HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Vogels EFW 8305 Veggfeste for TV

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Vogels EFW 8305 Veggfeste for TV

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

EFW 8305 er et særdeles solid VESA universalveggfeste som passer til store flatskjermer fra 32” og helt opp til 80”. Avstanden inn til veggen er kun 2,4 cm, og det innebygde vateret gjør det enkelt å få TV-en til å henge vannrett.

Vogel’s EFW 8305 – VESA universalveggfeste til store flatskjermer fra 32 til 80 tommer
EFW 8305 er et VESA universalveggfeste som passer til store LCD, LED og plasma-TV-er fra 32” og helt opp til 80”. Avstanden til veggen er kun 2,4 cm, så din superslanke TV presenterer seg så elegant som det nesten kan la seg gjøre.

EFW 8305 er konstuert særdeles solid, så du kan trygt stole på at alt forblir på sin plass når monteringen er vel overstått.*

Enkel montering med innebygd vater
EFW 8305 er konstruert med et smart innebygd vater som gjør det enkelt å få veggfestet i perfekt vannrett posisjon ved montering. Dette gir ro i sjelen når hullene skal bores. 

* Når du monterer EFW 8305 skal du sikre deg at du bruker riktig type skruer og plugger til belastningen og veggmaterialet, samt at veggen i seg selv er solid nok. Hvis i tvil, spør i ditt lokale byggmarked.

OBS: Dette er et VESA-universal veggfeste som passer alle TV-er innenfor de gitte rammene av dimensjoner, vekt og VESA monteringshull. Vær oppmerksom på noen. bakovervendt tilkoblinger eller andre ting på TV-en som kan gjøre spesielle krav til type brakett. For noen TV-er må andre skruer i forskjellige lengder brukes enn de som følger med braketten. Dette kan Hi-Fi Klubben hjelpe med i de fleste tilfeller.

Tekniske spesifikasjoner

  • Universalveggfeste til 32-80” flat-TV
  • Avstand til vegg: 2,4 cm
  • Innebygd vater for perfekt vannrett montering
  • Passer til VESA-monteringshull fra 75x75 til 800x450
  • Maks. belastning: 70 kg *
  • Farge: Grafitt

    * Når du monterer EFW 8305 skal du sikre deg at du bruker riktig type skruer og plugger til belastningen og veggmaterialet, samt at veggen i seg selv er solid nok. Hvis i tvil, spør i ditt lokale byggmarked.

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning