Hopp til innhold

Black Days
Tilbud

Argon Audio TT Platespiller
Argon Audio TT
Platespiller
1 698,- / 2 298,- / stk

Argon Audio
Topp kvalitet for alle

Seriøs hi-fi trenger ikke å koste en formue. Med Argon Audio har du alltid råd til høy kvalitet, uansett om høyttalere, hodetelefoner, platespiller, forsterker, musikkstreamer eller radio står på ønskelisten. Fet lyd for hver krone!
Spar opptil 41 % på Argon Audio

Flotte TV'er
lydplanker
og veggfester

Alt blir mye kulere på en stor TV, og et godt anlegg eller en sterk lydplanke bidrar til å få stemningen helt på topp. Lyden er halve opplevelsen, uansett om film, serier, sport eller spill står på menyen. Kickstart TV-lyden!
Finn TV, TV-lyd og tilbehør her

In-ear, on-ear,
over-ear
hodetelefoner for alle

I dag kan du nesten ikke snu hodet uten å få øye på et par hodetelefoner. Utviklingen går lynrask, og lydkvalitet, batterilevetid og støyreduksjon er bedre enn noen gang. In-ear eller over-ear, luksus eller lavpris – valget er ditt!
Se tilbud på hodetelefoner

HiFi Klubben
anbefaler

Denon PMA-900HNE Stereoforsterker med streaming
Stereoforsterker med streaming
7 998,- / 9 998,- / stk
DALI SPEKTOR 6 Gulvstående høyttaler
DALI SPEKTOR 6
Gulvstående høyttaler
6 636,- / 8 296,- / par

Nyt trådløs
musikk
med Bluetooth

En trådløs Bluetooth-høyttaler med innebygd batteri er din beste venn på farten, når du elsker å dele favorittsangene dine med venner. Liten og flott for hygge og rødvin? Stor og sterk til fest og dans? Vi har fete bærbare høyttalere for alle!
Se smarte Bluetooth-høyttalere her

Ekte Hi-Fi for
alle

Trådløst eller ikke – vil du ha de virkelig kule lydopplevelsene, er det fortsatt ingenting som slår et ekte Hi-Fi-anlegg med et par rå høyttalere. Glem bestefars gigantiske anlegg, og ta en kikk på hvor flott og elegant det kan lages i dag.
Se vårt fantastiske hi-fi tilbud

Gode priser på
surround
hjemmekino

Elsker du også kul kinolyd som kommer fra alle kanter og setter deg midt i handlingen? Ta den med hjem til stuen og nyt filmene dine som de fortjener. Alle de store videotjenestene streamer filmene sine med surroundlyd – hva venter du på?
Se flott surround til gode priser