Hopp til innhold
Marantz
Integrert forsterker

Marantz MODEL 30

32 490,-stk
Sølv
Forventet leveringstid 3-8 uker
Toppmodell med design, byggekvalitet og lyd i absolutt luksusklasse. Forsterkeren til deg som går etter uforglemmelige musikkopplevelser.

Les mer:

Beskrivelse

Marantz MODEL 30 – eksklusiv og audiofil stereoforsterker med unik varm og musikalsk lyd

 • Fremragende lydkvalitet med varm og naturlig klang
 • Ikonisk design med eksklusiv aluminiums finish
 • Kan drive svært strømkrevende høyttalere
 • Audiofil MM/MC RIAA-platespillerinngang
 • Premium systemfjernkontroll i aluminium følger med

MODEL 30 er en ekte prestisjemodell i rekken av integrerte stereoforsterkere fra Marantz. Her får du en tung og audiofil stereoforsterker, som uten problemer kan drive selv de mest krevende høyttalere i fremragende kvalitet. Det er tenkt nøye gjennom for hver detalj i både design og teknisk konstruksjon, og du får eierglede og musikalsk nytelse på et nivå langt utover det vanlige.

Hvis du setter pris på vinyl, kan du glede deg over en eksklusiv audiofil platespillerinngang til både MM- og MC-pickuper. Har du behov for trådløs musikkstreaming, multirom eller digitale tilkoblinger, kan du med fordel se nærmere på Marantz SACD 30n CD spilleren, som med innebygget HEOS streaming er en perfekt match til MODEL 30.

Nydelig design – suveren byggekvalitet

MODEL 30 er et nydelig stykke industriell kunst, som kan bli et visuelt spennende element i stuen din, i stedet for bare en stor anonym metalkasse. Den enkle og stilrene aluminiums fronten domineres av den gylne Marantz-logoen, og det ikoniske runde displayet, og de to yttersidene av fronten er diskret belyst av LED-lamper montert bak den forreste frontplaten. Alt oser av selvsikker eleganse, akkurat som et produkt i dette kaliberet skal.

The Most Musical Sound

Marantz-produkter har alltid vært berømte for deres naturlige og musikalske lyd, og MODEL 30 fører de stolte tradisjonene videre i overbevisende stil. Alle komponenter er nøye utvalgt, og en høykvalifisert «Sound Master» har fin tunet detaljene for å oppnå Marantz signaturlyden, som har begeistret al verdens musikkelskere i mere enn et halvt århundre – The Most Musical Sound.

Med MODEL 30 får du en silkemyk og varm lyd, som på unik vis setter søkelys på det emosjonelle innholdet i musikken, uansett hva du lytter til. Hvis du er ekte musikkelsker, unner du deg selv å oppleve denne fantastiske forsterkeren.

MODEL 30 fås med finish i aluminium og i flere farger. Premium systemfjernkontroll i aluminium følger med.

Signalbehandling i verdensklasse med HDAM

HDAM-teknologien (Hyper Dynamic Amplifier Module) er en legendarisk Marantz-spesialitet, som du finner i en lang rekke av deres forsterkere og receivere, både i surround og stereo. Et HDAM-modul er et diskret oppbygget forsterkerkretsløp, som erstatter de op-amp chipsett, som normalt sitter i forforsterkerdelen. Den diskrete oppbygningen er en audiofil løsning, som gir langt større mulighet for at Marantz’ Sound Master kan fintune lyden med utsøkte komponenter på de kritiske stedene.

I forhold til en op-amp gir HDAM lavere forvrengning, bedre signal/støyforhold og langt hurtigere respons (slew rate). Det bunner ut i en hørbart mer dynamisk og levende lyd. Den innebyggede RIAA-forsterker i MODEL 30 har også sitt eget HDAM-modul, så du kan utnytte alle kvalitetene fra en seriøs hi-fi-platespiller, uansett om du har valgt en MM- eller MC-pickup. Den ekstremt presise og ekstremt støysvake elektroniske volumkontrollen setter prikken over i-en.

Fremragende lyd under alle forhold

Effektdelen i MODEL 30 er en 2 x 100 watt analog Klasse D-forsterker med en lydkvalitet, som kan matche rendyrkede high-end anlegg i full størrelse. De fine Hypex nCore forsterkermodulene er spesielt utviklet til Marantz og fin tunet av en Sound Master. De 100 watt i 8 ohm fordobles til 200 watt i 4 ohm, og med denne rå styrken i bakhånd kan du trygt kombinere MODEL 30 med langt på vei de fleste av markedets seriøse hi-fi-høyttalere og oppnå spektakulære lydmessige resultater.

Selv notorisk «vanskelige» og strømkrevende modeller kan drives i svært høy kvalitet, og dermed har du nesten frie tøyler til å finne akkurat den høytalerløsningen som passer til din smak.

Forforsterker og effektdel sitter i separate blokker og er effektivt avskjermet fra hverandre, slik at de ikke påvirker hverandre gjennom utstråling av støy. Som en svært eksklusiv og audiofil detalj har forforsterkeren sin helt egen avskjermede ringkjerne-transformator, som sikrer en helt ren forsyningsstrøm og dermed en ekstra klar lydkvalitet.

Den aktive strømforsyning i MODEL 30 er langt mere kompakt enn en tradisjonell type med tung kobber-transformator, men den yter mer, er utrolig støysvak og samtidig helt stabil over for spenningssvingninger på lysnettet. Ut over den høye lydkvaliteten er konstruksjonen også utrolig effektiv og omsetter langt mere av den brukte energien til lyd, i forhold til strømforsyningen i en tradisjonell analog forsterker.

Power Amp Direct – luksus-stereo til dit surroundanlegg

Hvis du gjerne vil ha både stereo og surround i maksimal kvalitet, kan du bruke den geniale Power Amp Direct funksjonen. Om din surround-receiver har en Pre-Out utgang, kan du trekke en kabel herfra, og over til MODEL 30. Dermed kan du bruke denne som effektforsterker til fronthøyttalerne når du kjører i surround.

Skifter du tilbake til f.eks. CD eller musikstreamer, er du i trygg havn med luksus-stereo. På denne måten kan du ha et surroundanlegg tilkoblet hvis du gjerne vil ha multikanals lyd til filmsamlingen din, men prioriterer musikk i to kanaler høyest. En enkel og elegant løsning, og du gjør skiftningen direkte via dreieknappen på fronten.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Fremragende lydkvalitet med varm og naturlig klang
 • Kan drive svært strømkrevende høyttalere
 • Ikonisk design med eksklusiv aluminiums finish
 • Tung og stabil konstruksjon
 • Fullt diskret oppbygget
 • 100% analog forforsterkerdel med separat ringkjernetrafo
 • Audiofil dedikert platespillerinngang (MM/MC)
 • Tilkobling for subwoofer via pre-out
 • Kan brukes som luksus-stereoforsterker i et hjemmekino-system (Power Amp Direct)
 • Premium systemfjernkontroll i aluminium følger med

Begrensninger

 • Kun analoge lydinnganger
 • Ikke HDMI-inngang for TV-lyd
 • Ikke innebygget wi-fi, Bluetooth eller streamingtjenester
 • Kun ett sett høyttalerterminaler
 • Ikke mulighet for modul-utbygning
 • Ikke innebygget romkorreksjon
 • Enkelte alternativer setter mer fokus på dynamisk kontrast

Reviews

Videoer om Marantz MODEL 30

Tekniske spesifikasjoner

Utgangseffekt 4 ohm200 watt
Utgangseffekt 8 ohm100 watt
Forvrengning0.005%
Signal-støy-forhold107 (2V input/rated output) dB
Dempingsfaktor500