Hopp til innhold
0 produkter
0 produkter
  Ingen resultater ble funnet for de filter du har valgt

  Blu ray spiller

   

  Blu ray spiller

  En UHD Blu ray spiller gir deg et høyoppløselig bilde i 4K/UHD og den utnytter din TV eller projektors fulle potensiale i hjemmekinoen. Det er også på Blu ray at du får de ultimate filmlydsformatene i HD (Dolby Atmos m.fl.), så du kan få en enestående tredimensjonal og realistisk lyd.

  Få de beste lyd- og bildeopplevelser med Blu ray

  Med Blu-ray spillerne har vi tatt hull på et nytt kapittel i hi-fi historien. Blu-ray har flyttet grensene for hva som er mulig, og det betyr at du nå kan nyte filmene dine i en suveren kvalitet, både på lyd- og bildesiden.

  Høye oppløsninger som skjemmer bort øynene

  Blu ray formatet kom på markedet som en avløser for DVD-en. Med Blu ray – og det nyere Ultra Blu ray formatet – ble det mulig å koble din spiller til skjermer i 4K og UHD (Ultra HD) oppløsning, som visuelt gir deg et betraktelig bedre resultat enn tidligere. De mange pikslene gir deg superskarpe farger og med de mange moderne TV-ene som er på markedet i dag, kan du virkelig oppnå et godt bilde med den rette kombinasjonen av en Blu-ray spiller og en god TV.

  Du kan naturligvis også få glede av en blu ray spiller, hvis du har en projektor. Det store lerretet skaper perfekte rammer for en kinolignende opplevelse, så en god spiller er nærmest uunnværlig. 

  Perfekt lyd til øregangene dine

  Blu ray spillere gir ikke bare muligheten for perfekte bilder, men også svært god lyd. Lyden i HD-formatet sikrer at du får det fulle lydspektrumet, så du ikke går glipp av noe, men får servert akkurat det folkene bak filmen, musikken e.l. drømte om.

  Hvis du skal ha det optimale ut av din Blu ray spiller, rent lydmessig, krever det et sett høyttalere som kan leve opp til standarden. Alt etter hva du har plass og lyst til å ha stående, kan du sette sammen et større eller mindre system av høyttalere, som gir deg de beste forutsetningene for god lyd, uansett om du ser film, spiller spill, eller noe helt annet.

  Blu ray gir en ny dimensjon til film, spill osv.

  En Blu ray spiller er som sendt fra oven, til deg som elsker å nyte gode filmer i supergod oppløsning. Hvis du fremdeles har din DVD-spiller, så du kan se dine yndlingsklassikere når du har lyst, er det på tide at du skjemmer bort deg selv – og klassikerne – med nye muligheter og dimensjoner både på bilde- og lydfronten. 

  Du kobler enkelt til din Blu ray spiller til din TV, deretter skal du bare sette disken i, så kan du lene deg tilbake og nyte opplevelsen. 

  En Blu ray spiller betyr ikke at DVD-samlingen din er ved veis ende. Spilleren kan nemlig også lese de eldre DVD-platene, så du trenger ikke skifte dem ut. Men vi anbefaler at du skifter ut diskene etterhvert. Du vil helt sikkert ikke angre på det, da resultatet er i en helt annen liga enn de velkjente DVD-ene.

  Liker du serier i lange baner, skal du få fatt i en Blu ray spiller med Netflix, eller en av de andre strømme-appene. Du kan dessuten avskjerme deg helt fra omverdenen – og kanskje spare de øvrige familiemedlemmene fra forstyrrelser fra din underholdning – ved å koble til et sett trådløse Bluetooth høretelefoner til spilleren.

  Du kan lese om spesifikasjonene for de spesifikke maskiner, når du klikker på produktet. Der kan du for eksempel se hvor mange utganger spilleren har, så du er sikker på at den lever opp til dine behov, både for lyd og bilde.

  Med en trådløs wi-fi forbindelse, har du dessuten mulighet for å spille musikk direkte fra din telefon eller tablet. Du kan også hente opp bilder og videoer fra telefonens album og vise på skjermen, så hele familien kan se feriebildene sammen, eller du kan gå og nyt gamle minner som glir frem og tilbake på skjermen. 

  Sony – Blu ray spillere med topp kvalitet

  En av de helt store på markedet for Blu ray spillere – og elektronikk i det hele tatt – er Sony. Deres produkter har supergod kvalitet og du vil garantert oppleve stor forskjell fra din gamle løsning, både når det kommer til lyden og bildet. 

  Sony Blu ray spillere finnes i forskjellige prisklasser, så alle kan få god lyd- og bildekvalitet hjem i stua. Dessuten gir våre regelmessige tilbud deg muligheten for å skaffe deg en ekstra billig Blu ray spiller, fra for eksempel SONY.

  Samsung – en av de store på markedet

  Man kan ikke snakke om Blu ray spillere, uten å nevne Samsung. De var blant de første, da teknologien kom på markedet, og de holder på topposisjonen også i dag, selv om Blu ray har kommet litt i bakgrunnen for Netflix, HBO og de andre streamingtjenestene.

  En Samsung Blu ray spiller sikrer deg suveren kvalitet både på lyd- og bildesiden, så du virkelig kan nyte de store filmene hjemme i stua. Vi sørger naturligvis også for jevnlige tilbud på Samsung Blu ray spillere, så alle kan få glede av deres gode maskiner.

  Kom inn og la oss finne en god løsning

  Når du handler i HiFi Klubben, kan du alltid besøke din lokale butikk, hvor vi står klare til å hjelpe deg med å finne frem til den beste løsningen til akkurat dine behov. 

  Har du et hi-fi møbel hvor spilleren skal stå, eller skal du ha med et beslag, så du kan få en vegghengt Blu ray spiller? Hvilken løsning som er best, avhenger av din personlige stil og mulighetene i hjemmet ditt.

  Vi rådgir deg, så du finner den maskinen som komplementerer TV-en du har nå, på beste mulige måte, og hvis TV-en også skal skiftes ut, så hjelper vi deg naturligvis også med det. 

  Særlig hvis du er ny i hi-fi verdenen, er det en stor fordel å besøke en av våre fysiske butikker, før du kjøper din nye Blu-ray spiller. Det gir deg muligheten for å se de forskjellige spillerne i virkeligheten, samt høre om mulighetene for å kombinere dem med TV og høyttalere. Det sikrer at du kommer hjem med den beste løsningen, så du blir fornøyd med kjøpet ditt og kan ha glede av det i lang tid fremover.