Hopp til innhold
29 998,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Kompakt, unikt og eksklusivt musikkanlegg med streaming, som setter helt nye standarder for hvor bra det kan gjøres i denne kategorien.

Les mer:

Beskrivelse

NAD M10 V2 – kompakt og eksklusivt 2 x 100 watt musikkanlegg med Bluesound streaming, fantastisk finish, krystallklar lyd, høy brukervennlighet, multirom og mulighet for surround

 • Eksklusivt, kompakt og solid design i aluminium og glass (bredde 21 cm)
 • Integrert Bluesound multiroms-musikkstreaming
 • Ekstremt ren og detaljert lyd med mye kraft
 • Optimal digital TV-lyd med auto på/av og volumkontroll via HDMI
 • Mulighet for trådløse surround-bakhøyttalere

NAD M10 V2 er et kompakt og eksklusivt streaminganlegg som setter helt nye standarder for hvor bra et produkt i denne kategorien kan lages. Du får 2 x 100 watt med en lydkvalitet som kan matche rendyrkede high-end-anlegg i full størrelse, og designet er i glass og massivt aluminium med en finish som bare må oppleves.  

Du vil sette pris på det svært elegante 7” touch-fargepanelet på fronten, både når du styrer M10 direkte på apparatet, og når du bruker Bluesound-appen og smarttelefonen til å høre på musikk fra f.eks. en streamingtjeneste eller nettradio. Da får du nemlig svært flott albumvisning i god oppløsning og informasjon om låt, artist, m.m. direkte på panelet. Du kan stille inn skjermen til å vise VU-metere og du kan også stille det inn individuelt for hver inngang. I tillegg kan du skifte mellom inngangene kun ved å sveipe over skjermen. Ganske kult, om du spør oss. 

NAD M10 V2 er som skapt for deg som tenker på nye måter og vil ha dagens absolutt beste lydkvalitet i et elegant og brukervennlig apparat som du med stolthet kan gi hedersplassen i møbelet. Med beskjedne 21 cm i bredden kan du finne plass til M10 V2 i ethvert rom, og uansett om den står på eller ikke, så vil den bare påkalle seg positiv oppmerksomhet. 

Hvis du skulle ønske det, så kan du også uten problemer plassere M10 ute av syne, f.eks. i et hi-fi-møbel fra unnu eller clic. All betjening kan fortsatt gjøres med Bluesound-appen eller ved å styre de grunnleggende funksjonene fra den medfølgende fjernkontrollen. Du kan også spille av favoritt-spillelistene dine eller internettradio-stasjoner via forhåndsinnstilte knapper som du selv kan definere i appen. Fjernkontrollen er en fin detalj som gjør en stor forskjell i hverdagen, siden du ikke må ta opp telefonen hver gang for å styre musikken.   

Bluesound – førsteklasses musikstreaming 

NAD M10 V2 kommer med integrert Bluesound, som er markedets mest velspillende og avanserte multiroms musikksystem. Her kan du streame all verdens musikk i høyeste audiofile kvalitet, og Bluesound-appen gir deg total oversikt over all musikken din med albumcover og alle funksjoner rett under fingertuppene.  

Du får tilgang til nettradio, TIDAL, Spotify Connect, Deezer og mange andre streamingtjenester. Hvis – eller rettere sagt når – du får lyst, så kan du lynraskt bygge ut systemet med trådløse høyttalere eller andre Bluesound-spillere, slik at du kan nyte musikk i flere rom, både individuelt og samtidig.  

Et komplett anlegg – også til Bluetooth og TV-lyd med surround

NAD M10 V2 er en godt utstyrt stereoforsterker med tilkoblinger til både digitale og analoge lydkilder. Med HDMI/eARC kan du også koble til TV-en din i optimal digital lydkvalitet og styre volumet fra den eksisterende TV-fjernkontrollen. Da får du både super lyd og enkel betjening inklusive automatisk på/av. 

Som en ekstra bonus kan du koble til trådløse Bluesound surround-bakhøyttalere, så får du en helt ny dimensjon i lydopplevelsen når du ser på film eller TV. Etter et grunnleggende oppsett aktiverer M10 V2 automatisk surroundfunksjonen og bakhøyttalerne når den oppdager et surround-signal fra TV-en. En genial og brukervennlig funksjon som gir deg helt nye muligheter uten å gå på kompromiss med hi-fi musikkopplevelsene i stereo.

M10 V2 kan konfigureres for et 4-kanals surroundsystem (uten dedikert senterkanal), og selv om det er enklere enn 5, 7 eller flere kanaler du får i en ekte hjemmekino, er surround-effektene fortsatt ganske overbevisende, og lydkvaliteten er milevis bedre enn alternativet fra f.eks en lydplanke.

Den integrerte Bluetooth-funksjonen gir deg trådløs musikk i høy kvalitet direkte fra f.eks. smarttelefonen eller nettbrettet, og en smart detalj er at M10 V2 også kan spille musikk trådløst til et par Bluetooth-hodetelefoner. Med tanke på de mange gode modellene som etter hvert har dukket opp på markedet er dette en mulighet som absolutt er verd å ta med seg.

NAD M10 V2 fås i sort aluminiumsfinish. IR-fjernkontroll medfølger.

Audiofil Dirac Live digital romkorreksjon 

NAD M10 V2 er utstyrt med basisversjonen av det avanserte Dirac Live-systemet for digital romkorreksjon. Med en inkludert målemikrofon og smarttelefon/nettbrett/PC/Mac kan du måle lydresponsen i forskjellige posisjoner i lytterommet ditt før systemet kompenserer for feil i samspillet mellom høyttalerne og rommet. Dette kan for eksempel være bassresonanser eller for skarp lyd i høyere frekvensområder.

Dirac Live kan gi en markant forbedring av lydkvaliteten, og systemet er globalt anerkjent for sine gode audiofile kvaliteter som har gjort det svært populært i kinoer, lydstudioer, luksusbiler og andre krevende sammenhenger. Appen er helt tilstrekkelig i de aller fleste tilfeller, men hvis du vil ha enda flere justeringsmuligheter, så kan du velge å kjøre prosessen på en PC. Eller du kan oppgradere til Full Frequency-versjonen hvis du vil gå all-in og justere over hele det hørbare spekteret.  

Kort fortalt gjør Dirac Live NAD M10 V2 til et fantastisk verktøy for å optimalisere høyttalerne dine i ditt lytterom og for å tilpasse lyden akkurat slik du ønsker det – hvis du ønsker det. Med sine to uavhengige subwoofer-utganger er M10 V2 også klar for å utnytte Dirac Bass Management til romkorreksjon for dine tilkoblede subwoofere.

Streaming i luksusklassen inklusive 24-bit

De beste av dagens streamingtjenester – som f.eks. TIDAL – gir deg musikk i full, tapsfri CD-kvalitet som du kan nyte fullt ut med Bluesound. Du kan spille det høyoppløste MQA-lydformatet, som er tilgjengelig på TIDAL HiFi, og M10 V2 er også sertifisert Roon Ready, slik at du kan spille MQA optimalt via Roon fra PC-en din. Avspilling i 24-bit HD-kvalitet via streamingtjenesten Qobuz støttes også.

Du kan rippe CD-samlingen din tapsfritt og nyte den trådløst fra en PC eller nettverksharddisk, eller rett fra en USB-pinne/-harddisk som du kobler på USB-porten på baksiden. Som kronen på verket kan du finne et raskt voksende utvalg av 24-bit høyoppløst musikk som langt overgår CD-oppløsning. 

AirPlay 2 – streaming og multirom for Apple-fans

AirPlay 2 er en Apple-teknologi som bruker din iPhone/iPad til å gi deg avansert multiromsfunksjonalitet med alle trådløse AirPlay 2-høyttalere. AirPlay 2 er en del av Apple iOS-styresystemet, så praktisk talt enhver app som kan spille lyd – inkludert YouTube og Netflix – kan streame den direkte til høyttalere og anlegg med AirPlay 2. Med andre ord kan du bruke iOS til å kombinere Bluesound-systemet ditt med AirPlay 2-høyttalere og -anlegg fra andre produsenter, og dette gir deg enda mer fleksible muligheter når du setter sammen multiromssystemet ditt.

Klar til stemmestyring med Alexa og Siri

NAD M10 V2 er klargjort til stemmestyring via Amazon Alexa og Apple Siri. Med stemmestyring kan du kontrollere en rekke grunnleggende funksjoner som f.eks. volum opp/ned og play/pause/skip. I nær fremtid vil du også kunne stemmestyre mange andre funksjoner slik at du får en helt ny opplevelse både med Bluesound og andre smart-enheter i hjemmet ditt.

Vær oppmerksom på at stemmestyring inntil videre kun støttes på engelsk og krever at du har en separat stemmestyringsenhet koblet på nettverket ditt sammen med M10 V2. Det kan for eksempel være en smartphone eller en separat høyttaler med integrert stemmestyring som kan skaffes ganske rimelig. 

Audiofil nCore Klasse D-forsterker

NAD M10 V2 er en hybrid-digital konstruksjon som er bygget opp rundt en digital inngangsmodul og en eksklusiv, analog nCore Klasse D-forsterkermodul fra Hypex. En teknologi som allerede er i den audiofile klassen, men som NAD har fintunet ytterligere til Masters-spesifikasjoner. Støy, forvrengning og klinisk ”digital” lyd er eliminert i en grad som vil få deg til å måpe og bare nyte den perfekte lyden. Selv ved høye lydtrykk og med kritiske high-end-høyttalere presterer M10 V2 overlegent.  

Den aktive strømforsyningen er langt mer kompakt enn en tradisjonell type med kobber-transformator, men den yter mer, er utrolig støysvak og samtidig helt stabil overfor spenningssvingninger på strømnettet. I tillegg til den høye lydkvaliteten må det også nevnes at konstruksjonen er utrolig effektiv og omsetter langt mer av den brukte energien til lyd i forhold til strømforsyningen i en tradisjonell analog forsterker. Det sparer på strømregningen, men du får også mulighet til å gjemme unna forsterkeren i f. eks. et møbel så lenge den får litt luft rundt seg. 

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Eksklusivt, kompakt og solid design i aluminium og glass (kun 21 cm bred)
 • Integrert Bluesound multiroms-musikkstreaming (BluOS)
 • Ekstremt ren og detaljert lyd med mye kraft
 • Stort 7” touch-fargepanel med albumvisning
 • TV-lyd med volumkontroll via HDMI/CEC/eARC
 • Mulighet for trådløse surround-bakhøyttalere
 • Dirac Live digital romkorreksjon (basisversion, kan oppgraderes)
 • Streaming fra TIDAL, Spotify Connect, Deezer og mange andre streamingtjenester
 • Internettradio (TuneIn)
 • Klargjort for Alexa og Siri stemmestyring (via separat smarthøyttaler)
 • Spiller HD-lydformater, inkl. MQA og DSD
 • Roon Ready/Roon Endpoint
 • Full trådløs integrasjon med øvrige Bluesound-komponenter
 • Full app-kontroll med Bluesound app (iOS/Android)
 • Integrert AirPlay 2 og Bluetooth 5.0, inkl. aptX HD og toveis-funksjon til trådløse hodetelefoner
 • Både analoge og digitale innganger
 • Støtter opptil 24-bit/192kHz på optisk, coaxial og USB
 • IR-fjernkontroll medfølger

Begrensninger

 • Kan ikke oppgraderes med MDC-moduler
 • Tilkobling av platespiller krever separat RIAA-forsterker*
 • Ikke integrert Chromecast Audio
 • Ikke asynkrone digitale innganger
 • Tilkobling av kablede hodetelefoner krever en separat hodetelefon-forsterker

Videoer om NAD M10 V2

Tekniske spesifikasjoner

Utgangseffekt 4 ohm100 watt
Utgangseffekt 8 ohm100 watt
Forvrengning0,03%
Signal-støy-forhold90 dB
Dempingsfaktor190
Dynamisk effekt160 watt
ForsterkerteknologiKlasse D

Anmeldelser


5.0
23 anmeldelser
5
22
4
1
3
1
2
0
1
0

Anbefalte produkter