Hopp til innhold

Vogels EFW 8305 Veggfeste for TV

{{product.ribbonText}}

EFW 8305 er et særdeles solid VESA universalveggfeste som passer til store flatskjermer fra 32” og helt opp til 80”. Avstanden inn til veggen er kun 2,4 cm, og det innebygde vateret gjør det enkelt å få TV-en til å henge vannrett.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

Kan ikke kjøpes i nettbutikk

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Produktbeskrivelse

Vogel’s EFW 8305 – VESA universalveggfeste til store flatskjermer fra 32 til 80 tommer
EFW 8305 er et VESA universalveggfeste som passer til store LCD, LED og plasma-TV-er fra 32” og helt opp til 80”. Avstanden til veggen er kun 2,4 cm, så din superslanke TV presenterer seg så elegant som det nesten kan la seg gjøre.

EFW 8305 er konstuert særdeles solid, så du kan trygt stole på at alt forblir på sin plass når monteringen er vel overstått.*

Enkel montering med innebygd vater
EFW 8305 er konstruert med et smart innebygd vater som gjør det enkelt å få veggfestet i perfekt vannrett posisjon ved montering. Dette gir ro i sjelen når hullene skal bores. 

* Når du monterer EFW 8305 skal du sikre deg at du bruker riktig type skruer og plugger til belastningen og veggmaterialet, samt at veggen i seg selv er solid nok. Hvis i tvil, spør i ditt lokale byggmarked.

OBS: Dette er et VESA-universal veggfeste som passer alle TV-er innenfor de gitte rammene av dimensjoner, vekt og VESA monteringshull. Vær oppmerksom på noen. bakovervendt tilkoblinger eller andre ting på TV-en som kan gjøre spesielle krav til type brakett. For noen TV-er må andre skruer i forskjellige lengder brukes enn de som følger med braketten. Dette kan Hi-Fi Klubben hjelpe med i de fleste tilfeller.

Tekniske spesifikasjoner

  • Universalveggfeste til 32-80” flat-TV
  • Avstand til vegg: 2,4 cm
  • Innebygd vater for perfekt vannrett montering
  • Passer til VESA-monteringshull fra 75x75 til 800x450
  • Maks. belastning: 70 kg *
  • Farge: Grafitt

    * Når du monterer EFW 8305 skal du sikre deg at du bruker riktig type skruer og plugger til belastningen og veggmaterialet, samt at veggen i seg selv er solid nok. Hvis i tvil, spør i ditt lokale byggmarked.

Anmeldelser

4,0

Basert på 1 anmeldelser fra kresne medlemmer

Håkon Tverdal

Eg har ikkje erfaring med andre stativ, og kjøpte dette til min UE60KS7005 fordi Hi-Fi Klubben sin kundeservice peika det ut. Stativet fungerer, men i følgje manualen til TVen skal eg ha lenger skruer enn dei som følger med. Løysinga blei å droppa TVen sine plastpluggar og heller bygga opp med fleire ulike skiver som fulgte med stativet. Det fungerer, men om dei berre hadde inkludert riktige skruelengder, så hadde det blitt mykje enklare å finna ut av. Elles er eg passe godt nøgd med dybda, men blei litt overraska over at TVen er litt rakslen. No er det vel ingen som driv å røskar i TVen sin (med mindre dei har små aktive ungar), og TVen heng absolutt fast. Så det går heilt greit. Men dei fjøra klipsane i nedre kant, er nok med på at den store skjermen gir nesten 1 cm etter, om eg drar den ut frå veggen, etter at den heng fast.

3 måneder siden

Mer lesning

Book en demo

I Hi-Fi Klubben kan du oppleve produktene med dine egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her