HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

AudioQuest Dragonfly RED + Apple Lightning USB adapter

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
AudioQuest Dragonfly RED + Apple Lightning USB adapter

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Bærbar hodetelefonforsterker-pakke med batteridrift til Iphone. Inkludert USB til Lightning adapter.

DragonFly Red er en genial, mobil D/A-konverter (DAC) som kan løfte lyden fra smarttelefonen eller datamaskinen din til nye høyder med en god hodetelefon. Til tross for at den ikke er større enn en vanlig USB-pinne er DragonFly Red spekket til bristepunktet med avansert, digital teknologi. Og den presterer en lydkvalitet som garantert vil gjøre den til den nye bestevennen til hodetelefonene dine, enten du hører på musikk hjemme eller ute på farten.

I motsetning til den mer økonomiske Black-versjonen er DragonFly Red utstyrt med en avansert 64-bit digital volumkontroll som sikrer en helt suverent klar og støyfri gjengivelse. Den maksimale outputen er også nesten dobbelt så høy som på Black, noe som er en stor fordel for dynamikken og samtidig gjør det mulig å bruke selv tungedrevne high-end-hodetelefoner.

Dragonfly Red fås i rød finish.

MD821AM Lightning er en original USB-adapterkabel som du kan bruke til å koble Apple iOS-telefonen/-nettbrettet ditt til de portable USB-D/A-konverterne DragonFly Red/Black fra AudioQuest.

Vær oppmærksom på at du må bruke denne originale Apple-adapterkabelen til dette formålet. Andre eller uoriginale kabeltyper vil ikke fungere.

Du kan lese mer om Dragonfly RED her

Du kan lese mer om adapteren her 

OBS: Vær oppmerksom på at DragonFly Red må være koblet til smarttelefonen/nettbrettet med en USB-kabel som kjøpes separat. For Android (4.1 eller nyere), trenger du en Micro USB-til-hun-USB-A-kabel som støtter OTG (on-the-go). Smarttelefonen/nettbrettet må også støtte OTG. Apple iOS-brukere må bruke en original Apple Lightning adapterkabel (MD821AM). Andre eller uoriginale kabeltyper vil ikke fungere på iOS.

OBS 2: En del Andriod-produsenter har fortsatt ikke lansert drivere, som tillater DragonFly Red å fungere sammen med deres smarttelefoner. Hvis du vil være helt sikker på at Dragonfly Red fungerer sammen med din Andriod-enhet anbefaler vi at du tester dette i en av våre butikker. Apple iOS enheter er ikke berørt av dette problemet.

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.