless hodetelefoner langt på vei det samme som andre typer hodetelefoner. Det er lett å koble dem til din mobiltelefon via Bluetooth; du kan skifte sang, besvare oppkall osv. direkte på den ene eller begge earbuds og så får du naturligvis en supergod lyd.

En av fordelene ved mange alminnelige trådløse hodetelefoner, som du må unnvære i True Wireless earbuds, er muligheten for å lytte med en kablet forbindelse, hvis hodetelefonene går tom for strøm. Til gjengjeld har mange True Wireless earbuds en hurtigladerfunksjon som lar deg fylle et par timers batteritid på kun 15 minutter.

Generelt skal du ikke være bekymret for batteritiden hvis du velger True Wireless earbuds. Mange modeller har helt opptil 6-8 timers batteritid i seg selv og 3-4 ekstra fulle oppladninger i etuiet som følger med. Du kan altså ha mange timers underholdning med i lommen.

En del True Wireless hodetelefoner – blant annet fra Sony – fås også med Active Noise Cancelling (ANC) som er en uunnværlig funksjon for mange i dag, da den lukker ute unødig støy, så du kan konsentrere deg helt holdent om den søte musikken i dine ører. Det er helt perfekt til lange reiser, i lesesalen, eller kanskje bare hjemme hvis naboene er ekstra gode til å bråke.

Det finnes også en praktisk ekstrafunksjon som utvider mulighetene for støyreduksjon. Den har litt forskjellig navn, avhengig av hvilken produsent det gjelder. Hos Jabra kalles det Hear-Through, i Sennheiser hodetelefoner er det Transparent Hearing og hos andre heter det Transparency Mode. I store trekk kan de det samme: Lar lyder fra omverdenen komme inn, uten at du blir overveldet av støyen. Det betyr at du for eksempel kan lukke ute PC-støy og småsnakk når du sitter på kontoret, men kan fremdeles høre det hvis dine kollegaer henvender seg til deg.

True Wireless earbuds lukker generelt godt ute dine omgivelser når du har funnet en størrelse ørepropper som passer til dine ører, så kan du saktens filtrere vekk noe av støyen, selv om du ikke velger True Wireless hodetelefoner med noise cancelling eller lignende funksjoner.

True Wireless headset

Med et True Wireless headset kan du ta og motta oppkall, selv når du ikke har muligheten for å ta telefonen opp fra lomma. Et headset er nemlig hodetelefoner med mikrofon og vedkommende i den andre enden av samtalen kan få imponerende flott lydkvalitet med noen av våre True Wireless headset som har opptil fire innebygde mikrofoner og som dermed fanger stemmen din helt perfekt, så du høres klart og tydelig.

Mikrofonene har også den fordelen at du kan bruke stemmestyring med headsettet. Stemmestyring er den kontrollen du har over headsettet ved hjelp av assistenter som Siri, Google Assistant eller Alexa. På mange modeller kan du aktivere stemmestyring med et trykk på en earbud og bare begynne å snakke. Deretter vil din stemmestyringsassistent skrive dine beskjeder, ringe til en av dine kontakter eller lignende.

True Wireless earbuds til trening

True Wireless earbuds er perfekte til sport, fordi de ikke har noen kabler som henger i veien og fordi de bare sitter inne i ørene uten å irritere med vekt, øreputer eller noe annet.

Treningshodetelefoner er laget så de i varierende grad tåler svette, smuss og vann, så du kan gjøre all verdens aktiviteter, uten å bekymre deg for hodetelefonenes ve og vel. Flere True Wireless earbuds er vanntette, så du kan bruke dem når du tar en løpetur i regnvær og kan godt svette i flere timer med dem i ørene. På noen modeller kan du til og med skylle de små earbudsene under vannkranen, så du kan vaske av svette og smuss etter trening.

Vanntette og svetteavvisende True Wireless earbuds til trening

Du behøver heller ikke være bekymret for å miste dem mens du er aktiv. De er nemlig laget så de blir sittende, selv under hard aktivitet og plutselige bevegelser. Så snart du har funnet den riktige størrelsen på øreproppen, kan du altså hoppe og sprette så vilt du bare vil. Noen True Wireless hodetelefoner har også små vinger som holder dem ekstra godt på plass.

Generelt er in-ear hodetelefoner gode til sport og trening, fordi de er lette og ikke tar så mye plass og True Wireless tar skrittet fullt ut ved å eliminere mellommannen: Kabelen. Og da de fleste True Wireless hodetelefoner kobles til via Bluetooth, kan du også være sikker på en rask og enkel tilkobling via din mobiltelefon.

Kjøp True Wireless earbuds i HiFi Klubben

Du er alltid velkommen i en HiFi Klubben butikk, så du kan spørre våre medarbeidere og få råd om modelltyper, ekstrafunksjoner, materialer og alt annet du måtte være i tvil om. Vi er alltid klare med veiledning, så vi er sikre på at du får valgt de beste True Wireless hodetelefonene.

Designmessig finner du veldig mange utgaver, så du kan skreddersy dine nye hodetelefoner til din personlige stil ved å velge akkurat den formen og fargen som passer til deg. Det kan også være en stor fordel å få se fargene i virkeligheten før du velger, og det kan også være litt enklere å forestille seg hvordan de sitter i øret når du ser dem i butikken, i stedet for hjemmefra.

Foretrekker du å shoppe hjemmefra, kan du lynraskt bestille dine nye True Wireless earbuds fra vår hjemmeside. Hvis du bestiller før klokken 15.00, sender vi din pakke samme dag – og når du kjøper for over 500 kroner, leverer vi gratis frem til din hoveddør. Du kan dessuten alltid bestille gratis levering til din lokale HiFi Klubben butikk, så kan du også få en prat med våre medarbeidere når du henter din pakke, hvis du har spørsmål, eller bare er nysgjerrig på noe.