HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Vogels DesignMount NEXT 7345 Veggfeste for TV

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Vogels DesignMount NEXT 7345 Veggfeste for TV

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

DesignMount NEXT 7345 er et dreibart VESA universalveggfeste til TV-er fra 40 til 65”. Stilfullt design med elegant skyvemekanisme for enkel og sikker justering av TV-skjermen. Kan dreies 120 grader vannrett og 20 grader loddrett.

Vogel’s DesignMount NEXT 7345 – elegant, dreibart VESA universalveggfeste til TV-er fra 40 til 65 tommer

DesignMount NEXT 7345 er et VESA universalveggfeste til skjermer fra 40 til 65 tommer. Du kan dreie TV-en 120 grader vannrett og 20 grader loddrett, slik at du alltid kan få best mulig synsvinkel og plassere TV-en tett mot veggen når du ønsker det.

TV-fester er ofte penest når de er godt gjemt bak skjermen. DesignMount NEXT 7345 er imidlertid et godt kompromiss mellom design og funksjonalitet. Festet monteres på veggen med et rundt deksel, og alle synlige ledd er avrundet i kantene for en elegant look. Finishen i sort og metall er en perfekt match til de fleste av dagens TV-er.

Avstanden til veggen er på bare 7,2 cm når festet er skøvet helt inn. På tross av dette kan TV-en trekkes hele 72 cm ut fra veggen, og med den bunnsolide konstruksjonen kan du være trygg på at alt forblir på sin rette plass. Skyvefunksjonen er konstruert på en måte som sikrer at du ikke dunker TV-en inn i veggen ved et uhell når du justerer posisjonen.

Enkel montering og kontroll på kablene
DesignMount NEXT 7345 er konstruert med et smart skinnesystem som gjør det enkelt å rette TV-en inn til perfekt vannrett posisjon etter montering. Dette gir ro i sjelen når du skal bore hullene i veggen. Samtidig får du Vogel’s smarte kabelholdesystem som elegant samler kablene og sørger for at de ikke henger og dingler under TV-en når du trekker den ut fra veggen.

Vogel’s DesignMount NEXT 7345 fås i sort finish.

OBS: Den avbildede kabelskinnen (NEXT 7840) er ekstrautstyr.

Se produsentens videoer

 

Tekniske spesifikasjoner

 • Dreibart universalveggfeste til TV  
 • Minimum skjermstørrelse: 40”
 • Maksimal skjermstørrelse: 65”
 • Minimum avstand til vegg: 72 mm
 • Maksimal avstand til vegg: 72 cm
 • Vannrett / loddrett dreibarhet: opptil ± 120 grader / ± 20 grader
 • Innebygget kabelholdersystem
 • Passer til VESA opp til 600x400
 • Maks. belastning: 30 kg
 • Farge: Sort

OBS:  Sørg for at du bruker den rette typen skruer og plugger etter belastningen og veggmaterialet, samt at veggen i seg selv er solid nok. Spør eventuelt i din lokale byggvarehandel hvis du er i tvil.

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning