Hopp til innhold

LyngdorfMP-40Hjemmekinoforforsterker

Unik surroundprosessor til avanserte hjemmekinoer. Her er det nesten bare fantasien som setter grensene for lydopplevelsen din.

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

Lyngdorf MP-40 – 12-kanals high-end digital surroundprosessor med avanserte HDMI-funksjoner, RoomPerfect romkorreksjon og design i verdensklasse

MP-40 er en 100% digital 12-kanals high-end surroundforforsterker/prosessor, som gir deg så godt som uendelige muligheter for å utnytte dagens beste lyd- og bildeformater til de ytterste grenser. Her får du den samme fabelaktige lydkvaliteten som i den kompromissløse MP-60, men hvis du ikke har bruk for riktig så mange tilkoblinger og utbyggingsmuligheter som i toppmodellen er MP-40 et opplagt, og mer økonomisk, valg til en hjemmekino i eliteklassen.

Lyngdorfs unike RoomPerfect-system kan optimere filmlyden din til et enestående kvalitetsnivå i ethvert lytterom. Og via eARC kan du overføre et komplett Dolby Atmos-signal fra TV-en din slik at du får en full lydopplevelse fra dagens beste høyoppløste video-streamingtjenester.

MP-40 har innebygd medieavspiller med Airplay, Spotify Connect, Roon og internettradio via en kablet nettforbindelse. Slik at den naturligvis også kan spille musikk med den enestående detaljerte, dynamiske og krystallklare kvaliteten som har gjort Lyngdorf og RoomPerfect legendarisk blant hi-fi-anmeldere og musikkelskere over hele verden.

Uendelige muligheter i surround

Med MP-40 vil du oppleve en helt enestående tredimensjonal og dynamisk lydopplevelse. 12 av de 16 utgangene er dedikert til det grunnleggende oppsettet i en avansert hjemmekino med høydekanaler (7.1.4). De 4 resterende kanalene kan deretter fritt dedikeres til "ekstra " høyttalere, som f.eks. subwoofere, surround wide eller Auro-høyttalere. De ekstra kanalene konstruerer prosessoren selv i den avanserte innebygde oppmixeren. I praksis er det så godt som kun kildematerialet som setter grensen for lydopplevelsen din, uansett om ditt system er basert på Dolby Atmos, Auro-3D eller DTS:X.

Via de balanserte XLR-tilkoblingene kan du matche MP-40 med en lang rekke av markedets beste separate effekttrinn.

MP-40 fås i sort aluminiumsfinish.

Lyngdorf MP-40 Hjemmekinoforforsterker

Høydepunkter

 • Enestående digital lydkvalitet i opptil 12 + 4 kanaler
 • HDMI 2.0b med 4K/60, eARC, Dynamic Lip Sync, HDR/HLG/Dolby Vision m.m.
 • Innebygd RoomPerfect romkorreksjon for optimal lyd i alle lytterom
 • Eksklusivt og solid design i aluminium og glass
 • Balanserte XLR-tilkoblinger for valgfrie effekttrinn
Tom Kristian Amundsen
Skien
99 butikkerFinn nærmeste butikk
Tom Kristian Amundsen

Vår
Ekspertvurdering

 • MP-40 er en 100% digital 12-kanals high-end surroundforforsterker/prosessor, som gir deg så godt som uendelige muligheter for å utnytte dagens beste lyd- og bildeformater til de ytterste grenser. Her får du den samme fabelaktige lydkvaliteten som i den kompromissløse MP-60, men hvis du ikke har bruk for riktig så mange tilkoblinger og utbyggingsmuligheter som i toppmodellen er MP-40 et opplagt, og mer økonomisk, valg til en hjemmekino i eliteklassen.
 • Lyngdorfs unike RoomPerfect-system kan optimere filmlyden din til et enestående kvalitetsnivå i ethvert lytterom. Og via eARC kan du overføre et komplett Dolby Atmos-signal fra TV-en din slik at du får en full lydopplevelse fra dagens beste høyoppløste video-streamingtjenester.
 • MP-40 har innebygd medieavspiller med Airplay, Spotify Connect, Roon og internettradio via en kablet nettforbindelse. Slik at den naturligvis også kan spille musikk med den enestående detaljerte, dynamiske og krystallklare kvaliteten som har gjort Lyngdorf og RoomPerfect legendarisk blant hi-fi-anmeldere og musikkelskere over hele verden.
 • Uendelige muligheter i surround
 • Med MP-40 vil du oppleve en helt enestående tredimensjonal og dynamisk lydopplevelse. 12 av de 16 utgangene er dedikert til det grunnleggende oppsettet i en avansert hjemmekino med høydekanaler (7.1.4). De 4 resterende kanalene kan deretter fritt dedikeres til "ekstra " høyttalere, som f.eks. subwoofere, surround wide eller Auro-høyttalere. De ekstra kanalene konstruerer prosessoren selv i den avanserte innebygde oppmixeren. I praksis er det så godt som kun kildematerialet som setter grensen for lydopplevelsen din, uansett om ditt system er basert på Dolby Atmos, Auro-3D eller DTS:X.
 • Via de balanserte XLR-tilkoblingene kan du matche MP-40 med en lang rekke av markedets beste separate effekttrinn. Den opplagte kombinasjonen er Lyngdorfs egen 8-kanals forsterker MXA-8400, men du kan fritt velge en alternativ løsning hvis du foretrekker det, for eksempel fra NAD.*
 • MP-40 fås i sort aluminiumsfinish.
 • * MXA-8400 forventes lansert høsten 2020.

Tekniske spesifikasjoner

Forsterkerkanaler12

Tilbehør til Lyngdorf MP-40

NAD M28 Flerkanals effektforsterker
Flerkanals effektforsterker
69 999,- / stk
HEGEL C55 Effektforsterker til installasjon
Effektforsterker til installasjon
83 998,- / stk
HEGEL C54 Effektforsterker til installasjon
Effektforsterker til installasjon
73 998,- / stk
HEGEL C53 Effektforsterker til installasjon
Effektforsterker til installasjon
63 998,- / stk

Anbefalte produkter

DALI EPICON 8 Gulvstående høyttaler
DALI EPICON 8
Gulvstående høyttaler
185 996,- / par