Hopp til innhold

En trådløs Bluetooth-høyttaler følger deg overalt – også i vannet!

Bluetooth, batteri, bærbar

Med en batteridrevet Bluetooth-høyttaler kan du nyte yndlingsmusikken din rett fra telefonen, selv om du er langt fra nærmeste stikkontakt. Perfekt til hagen, stranda, båten, hytta, campingturen og festivalcampen. Fyll livet ditt med trådløs musikk!

Du trenger ikke å gi slipp på yndlingsmusikken din bare fordi du beveger deg ut i det fri. En Bluetooth-høyttaler med batteri følger deg overalt, og med Bluetooth kan du og vennene dine enkelt spille musikk trådløst fra smarttelefonene deres. Hvorfor nøye deg med den skrapende, innebygde høyttaleren i telefonen når det så enkelt kan bli så mye bedre?

Noen Bluetooth-høyttalere er vanntette og tåler fint en dukkert i bassenget. Andre spiller så høyt og lenge at både du og gjestene dine kaster inn håndkleet før musikken. Og andre er bare så stilfulle at du får lyst til å holde rundt dem og vise dem frem overalt.

I butikkene til HiFi Klubben kan du både høre, prøve og få ærlig veiledning før du bestemmer deg. Da blir det mye lettere å velge riktig!