Hopp til innhold
7 998,-stk
Ivory White

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

God lyd, stilig design, enkel i bruk. Denne lydplanken er en ren fornøyelse å leve med i hverdagen, både når den er i bruk og ikke.

Les mer:

Beskrivelse

DALI KATCH ONE – smart lydplanke med god lyd til både TV og musikk

 • Kompakt, solid og originalt design
 • Volum m.m. kan styres fra eksisterende TV-fjernkontroll (HDMI-CEC)
 • Meget god lydkvalitet og mye kraft til å være en kompakt lydplanke
 • Enkel og fleksibel montering
 • Integrert Bluetooth til trådløs musikk

KATCH ONE er en svært god TV-lydplanke for deg som vil ha både god lyd, stilig design og enkel betjening. Hele 10 innebygde høyttalerelementer og kraftige integrerte forsterkere gir deg herlig stereolyd til TV og musikk, og du kan styre volum m.m. fra den eksisterende TV-fjernkontrollen din, slik at den daglige bruken blir enklest mulig.

Du er oppe og går på få minutter etter at du har pakket KATCH ONE ut av esken, og med det integrerte ”nøkkelhull”-veggfestet – eller de smarte lærstroppene – trenger du ikke mer enn to skruer for å henge opp høyttaleren på veggen. Alternativt kan du sette den på de medfølgende treføttene. Med hele tre elegante fargekombinasjoner å velge mellom har du alle muligheter for å finne en løsning som matcher innredningen din perfekt.

Få herlige TV-opplevelser med HDMI og din egen TV-fjernkontroll

KATCH ONE har HDMI-tilkobling med Audio Return Channel og HDMI-CEC. Dette betyr at TV-en din og lydplanken kommuniserer med hverandre, slik at volum m.m. kan styres helt smertefritt fra den eksisterende TV-fjernkontrollen din. KATCH ONE slår seg også automatisk av og på sammen med både TV-en og de andre inngangene, inkludert Bluetooth og optisk.

Skifter du lydkilde underveis – for eksempel fra TV til Bluetooth – så hopper KATCH ONE automatisk over på den nye inngangen, uten at du må plukke opp noen fjernkontroll eller reise deg for å trykke på en knapp. Du kan alltid være sikker på en god opplevelse, både når det gjelder lyd og daglig bruk.

Elegant design og enkel montering

Du vil merke med én gang at KATCH ONE er noe spesielt, og ikke bare en avlang sort boks som mange andre lydplanker. Det avrundede designet og de tre elegante fargevariantene får virkelig denne høyttaleren til å skille seg ut fra mengden. De forskjellige fargemulighetene gjør det også mulig å velge en løsning som matcher perfekt med både TV-en og innredningen din.

Kabinettet er formstøpt i glassfiberforsterket ABS-plast, noe som gjør det mulig å både optimalisere utstrålingen fra elementene og samtidig oppnå en ekstremt stiv og vibrasjonsfri konstruksjon. På toppen finner du trykknapper til direkte betjening, mens alle tilkoblinger sitter på baksiden i en forsenket brønn med integrert kabelholder. Alt som trengs er lett tilgjengelig, men du ser det bare når det er nødvendig.

Du kan posisjonere KATCH ONE optimalt på tre forskjellige måter. Hvis du har plass under TV-en, så kan du bruke de to smarte, inkluderte lærstroppene, som samtidig skjuler kablene elegant. Skal høyttaleren helt tett på TV-en, så bruker du det integrerte ”nøkkelhull”-festet. Og vil du heller ha den stående fritt på en hylle eller et TV-møbel, så bruker du de to medfølgende treføttene. Her bestemmer du helt selv hvordan lydplanken din skal plasseres.

Super lyd til både TV og musikk

KATCH ONE er stappfull av teknologi og kvalitetselementer som sammen gjør den i stand til å spille utrolig rent og dynamisk. DALI har fått plass til hele 10 høyttalerelementer fordelt på 4 x 3,5” bass/mellomtone, 4 x 4,5” passive elementer til å støtte bassene samt to høykvalitets 21 mm softdome-diskanter som sørger for massevis av luft og detaljer i lyden.

I innstillingen ”Focus” spiller KATCH ONE med en presis og nøytral klang som gir en tydelig mellomtone og passer de fleste sjangre. Vil du ha et bredere og mer fyldig lydbilde – for eksempel til film – så kan du alternativt velge ”Wide”, som på imponerende vis kan fylle hele rommet med lyd av høy kvalitet. Hvis du vil ha enda mer og bedre bass, så kan du koble til en separat aktiv subwoofer.

KATCH ONE drives av fire integrerte digitale Klasse D-forsterkere, som i kombinasjon med den kraftige innebygde prosessoren (DSP) kan få ut hele potensialet av alle elementene, uten at lyden blir presset eller forvrengt. Dette er forklaringen på at du kan få en så imponerende fin og fyldig lyd fra en høyttaler av denne kompakte størrelsen.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Kompakt, solid og originalt design
 • HDMI-tilkobling med CEC/Audio Return Channel
 • Svært god lydkvalitet og mye kraft til å være en kompakt lydplanke
 • Enkel montering og betjening
 • Bluetooth (inkl. aptX/AAC) til trådløs musikk fra telefon, nettbrett eller PC
 • Volum kan styres fra den eksisterende TV-fjernkontrollen din
 • Automatisk påslåing, også på Bluetooth og optisk
 • Automatisk veksling av lydkilde
 • Integrert ”nøkkelhull”-veggfeste (lærstropper og treføtter medfølger)
 • Tilkobling for subwoofer
 • To optiske digitale innganger og analog minijack inn

Begrensninger

 • Ikke integrert wi-fi eller streamingtjenester
 • Ikke app-styring
 • Ikke matchende trådløs subwoofer
 • Ikke mulighet for surround
 • Ekte hi-fi-løsninger med separate høyttalere vil fremdeles gi bedre lydkvalitet

Reviews

Videoer om DALI KATCH ONE

Tilbehør til DALI KATCH ONE

Tekniske spesifikasjoner

Bluetooth-versjonJa x (4.0)
MusikkstreamingBluetooth

Anmeldelser


3.3
4 anmeldelser
5
2
4
1
3
0
2
1
1
1

Anbefalte produkter