HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Seriøs multirom til knallpris

Kjøp en trådløs HEOS-høyttaler sammen med nytt Denon-anlegg eller hjemmekino med innebygget HEOS. Da får du enkel trådløs musikk i et ekstra rom, og du sparer penger i samme slengen.

HEOS by Denon er multiromssystemet med løsninger til både trådløs musikk, ekte hi-fi, TV-lyd og hjemmekino. Nå kan du få HEOS ferdig innebygget i hjemmekino- eller musikkanlegg fra Denon. På den måten får du både fyldig lyd og alle de herlige trådløse mulighetene på anlegget i stua.

Når først du har prøvd HEOS på anlegget, så vil du fort få lyst til å utvide med trådløse høyttalere i flere rom. Hvorfor ikke bare kjøpe den første høyttaleren sammen med anlegget og spare en pen slump med penger i samme slengen? Du kan velge fritt mellom HEOS 1, HEOS 3, HEOS 5 og HEOS 7, slik at du kan få en høyttaler i en størrelse som passer perfekt i akkurat det rommet du ser for deg.

Kom innom HiFi Klubben, opplev HEOS by Denon – og spar penger!

DenonN10WH_1800x1300.jpg

HEOS by Denon – til både hi-fi-anlegg og hjemmekino

Med Denons nye, EISA-belønte CEOL N10 minianlegg får du lydkvaliteten til et tradisjonelt stereoanlegg, innebygget HEOS, innebygget CD-spiller og radio pluss en hel rekke gode trådløse muligheter. En utrolig god og funksjonell musikkløsning for deg som vil ha mest mulig på minst mulig plass.

 

Holder du en knapp på anlegg i full størrelse, så kan du glede deg over Denons nye 800-serie. Musikkstreameren DNP-800 kommer med HEOS bygget inn, mens forsterkeren PMA-800 leverer design og lydkvalitet som matcher perfekt.

 

På hjemmekinofronten har alle Denons nye receivere fått bygget inn HEOS bortsett fra de aller minste modellene. Det betyr at du er helt klar til multirom når du velger en Denon-receiver. Du trenger ikke å kjøpe ekstra apparater med tilhørende kabler, du får helt optimal styring, og du får samtidig best mulig lydkvalitet.

Slik får du HEOS på anlegget ditt

Velg din trådløse HEOS-høyttaler med rabatt