Hopp til innhold
16 498,-stk
Ukjent leveringstid
God hi-fi-lyd kan også komme fra en nesten usynlig høyttaler bygget inn i veggen. Perfekt for bruk i et Lyngdorf hjemmekinosystem.

Les mer:

Beskrivelse

Lyngdorf D-5 – eksklusiv in-wall-høyttaler for surround og stereo

 • Flott og veloppløst hi-fi-lyd
 • Superslankt lukket kabinett med integrert backbox
 • Krever kun 10,4 cm innbyggingsdybde, passer i de fleste vegger
 • Frontgrill kan spraylakkeres i ønsket farge
 • Kan ettermonteres i eksisterende vegg

Lyngdorf D-5 er en kompakt in-wall-høyttaler, som først og fremst er laget for bruk som side- og bakhøyttalere i en Lyngdorf hjemmekino. I kombinasjon med en eller to Lyngdorf subwoofere vil den også fungere glimrende som frontkanal eller som stereohøyttaler i et audiofilt hi-fi-system bygd inn i veggen.

Når du bruker D-5 sammen med Lyngdorfs egne forsterkere eller surround-prosessorer, kan du dra nytte av den unike RoomPerfect romkorreksjonen, som optimaliserer lyden i ethvert lytterom. Et slikt system vil gi deg overbevisende lyd i ekte hi-fi-kvalitet med massevis av dynamikk og et svært detaljert og levende lydbilde. Alt er bygget inn i veggen slik at det ikke går ut over interiøret. I tillegg er monteringen utrolig enkel via det superslanke, lukkede kabinettet og de smarte "dogleg"-brakettene.

D-5 inkluderer en superslank integrert backbox, og sikrer dermed de akustiske egenskapene perfekt, fordi høyttaleren er helt uavhengig av veggens konstruksjon eller det tilfeldige volumet som kan være i en gipsvegg. Som en ekstra bonus kan D-5 ettermonteres i en eksisterende vegg uten problemer.

Lyngdorf D-5 fås i sort finish med hvit frontgrill (frontgrill kan spraylakkeres).

Se tekniske tegninger her.

Integrert backbox for optimal kontroll

Lyngdorf har valgt å konstruere D-5 med et integrert kabinett. På denne måten elimineres den ukontrollerbare påvirkningen fra veggen som høyttaleren monteres i. Samtidig gjør det integrerte kabinettet at du enkelt kan montere D-5 i hvilken som helst vegg uten å måtte bekymre deg for å måtte ettermontere backbox.

D står for diskret

Danske Lyngdorf Audio – og deres legendariske søsterselskap Steinway Lyngdorf – har mange års erfaring med å designe hjemmekinosystemer av høy kvalitet. Den unike RoomPerfect-romkalibreringen justerer alle høyttalere og subwoofere perfekt etter hverandre og tilpasser lyden til ethvert rom. Dette gir deg langt friere tøyler til å innrede rommet slik du vil ha det. Det er ikke lenger høyttalerne som bestemmer.

Med sine nye innebygde modeller overfører Lyngdorf Audio all deres ekspertise innen hjemmekino og høyttalere til spesialtilpassede inastallasjonshøyttalere. Du kan velge mellom mange modeller som passer til ulike installasjoner. Fra en moderne stue med innebygde høyttalere ved siden av TV-en til den største hjemmekinoen med storskjerm og høyttalere i både vegger og tak.

D-modellene er designet som installasjonshøyttalere for diskret montering i vegg eller tak. Alle modellene kommer også med eget høyttalerkabinett, noe som gjør selve planleggingen og installasjonen mye enklere, siden de alle kan ettermonteres. Her slipper du å vurdere en egen overdimensjonert backbox, noe som krever nøye planlegging i bygge- eller oppussingsfasen av boligen din. Det integrerte kabinettet sørger også for at lyden alltid er veldefinert og konsistent og mye mindre avhengig av veggkonstruksjonen og tilgjengelig plass bak veggen.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Flott og veloppløst hi-fi-lyd
 • Superslankt lukket kabinett med integrert backbox
 • Krever kun 10,4 cm innbyggingsdybde i veggen
 • Kan ettermonteres i eksisterende vegg
 • Frontgrill kan spraylakkeres i ønsket farge

Begrensninger

 • Bør kombineres med subwoofer

Tilbehør til Lyngdorf D-5

Tekniske spesifikasjoner

Impedans4 ohm
Frekvensområde (-3dB)80-22.000 Hz
Følsomhet89 dB

Anbefalte produkter