Hopp til innhold

HiFi Klubben
Bedrift

Musikk og god lyd skaper like mye stemning, kreativitet eller kjøpelyst som god belysning og innredning. Med den rette løsningen kan du fylle alle rom med god lyd, samtidig som du får en elegant look og lekende lett styring.

VI BYGGER MED LYD

HiFi Klubben Solutions er HiFi Klubbens avdeling for profesjonelle installasjoner. Vi utarbeider komplette lydløsninger i alle størrelser for bedrifter, resturanter, kafeer, klinikker, hoteller og mye mer:

  • Lydløsninger i høy kvalitet til alle typer rom
  • Rådgivning og inspirasjon – også i lokalet
  • Optimalisering av løsninger etter behov og budsjett
  • Prosjektering og installasjon i forbindelse med nybygging og oppussing
  • Full assistanse, inkludert kontakt med arkitekt og håndverkere

Caser

– Dette gjorde vi

PROSESS – DETTE GJØR VI

Grundig planlegging og rett valg av produkter er nøkkelen til et vellykket prosjekt. HiFi Klubben Solutions kan hjelpe deg hele veien fra idé til prosjektering, valg av produkter, kontakt med håndverkere, installasjon og montering.

Start med å kontakte oss, uansett om du drømmer stort eller bare vil ha en elegant og velfungerende løsning i ett enkelt rom. Når kontakten er opprettet, så finner vi den optimale planen sammen. Ingen prosjekter er for store eller for små.

PRISER OG TILBUD

Alle installasjoner er forskjellige, og prisen avhenger av både utstyret og de håndverksmessige løsningene. Med HiFi Klubben Solutions i ryggen kan du trygt stole på at produktene og prisene står i stil til nettopp ditt prosjekt.

Du er alltid velkommen til å kontakte oss for et konkret tilbud.

Kontakt oss

– det er gratis og uforpliktende