HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Vogels MotionMount NEXT 7355 Veggfeste for TV

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Vogels MotionMount NEXT 7355 Veggfeste for TV

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

MotionMount NEXT 7355 er et dreibart VESA universalveggfeste med motor til TV-er fra 40 til 65”. Styres med app og stiller automatisk posisjonen til TV-en når du slår av og på. Dreibart 120 grader vannrett og 20 grader loddrett.

Vogel’s MotionMount NEXT 7355 – dreibart VESA universalveggfeste med innebygget motor til TV-er fra 40 til 65 tommer

MotionMount NEXT 7355 er et VESA universalveggfeste med innebygget motor som kan styres fra sofaen med en smarttelefon eller et nettbrett. Passer til skjermer fra 40 til 65 tommer.

MotionMount NEXT 7355 kan justeres 120 grader vannrett, 20 grader loddrett og 65 cm i dybden, slik at du alltid får optimal innsynsvinkel når du ser på film og TV. Alt sammen styres enkelt fra den brukervennlige appen til smarttelefon og nettbrett. Når du slår av TV-en, trekker festet automatisk skjermen inntil veggen, slik at den tar minst mulig plass. Den siste TV-posisjonen blir alltid husket, slik at du ikke trenger å posisjonere TV-en på nytt neste gang du slår den på.

TV-fester er ofte penest når de er godt gjemt bak skjermen. MotionMount NEXT 7355 er imidlertid et godt kompromiss mellom design og funksjonalitet. Festet monteres på veggen med et rundt deksel, og alle synlige ledd er avrundet i kantene for en elegant look. Finishen i sort og metall er en perfekt match til de fleste av dagens TV-er.

Avstanden til veggen er på bare 7,2 cm når festet er skøvet helt inn. På tross av dette kan TV-en trekkes hele 72 cm ut fra veggen, og med den bunnsolide konstruksjonen kan du være trygg på at alt forblir på sin rette plass.

Enkel montering og kontroll på kablene
MotionMount NEXT 7355 er konstruert med et smart skinnesystem som gjør det enkelt å rette TV-en inn til perfekt vannrett posisjon etter montering. Dette gir ro i sjelen når du skal bore hullene i veggen. Samtidig får du Vogel’s smarte kabelholdesystem som elegant samler kablene og sørger for at de ikke henger og dingler under TV-en når du trekker den ut fra veggen.

Vogel’s MotionMount NEXT 7355 fås i sort finish.

OBS: Den avbildede kabelskinnen (NEXT 7840) er ekstrautstyr.

Se produsentens videoer

 

Tekniske spesifikasjoner

 • Innebygget motor for automatisk justering
 • App til justering av skjermposisjon
 • Dreibart universalveggfeste til TV  
 • Minimum skjermstørrelse: 40”
 • Maksimal skjermstørrelse: 65”
 • Minimum avstand til vegg: 72 mm
 • Maksimal avstand til vegg: 72 cm
 • Vannrett / loddrett dreibarhet: opptil ± 120 grader / ± 20 grader
 • Innebygget kabelholdersystem
 • Passer til VESA opp til 600x400
 • Maks. belastning: 30 kg
 • Farge: Sort

OBS:  Sørg for at du bruker den rette typen skruer og plugger etter belastningen og veggmaterialet, samt at veggen i seg selv er solid nok. Spør eventuelt i din lokale byggvarehandel hvis du er i tvil.

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning