HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Bowers & Wilkins CCM663SR Takhøyttaler

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Bowers & Wilkins CCM663SR Takhøyttaler

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

CCM663SR er en 6” toveis takhøyttaler som kan gi deg fullt stereosignal fra bare en høyttaler. Dette gjør den ideell til små rom som for eksempel kjøkken og bad. De to diskantene gjør også at den passer glimrende som side/bakhøyttaler i hjemmekinoen.

B&W CCM663SR – 6” takhøyttaler med full stereolyd
CCM663SR er en 6” toveis takhøyttaler, som siden den har dobbel svingspole og dobbel diskant, kan gi deg fullt stereosignal fra bare en høyttaler. Dette gjør den ideell for alle steder der du ønsker å ha bakgrunnsmusikk i høy kvalitet uten å installere flere høyttalere enn du må, for eksempel på kjøkkenet eller på badet. CCM663SR er også en smart løsning i rom som er lange og smale, der det ellers kan være vanskelig å få til en jevn spredning av lyden.

I forhold til den billigere CCM664SR er det i CCM663SR brukt eksklusive tekniske løsninger, noe som gir en overraskende fin lydkvalitet til å være en høyttaler av denne typen. Bass/mellomtone-elementet har støpt chassis og membran i flettet Kevlar, akkurat som mange av B&Ws tradisjonelle høyttalere, og magnetsystemet er også adskillig kraftigere enn på den billigere modellen.

Perfekt som side/bakhøyttaler i hjemmekinoen
For bruke i hjemmekinoen er CCM663SR utstyrt med en stereo/flerkanals-bryter på baksiden, noe som gjør at den passer ekstra godt som side/bakhøyttaler. Når du bruker flerkanals-innstillingen kobler du til bare en lydkanal, og så blir de høye frekvensene fordelt mellom de to diskantelementene slik at det blir en diffus spredning av lyden. Dette gir en større følelse av rom i filmlyden. Dette dipol-prinsippet brukes også i B&Ws spesialhøyttalere for hjemmekino, men med CCM663SR kan du skjule høyttaleren i taket, og samtidig få et ekstra bra lydmessig resultat.

Usedvanlig enkel montering uten verktøy
CCM663SR er usedvanlig enkel å montere. Når hullet i taket er laget kan du legge vekk verktøykassen og fikse resten med ren håndkraft. Med B&Ws smarte QuickDog-system begynner du med å feste den separate monteringsrammen i taket ved hjelp av fjærbelastede klemmer. Deretter fester du kablene i terminalene og klikker på plass selve høyttaleren. Til slutt fester du den magnetiske frontgrillen. Hele prosessen er gjort på et øyeblikk, og du har hele tiden to hender til disposisjon. Enklere får det ikke blitt.

Den elegante og supertynne kanten rundt høyttaleren stikker bare 4mm ut fra veggen, slik at høyttaleren nesten er usynlig når den først er montert. Grillen kan selvfølgelig spraylakkeres i den fargen du måtte ønske.

Kvadratisk frontgrill og backbox som ekstrautstyr
Den runde standardfrontgrillen kan også byttes til en kvadratisk utgave (kjøpes separat), om du skulle ønske det av innredningsmessige grunner. Du trenger ikke skjære nytt hull i taket – du trenger bare å klikke fast den kvadratiske rammen på kanten av høyttaleren og montere den nye grillen. Dermed finner du alltid den løsningen som passer best i hjemmet ditt.

Se artikkelen ”Når trenger jeg en backbox?”

Se tekniske tegninger her

Tekniske spesifikasjoner

 • Kategori : 2-veis stereohøyttaler for innbygging i tak
 • Diskant : 2 x 20 mm softdome
 • Basselement : 6” vevet Kevlar med dobbelt svingspole
 • Frekvensområde (-6dB) : 48-30.000 Hz
 • Impedanse : 8 ohm pr. kanal (4 ohm min.)
 • Følsomhet : 83 dB (pr. kanal) / 89 dB (begge kanaler i drift)
 • Farge : Matt hvit (kan spraylakkeres)
 • Størrelse : 24,0 cm (diameter)
 • 90 mm magnetsystem
 • Støpt chassis på bass/mellomtone-element
 • Dobbelt diskant
 • QuickDog-montering
 • Monteringshull: 20,2 cm (diameter)
 • Minimum dybde bak høyttaler (målt fra monteringsoverflate): 13,3 cm
 • Bygger ut fra vegg: 4 mm
 • Firkantet frontgrill og backbox (BB 6C) fås som ekstrautstyr

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning