Hopp til innhold

SennheiserHD 820Head-fi headset

Vil du ha ditt livs største lydopplevelse fra et par hodetelefoner? Da skal du se hitover. Sennheiser-kvalitet uten kompromisser!
stk21 990,-
Forventet på lager fredag 9. juni 2023
 Oppleves i

Les mer:

Beskrivelse

Sennheiser HD 820 – lukkede state-of-the-art-hodetelefoner i spektakulær kvalitet

HD 820 er kompromissløse, håndbygde lukkede over-ear-hodetelefoner med en lydgjengivelse som vil overgå dine villeste drømmer. Her har Sennheiser satt alle kluter til for å gi deg en uforglemmelig musikkopplevelse, uansett hvilken sjanger du hører på. Selv de minste detaljene glitrer krystallklart, bassen føles uendelig dyp, og lydbildet er så stort og åpent at du umiddelbart glemmer både tid og rom. Dette er den absolutte referanseklassen og high-end på sitt aller beste.

Blant entusiaster er det nesten en religiøs diskusjon om det er åpne eller lukkede hodetelefoner som låter best. Med HD 820 trenger du ikke lenger å lure på dette – den har nemlig tatt det beste fra begge verdener. Lettvektskonstruksjonen med store, håndsydde øreputer i mikrofiber gir deg en fantastisk komfort, og alle materialer og tekniske løsninger er valgt med fullt fokus på at du skal få optimalt resultat med markedets aller beste hi-fi-utstyr.

Den polstrede hodebøylen er i metall med innlagte dempere, og en stor del av den mekaniske konstruksjonen er laget i eksklusive og ultrasolide syntetiske materialer som er hentet fra romfartsindustrien. På grunn av dette har Sennheiser kunnet gjøre HD 820 forbløffende lette uten å gå på kompromiss med robusthet eller holdbarhet. Igjen det beste fra flere verdener samlet i ett!

Yter det beste – fortjener det beste

HD 820 har en impedans på 300 ohms, og dette stiller ganske høye krav til det tilkoblede utstyret. Derfor er de primært beregnet på bruk med en separat hodetelefonforsterker eller som et minimum en høykvalitets hodetelefonutgang på en stasjonær forsterker.

Hvis du ønsker å oppleve den fulle lydkvaliteten fra HD 820, så vil det optimale valget være Sennheisers egen hodetelefonforsterker HDV 820. Med sin kompromissløse kvalitet og state-of-the-art digitale teknologi vil den gi deg uforglemmelige musikkopplevelser og avsløre lag og detaljer som du ikke engang visste at at var der.

HD 820 fås i sort finish.

Mer bilder av Sennheiser HD 820

Sennheiser HD 820 Head-fi headset

Høydepunkter

 • Enestående åpen, naturlig og detaljert lyd
 • Lukket lettvektskonstruksjon med overlegen komfort
 • Optimale i kombinasjon med ekte high-end-komponenter
 • Eksklusiv oppbevaringseske følger med

Vår
Ekspertvurdering

 • Enestående åpen, naturlig og detaljert lyd med Ring Radiator
 • Lukket lettvektskonstruksjon med suveren bærekomfort
 • Håndlagde øreputer i høykvalitets mikrofiber
 • Optimal funksjon sammen med ekte high-end komponenter
 • Høypresisjons ODU-tilkoblinger på ørekoppene
 • Eksklusiv oppbevaringseske medfølger
 • Balansert XLR-kabel fås som ekstratilbehør

Videoer om Sennheiser HD 820

Tekniske spesifikasjoner

Aktiv støykanselleringNei
Akustisk konstruksjonLukket
BluetoothNei
Driverstørrelse56 mm
Følsomhet103 dB
Frekvensområde12-43.800 Hz
HodetelefontypeOver-ear, Head-Fi
Impedans passiv300 ohm
MikrofonNei

Tilbehør til Sennheiser HD 820

Anbefalte produkter