Hopp til innhold

Projektor

7 produkter
Viser 7 produkter ut av 7

Projektor

Projektor

En projektor gir deg en helt autentisk kinofølelse hjemme i stua. Her får du bilder som skal måles i meter, i stedet for i tommer, og i HiFi Klubben har vi valgt ut en rekke av markedets beste filmprojektorer innenfor DLP, LCD, SXRD og Laser. Vi dekker både små og store behov.

Få din egen hjemmekino med en prosjektor

Før i tiden var projektorer forbeholdt skoler, større virksomheter og kinoer. Slik er det heldigvis ikke lengre! Projektorene har etter hvert sneket seg inn i veldig mange private hjem, og det blir bare flere og flere. I HiFi Klubben forstår vi godt den store interessen for projektorer – hvem vil vel ikke kunne føle suset fra kinosalen hver dag, og attpåtil hjemme? Alt det krever, er en god projektor.

Fleksibel plassering som plassering til ditt rom

Med en projektor er det nesten ingen grenser for størrelsen på bildet ditt. Med en god projektor og et velvalgt lerret, kan du raskt skape kinostemning i hjemmet, på en helt alminnelig hverdag. 

Projektoren kan henges i taket, eller stå på et bord eller en hylle. Med et takbeslag til projektoren din, trenger du ikke tenke mer på den etter at den først er montert, mens den frittstående løsningen er praktisk hvis du trenger å gjemme vekk projektoren, for eksempel hvis barna leker med ball, eller det er lavt til taket så projektoren risikerer å henge i veien, når dere ikke bruker den. 

Med en transportabel projektor kan du også enkelt ta den med, hvis dere skal på hytta, eller andre steder hvor dere kan få glede av den. Du kan også velge å ha et feste begge steder, så du bare trenger å montere projektoren i taket, når dere kommer til hytta eller hjemmet.

Alt etter hvor den skal plasseres, i forhold til din kilde, så kan det være en god løsning å velge en trådløs projektor. Dermed slipper du å montere et projektorbeslag og se på forstyrrende kabler mellom projektoren og anlegget. Ofte vil det lønne seg, selv om prisen er litt høyere på de trådløse modellene. Innen du får skaffet deg ekstra lange kabler og løsninger for diskret feste, har du nådd samme – eller høyere – prisnivå som for de trådløse projektorene. Så du kan spare deg selv både for tid, arbeid og penger ved å velge en trådløs projektor fra starten.

En projektor – mange muligheter

Det kan være forskjell på hvor stort bilde de forskjell projektorene kan gi deg, og hvor stor avstand som er nødvendig mellom projektor og projektorlerret eller vegg. Du kan lese mer om dette under de enkelte produkters spesifikasjoner, men du kan også besøke din lokale HiFi Klubben butikk, hvor vi er klare med råd og veiledning, så du får den beste projektoren til ditt rom.

Projektorer forbindes ofte med film og serier som skal ses i størst mulig format, så du kan bli blåst overende hjemme i stua. Men den kan ikke bare brukes til lyd og TV. Du kan også utfolde dine og/eller barnas kreative sider med en projektor. Hent opp et fint motiv på projektoren og et stykke papir på veggen, så kan dere bruke bildet til å tegne etter. 

Skal barnerommet eller stua dekoreres med et stort veggmotiv, kan du også bruke projektoren til dette og tegne direkte på veggen, i stedet for på et papir.

Hvis dere skal bruke projektoren til å tegne etter, kan det være en god ide å velge en bærbar projektor, så den kan flyttes rundt etter behov.

Utvalgte merker

Etterhvert som flere og flere forbrukere får øynene opp for de mange mulighetene som projektorer gir, er det også kommet flere produsenter på banen for å oppfylle behovet. 

I HiFi Klubben har vi valgt ut noen av de absolutt beste merkene, så du er sikret markedets beste projektorer når du handler hos oss. I vårt utvalg finner du gode projektorer hjemmekinoen, til priser innen rekkevidde for alle. 

Du kan for eksempel velge en Samsung projektor. 

Vil du ha skarpe kanter og vannrette linjer, er det en Epson projektor du skal ha. De finnes også i forskjellige farger – både svart og hvitt. Også her er det noe for ethvert budsjett, og kvaliteten er naturligvis god.

Det tredje merket vi vil fremheve er Sony. Deres projektorer ligger i mellom- og toppklassen, når vi kikker på prisene. Til gjengjeld ligger de tekniske løsningene, og bildekvaliteten, også i toppklassen, så en avansert Sony projektor er helt klart et godt kjøp, hvis du vil ha et fantastisk resultat hjemme i stua.

Enkel og problemfri montering

Merkene ovenfor leverer projektorer i forskjellige klasser, men alle har fokus på kvaliteten. 

Du kan blant annet få en 4K projektor, som danner den perfekte basen i en high-end hjemmekino, eller en UHD eller HD-projektor som også kan gi deg super kvalitet på ditt private filmlerret. Det gjelder naturligvis at jo bedre kvalitet, desto høyere pris, men det altså penger som er godt brukt. Dessuten kan du være så heldig å finne nye projektor på tilbud, så kan du gjøre et ekstra godt kjøp.

Lens Shift er en teknologi som garantert har spart mange for oppgitte sukk og lange kamper i forbindelse med monteringen av projektoren. På projektorer i den lave enden av prisskalaen, kan du som regel stille inn bildekvaliteten elektronisk. Det gir dessverre langt fra en optimal kvalitet, så Lens Shift, som finnes på en rekke av de bedre modellene, er klart å foretrekke, hvis du vil ha et sylskarpt bilde. 

Med Lens Shift kan du forskyve linsen og dermed bildet, både loddrett og vannrett, uten å ødelegge bildekvaliteten. Det gir deg muligheten for å få et helt skarpt og rett bilde – også selv om projektoren kanskje ikke henger helt i vater. 

HiFi Klubben er din garanti for kvalitet

Vi har håndplukket vårt utvalg av projektorer, så du er sikret god kvalitet, uansett hvilken modell du velger. Våre projektorer gir deg lekre toner og helt skarpe bilder, og dermed er de perfekte hvis du skal ha din egen hjemmekino.

Vi står alltid klare til å hjelpe og gi veiledning, hvis du har bruk for det. Du kan skrive til oss via chatten på hjemmesiden, eller komme inn i butikken, så vi kan vise deg de forskjellige projektorene, og du kan kjenne, løfte og oppleve dem i virkeligheten, før du tar den endelige beslutningen.